Yeni biten ilişkimde "çok özledim" yazmalı mıyım?

İlişki içersinde yaşanan sorunlar ilişki kalitesini malesef ki düşürür buda bazen ilişkilerin son bulması için temel zemin olmaktadır. Anlık bir sıkılma durumu yaşıyor olabilir ya da gerçekten artık bu ilişkiden istediği verimliliği almadığı için böyle bir karar vermiş olabilir. Kafandaki soru işaretleri için yazabilirsin ama bence ona biraz zaman verip kendi düşünüp kendi yazacağı sürece geleceğine inanıp onun yazmasını beklemek daha mantıklı bir hareket olabilir.
Gönlünden yazmak geçiyorsa yaz ama bilmelisin soğukluk devam eder güzel sözlerin yerini kötü sözler alabilir
Belkide biraz zaman tanımalısın kafa dinlensin emin ol seviyorsa zaten yazacaktır daha önce aynı olayları yaşamışsınız ve oda bunu bekliyor da olabilir
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Atma bence. Son ayrılığında ilgisizleştiğini söylemişsin. Özledim yazsan, dönse, tekrar aynısı olacak. Sevgin var belli, ama onda bir şeyler tükenmiş gibi duruyor. Çünkü insan sevdiğine ilgisini kesmez.
O yazsın. Sen yazma etme dediysen bilemem ama ben sırf o yüzden yazamıyorum çünkü yazmamı istemiyor
Çok yazmak istiyorsan yaz yoksa hep aklında kalır nasıl olurdu yazsam diye
bence yazmalısın hayata bir kez geliyoruz istediğini içinden geleni yap sonucu ne olursa olsun her sey keske demekten iyidir umarım güzel sonuc alırsın yazarsan:)
İlişkisi olmayan biriyim. Ama fikrimi söylemek isterim 🥲 bence yazma çok komik
Dostum erkek nesli tükenmedi. 2 kere birbirinizi gözden çıkarıp ayrılmışsınız karşı taraf seni aklından da çıkarmış anlaşılan kendini ve duygularını boşa yorma en sağlıklıdır unutmak.
İlk baştaki hikaye benim ama sonrası değişiyor şimdi seviyorsan tabiki de. Ama başka birini seviyorsa sana dönmez çok da zorlama zaten dönmek istemiyorsa
Hayır sessiz kal seni merak etsin tüm bağlarını kopar ama 1 tane de açık kapı bırak üzücü göndermeli durumlar atma onsuz mutlu olduğunu görsün sana yazıcaktır seni merakk edip
Sakın yazma bende ilk ayrıldığımızda hep yazdım istemiyorum dedi kendimi çektim onu umursamadım yokluğumu fark ettirdim hoppppp at gibi giden it gibi geri geldi
Yaşın gerçekten yirmiyse özlemen doğrudur yaşını aldıkca o seni özliyecek görecek çok günlerin adım atacak günlerinde çok sağlık olsun yeter kardeş
Bence yazmalısın içinde kalmasındansa yaz gitsin ne kaybedebilirsin eğer aynı şekil yaklaşırsa bu sefer sen gidersin göze göz
Ben olsam yazardım. Bazen insan gititği yere kadar gitsin istiyor. Neden yapmadım diye pişman olmaktan sa denedim olmadı deme taraftarıyım
hayatına bir sürüngen olarak devam etmek istiyorsan yazmalısın
yaz bence ama barışmak için değil. bitiriyorsunuz da bu ilişkiyi doğru şekilde bitirin.
Ah be canım ilgisizleri diye ayrılır mu bi insandan
Bırak biraz ayrı ayrı nefes alın. Hâlâ öyle hissediyosan yaz.
Yaz tabi hayatının hatasını yap 1 kereligine biten bir ilişki herzaman bitmeye müsaittir
Tabiki yazma klasik olacak ama sevseydi bırakmazdı peşini
Hayır sakın yazma yine ilgilisz olur ve bir yerleri kalkar bekle eger gercekten seviyorsa yazıcaktir
Kanka senin aklın yok mu?
Merhaba,
Ayrılık sonrası mesaj atılır mı?
İyi günler.