Eski sevgilim her yerden rahatsız ediyor acil yardım?

1.5 sene önceki eski sevgilim sürekli arayıp evimin önüne gelip rahatsız ediyor. sorun şu ki normal bir birlikteligimiz olmadı hatta sürekli arkadas ortamlarında bulustuk 4 ay kadar karantina sürecinde zaten cok görüsemiyorduk el ele bile tutusmadık yakınlasma olmadı. fuckbuddysi oldugunu ögrendigimde ayrıldım hemen zaten. daha sonra arayıp sormadı zaten. son birkac aydır istek atmalar aramalar mesajlar cogaldı tüm sosyal medya hesaplarından engelledim arkadaslarından ulastı onları da engelledim bikaç gündür yine sıklastı aramalar farklı numaralardan bugun tehdit etti evimin önünde dolanıyor babam haricinde herkes biliyor eski sevgilim oldugunu fakat bu huyunu anneme söylersem cok fena biber sürerim. şikayette bulunsam ailem ögrenecek ayrıca uslanma bilmeyen arsız yüzsüz bi insan. ilişkim oldugunu söyledim en sonunda fakat daha cok tehdit küfürler etti zaten alkolik olmus iyice dertsiz basıma dert actım ya. takıntı yaptı beni cok fena. birine arattırsam abisi vs diye daha cok üzerime gelicek biliyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
Eski sevgilim her yerden rahatsız ediyor acil yardım?