İkisi birlikte olunca güzeldir. Herşeyde denge lazım. Ne sen çok sev ne o çok sevsin. Fazla üzerine düşersen değerin azalır. Karşındaki seni cepte görür arayışta olur. aynı şekilde sende de sana çok ilgi gösteren birinin senin gözünde değeri olmaz pek.
Sevmek zor karşı taraf sana bir şey hissetmezken. Sadece yıpranırsın. Ben beni seven biriyle beraber olmayı tercih ederim zamanla bende ona karşı bir şey hissedebilirim belki
Sizin sevmediğiniz biri sizi ne kadar severse sevsin çok rahatsız edici bir durum oluşturuyor, itici gelmeye başlıyor ve gözünün üstünde kaşın var diyecek duruma geliyorsunuz. En iyisi mi siz seveceğiniz insanların peşinden gidin derim.
Benim sevdiğim beni sevmeyecekse neden benimle olmak istesin? ya da beni seveni ben sevmiyosam neden onunla olmak istiyimki? Karşılıklı sevgilerden emin olunmalı, ama erkek bi tık daha çok sevmeli.
Beni seven birisiyle bir birliktelik yaşamak daha mantıklı sevgi tabiki karşılıklı olmalı ama sen sevipte karsı taraf aynı duyguları sana beslemiyorsa tek taraflı bir ilişki olacak bu durum platoniklikten başka bir şey e yol acmayacaktir.
Her ikisi olabiliyorsa ne güzel ama illaki buradan bir şık seçeceksek sevdiğim demek istiyorum çünkü her ne kadar sevdiğimden vazgeçip beni sevene gidersem de aklımda hep sevdiğim kız kalacak bu beni sevene de bana da haksızlık..