Özel mesajlarınıza cevap vermeyen kişilere tepki koyuyor musunuz?

Valla kimse bana mesajına cevap vermiyorum sorusuna gitmiyorum diye küsmesin uygulamayı dün gece sildim bildirim falan gelmiyor bakamam hemen arada bir giriyorum işte. Hemen bana cevap vermek zorunda değiller ya tepki falan göstermem.
Seni biliyoruz abim sen ayrısın o yüzden :D
Hepiniz cansınız :D
Koyuyorum ya, bir de ben onlara yazmadan bana yazmayanlara tepki koyuyorum. Sonra konuşurken yıkık davranıyorlar yok ebem öldü şu aralar yazamadım. Ebene selam olsun.
Eig için teşekkür ederim.
Rica ederim
Tanıdıksa küfür ederim tanımadığım birisi mesajıma cevap vermediyse engellerim. İnsan gibi yazmışız yani yemiyoruz ya konuşmak istemediğini söylersin olur biter ne demek cevap vermemek saygısızlık resmen 💁♂️
Oluyor bazen. Çok takmamak gerekli. Karsindakinin sana yukledigi anlam ile iliskili bu tür şeyler. Ama yinede iyi düşünmeli. Burayi ciddi olarak kullananlarin sayisi cok nadir zaten.
Cevap
5Cevap
Her ne olursa olsun insan insana değer vermeli gadası. En azından olumsuz bile olsa cevap verilmelidir.
emir profili okumadan mesaj atıyorlar yaşlarıda çok büyük olurmu böyle birde insan dostça konuşabilir cinsellik olmadan o da yok
Kesinlikle orası öyle. Fakat benim yakarışım farklı burada değer verip hal hatır sorduklarımız cevap vermiyor.
ama benim görüştüklerim yapıyor işte
Yani ister istemez bazen benimde yaptığım oluyor ama
Aması ney :D
Aması var işte emirkom 😂
İyi bilirim o amaları :D
Hihiiimmm 🙈
Hiiihiii :D
Evet cok sinir olurum mesaji gorup cevap verilcek bir konuda yazmamak da ne oluyor havali olmak icinse bunlar hos degil
Sürekli konuştuğum biriyse biraz alınırım.
Muhabbetim fazla yoksa umurumda olmaz ki cevap vermeyen taraf zaten hep ben oluyorum.
Hayır kolay kolay mesaj atmam attıysam da karşılığını alacağımı düşündüğüm için atmisimdir, sorun etmem herkes özgür..
Hayır, ben ona yazmakta nasıl özgürsem, o da cevap verip vermemekte özgür. Gönül koymam.
Çok haklısın. Bana olduğunda bidaha muhatabım olmuyor.
Evet baya trip atiyorum 😅
Bu kişiye göre değişiyor
kimseye bir sey yazmiyorum yazsamda uzulmem
muhabbeti keserim eyvallahım yok öylelerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?