Eski sevgilim aradı yardım edin?

dün eski sevgilim beni aradı biz 5 ay önce yollarımızı ayırdık böyle dediysem de güzel bitti sanmayın kıskançlık etti yapmadığını bırakmadı hakaret etti hem de beni 3 yıllık dostum Berke ile yolda karşılaştığım için neymiş elimi sıkmış çok baskı gördüm zaten kendiyle barışık değildi sürekli milleti kıskanıyordu eski sevgilisiyle buluştu güya al ben de yaptım demek için ama o benim dostumdu ben onun yaptığını yapmadım ve ayrıldım. sırf ben bitirdim diye gurur yaptı eski sevgilisi ile bir şeyler yaşamışlar sonra da kızı ortada bırakmış yine onunla birlikte olmuş kız da inanmış ve tekrar yüzüztü bırakmış. Kız bu kez yeni birini bulup evlenmiş bunu da yediremiyor galiba dün de beni aradı konuşmaya ihtiyacım var arkadaş kalsak falan dedi. Çaresiz baya. Yaptıklarından sonra ondan iğrensem de dinledim onu pişman olduğunu halen düşünmüyorum vicdanını rahatlatıyor gibiydi boş boş konuştu bana kız mı yok onun çıktığı çocuk benim tırnağım olamaz yok beni özledin mi bilmem ne baya boşluğa düşmüş. Buluşmak istedi olmaz dedim küfür etti bana muhtaç olursun gibisinden çirkinleşti küfür etti sabah yine yazıyor sarhoştum vb. Engelledim

Eski sevgilim aradı yardım edin?