Sevgilimle yeni ayrıldık. İlgisizleşmeye başlamıştı ya da hep bana verdi değer bu kadardı hiçbiri şeyden emin değilim artık sadece onu özledim. Önceden iki kez ayrılık yaşadık birisinde ben gitmiştim o da özlediğini söylemişti barışmıştık diğerinde de benim hatamla bitmişti özlediğini söylemişti yine barışmıştık bu barışmadan çok kısa bir süre sonra her şey çok güzelken bir anda ilgisizleşti ve gitti adam akıllı bir şey bile demedim şimdide ben özlüyorum sizce yazmalı mıyım?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
İlişki içersinde yaşanan sorunlar ilişki kalitesini malesef ki düşürür buda bazen ilişkilerin son bulması için temel zemin olmaktadır. Anlık bir sıkılma durumu yaşıyor olabilir ya da gerçekten artık bu ilişkiden istediği verimliliği almadığı için böyle bir karar vermiş olabilir. Kafandaki soru işaretleri için yazabilirsin ama bence ona biraz zaman verip kendi düşünüp kendi yazacağı sürece geleceğine inanıp onun yazmasını beklemek daha mantıklı bir hareket olabilir.
00 Yorumla
Gönlünden yazmak geçiyorsa yaz ama bilmelisin soğukluk devam eder güzel sözlerin yerini kötü sözler alabilir
Belkide biraz zaman tanımalısın kafa dinlensin emin ol seviyorsa zaten yazacaktır daha önce aynı olayları yaşamışsınız ve oda bunu bekliyor da olabilir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
8Cevap
Atma bence. Son ayrılığında ilgisizleştiğini söylemişsin. Özledim yazsan, dönse, tekrar aynısı olacak. Sevgin var belli, ama onda bir şeyler tükenmiş gibi duruyor. Çünkü insan sevdiğine ilgisini kesmez.
00 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam yazardım. Bazen insan gititği yere kadar gitsin istiyor. Neden yapmadım diye pişman olmaktan sa denedim olmadı deme taraftarıyım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O yazsın. Sen yazma etme dediysen bilemem ama ben sırf o yüzden yazamıyorum çünkü yazmamı istemiyor
00 Yorumla- +1 yıl
Çok yazmak istiyorsan yaz yoksa hep aklında kalır nasıl olurdu yazsam diye
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama en azından bir süre yazmamalıyım
- +1 yıl
bence yazmalısın hayata bir kez geliyoruz istediğini içinden geleni yap sonucu ne olursa olsun her sey keske demekten iyidir umarım güzel sonuc alırsın yazarsan:)
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İlişkisi olmayan biriyim. Ama fikrimi söylemek isterim 🥲 bence yazma çok komik
00 Yorumla - +1 yıl
Dostum erkek nesli tükenmedi. 2 kere birbirinizi gözden çıkarıp ayrılmışsınız karşı taraf seni aklından da çıkarmış anlaşılan kendini ve duygularını boşa yorma en sağlıklıdır unutmak.
00 Yorumla İlk baştaki hikaye benim ama sonrası değişiyor şimdi seviyorsan tabiki de. Ama başka birini seviyorsa sana dönmez çok da zorlama zaten dönmek istemiyorsa
00 YorumlaHayır sessiz kal seni merak etsin tüm bağlarını kopar ama 1 tane de açık kapı bırak üzücü göndermeli durumlar atma onsuz mutlu olduğunu görsün sana yazıcaktır seni merakk edip
00 Yorumla- +1 yıl
Sakın yazma bende ilk ayrıldığımızda hep yazdım istemiyorum dedi kendimi çektim onu umursamadım yokluğumu fark ettirdim hoppppp at gibi giden it gibi geri geldi
00 Yorumla - +1 yıl
Yaşın gerçekten yirmiyse özlemen doğrudur yaşını aldıkca o seni özliyecek görecek çok günlerin adım atacak günlerinde çok sağlık olsun yeter kardeş
00 Yorumla Bence yazmalısın içinde kalmasındansa yaz gitsin ne kaybedebilirsin eğer aynı şekil yaklaşırsa bu sefer sen gidersin göze göz
00 Yorumla- +1 yıl
hayatına bir sürüngen olarak devam etmek istiyorsan yazmalısın
00 Yorumla - +1 yıl
yaz bence ama barışmak için değil. bitiriyorsunuz da bu ilişkiyi doğru şekilde bitirin.
00 Yorumla - +1 yıl
Ah be canım ilgisizleri diye ayrılır mu bi insandan
00 Yorumla - +1 yıl
Bırak biraz ayrı ayrı nefes alın. Hâlâ öyle hissediyosan yaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Yaz tabi hayatının hatasını yap 1 kereligine biten bir ilişki herzaman bitmeye müsaittir
00 Yorumla - +1 yıl
Tabiki yazma klasik olacak ama sevseydi bırakmazdı peşini
00 Yorumla Hayır sakın yazma yine ilgilisz olur ve bir yerleri kalkar bekle eger gercekten seviyorsa yazıcaktir
02 Yorumla- +1 yıl
Beni niye takip ettin
- +1 yıl
Gotu kalkar bosver yazmaa
10 Yorumla - +1 yıl
Yazma boşver gtü kalkmasın
10 Yorumla - +1 yıl
Yaxarsan degersızlesırsn
24 Yorumla- +1 yıl
Önceki iki ayrılmamız o yazdı ama bu sefer ben yazsam olmuyor mu 😄
- +1 yıl
Ilgısızlık erkeklerde neden olur? Fazla tavız verdıgın ıcın sen bır bayan evetcısın. Bu hayır kelımesını hayatına entegre etmelısın kı deger kazanmalısın. sorunu gor cozum bul. Sımdı yazdın barıstınız ama bu senınyıpratmaktan oteye gıtmez yıne tekrarlıycak. Erkeklerı tahrık eden sey ait olmamak o yuzden onu merkezın yapma kendı hayatını alanını da korursan o senı haketmek ıcın cabalıycak:)
- +1 yıl
Doğru diyorsun en iyisi zaten yazmamak bir süre kendi hayatıma odaklanıyorum
- +1 yıl
Cozumu mumkun yanı:) senden daha ıyısını bulamaz enerjısı yaymalısın:)
- +1 yıl
Kanka senin aklın yok mu?
00 Yorumla sakinn daha yeni bitmis nasil ozledin
10 Yorumla- +1 yıl
biraz bekle
00 Yorumla - +1 yıl
Seviyorsan hala yaz bence
00 Yorumla Seni çok üzerler.
00 Yorumlayazma bence kaçan kovalanır
00 Yorumla- +1 yıl
Yazma ya değişmez bunlar
00 Yorumla Hayır yazma
00 Yorumla- +1 yıl
Onun yazmasını bekle bence
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yazma sakınn ağırdan al. Özlerse o yazsın.
05 Yorumla- +1 yıl
Bir süre bekleyeceğim zaten ama önceki 2 ayrılmamızda da o yazdı ya bu sefer ben yazsam belki ondan dolayı yazmak istemez
- Cevap sahibi+1 yıl
Bebeğim biraz da neden ayrıldığınıza bağlı bi durum
- +1 yıl
Bak şimdi birinci ayrılmamızda ortada ciddi bir ilişki yoktu aslında tam olarak ben başka bir kızın adını duyup fevri davranıp gittim sonra özlediğini söyledi sorunları çözdük ve barıştık ikincisinde ben ona verdiğim değeri alamadığımı düşünüyordum kendi kendime kafayı yemiştim artık bağlanmaktan korkuyordum bağlanmıştım bile verdiğim değeri alamamaktan korkuyordum ve alamıyordum sevgiliydik ben mesela hikaye atıyordum ilgisini çekmek için o hariç herkes yanıt atıyordu o kadar üzülüyordum ki o zamanlarda hikaye attım yine yanıt atanlardan birine cevap verdim ve baya konuştuk biraz aldatmaya girdi sonra konuştuğum çocukla ortak arkı varmış öğrenip bana yazdı sonra o sinirle engelledi beni iki kez falan teker yazdım kendimi anlatmak için dinlemedi sonra bir hafta oldu kendi özlediğini söyleyip geldi sorunlarımızıda çözmüştük halletmiştik herşey güzeldi buluştuk falan ardından yine ilgisizleşti bende dedim noluyor falan böyle olacaksa bitsin o da bitsin dedi ayrıldık böyle şimdide ben çok özlüyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Kıyamam özlersin tabi ama sabırlı olman lazım ne kadar zor olduğunu biliyorum. Belki böylesi daha iyi olacak. O yüzden bırak o sana gelsin mve sorunları tamamen çözmeden tekrar birlikte olmayın yine üzülürsün.
- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun zamana bıraktım ❤️ teşekkür ederim
- +1 yıl
yazma
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,