İnternet & Teknoloji Sosyal medyada tanımadığınız kişilerden gelen mesajlara yanıt veriyor musunuz? yecüc_mecüc Takip Et Bilge Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada tanımadığınız kişilerden gelen mesajlara yanıt veriyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkür ederim 👍🏻🙏🏻 Sosyal medyada tanımadığınız kişilerden gelen mesajlara yanıt veriyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Mesajın içeriği önemli. Genellikle cevap vermiyorum. Son zamanlarda kriptolarla ilgili mesajlar arttı. Direk siliyorum. 1 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sosyal medyam da mesaj kutum kapalı kimse mesaj atamıyor 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 527 cevap paylaştı. Vermiyorum zaten gelmiyor 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Çoğunlukla cevap vermiyorum. Mesaj içeriği önemli. 1 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir tek burası var sosyal medya olarak. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Vermiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evett 2 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta mesaj atsnlar istiyom Yorumla olcaytoo54 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @olcaytoo54 cünkü ilgi istiyorum burdakiler sapik Yorumla olcaytoo54 +1 yıl Takip edermisin beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mesajın içeriği önemli. Genellikle cevap vermiyorum. Son zamanlarda kriptolarla ilgili mesajlar arttı. Direk siliyorum.
Sosyal medyam da mesaj kutum kapalı kimse mesaj atamıyor
Vermiyorum zaten gelmiyor
Kimse ile konuşmuyorum.
Çoğunlukla cevap vermiyorum. Mesaj içeriği önemli.
Sosyal medya hesabım yok
Bir tek burası var sosyal medya olarak.
Hayır vermem
Hayır
Hayır
%90 hayır
Vermiyorum
Evett
Hatta mesaj atsnlar istiyom
Neden
@olcaytoo54 cünkü ilgi istiyorum burdakiler sapik
Takip edermisin beni