yok işte onunkla böyle yapmışsın benimle şöyle yapıyorsun, onunla film izlemeye gitmişsin her ay benimle de gidiyorsun vs gibi. kıyaslıyorsun rahatsız oluyorum diyince de hayır kıyaslamıyorum ornek gosteriyorum diyor. rahatsızım bu durumdan neyapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Takıntılı, vur tekmüğü.
cok anlayıslıyım tarzı takılıyor ama bence de takıntılı
Şimdi bu şekilde belki sorun olmuyordur. İleride bunun dozu artar. Zindan eder sana hayatı. Canından bezdirir. Lanet ettirir. Düşününce bile darlandım.
ya evet yaptigi seyler cok ufak seyler ama ileride büyütecegini düsünüyorum. en iyisi bitirmek. bir de cok anlayıslı takılıp gecmisime takıntı yapması zaten garip. haklısın
Kendine yediremiyor. Her geçen gün daha can yakıcı cümleler kurmak isteyecek. Dozu gittikçe daha çok artar. Sonra zaten saç baş girersiniz birbirinize.
en mantıklısı bitmesi. bu konuyu kapatacağım exinden konuşmayacağım dese bile başaramıyo bunu :D
Başaramaaaz. Çünkü seni suçluyor. Suçladığı için bastıramıyor o duygusunu. Dediğim gibi, sabah tekmükle bitir, hadi göreyim seni
eyvallah reis verdin gazi direkt bitirmeye gidiyorum cidden çekilmiyor bu durum
Ara gazı verdim başkan, gerisi sende. Çekilmez tabi. Erken yaşlanırsın valla. Çökersin.
ne biliyim milletin özgüven eksikliğinin kendine güvenememesinin yükünü ben taşıcak değilim. geçmişim de tertemiz. sevgilimle de ilişkim iyiydi bu olaylara dek.
Valla bu hislerden kurtulamıyorsa da çenesini kapatması lazım. Kendi kendini parçalasın. Sana yansıtım seni de rahatsız ediyor. Hiç çekilmez. Midem bulandı, ay kusucam
Sen tam dertleşilecek insansın cidden teşekkür ederim baya rahatlattın beni çok haklısın. şimdi böyle yapıp aşamıyosa ileride zindan eder bana hayatı
Saplantı haline döner. Sonrası fiziksel. Dediğim gibi bir önceki söylediği cümle daha sonra onu tatmin etmeyecek. Daha fazlasını yapmak isteyecek
Bir de sana güveniyorum diyip sürekli stalklıyor beni. instada ne zaman online olmuşum diye bakıyor vs. bence de saplantı durumu var. ilgi beklemediğini söylüyor ama beklediğini biliyorum vs vs vs. düşününce benim de midem bulandı tekmüklüycem
Kadına şiddet gibi olaylar bu takıntılı, saplantılı insanlardan çıkıyor genelde. Ağzına vur tekmüğü. Kurtar kendini. Aslansın, kaplansın yaparsın sen
teşekkürler sen kralsın
Rica ederim. Derdin olursa buradayım. Dert babası oldum, şiştim valla.
teşekkür ederim öyle olmuşsundur cidden, iyi biri olma sorunsalı :/ bitirdim ben ilişkimi. mantıklı olan bu sanırım
Üzülme ha. Mantıklı olanı yaptın sen. Her gün üzülmektense birkaç gün üzülür sonra unutursun
teşekkür ederim :(
İkisini beraber mi yürütüyorsun anlamadım :/? eski eş ise biraz anormal durum elbette
ne alaka eski sevgilmle kıyaslıyo işte kendini
Ayrıl gitsin ya milletin özgüven problemiyle sen mi uğraşacaksin
basit seyler takıldıgı seyler ufak ufak problemler yaratıp özür diliyor ama illa büyük bi şey yapmasına gerek yok haklısın
Çoluk çocukla olup şikayet ediyorsun, olgunluğu kadar olgunsun çokta takmamak lazım
nicke bak kezosavar ama millete coluk cocuk diiyorsun :D
O soruyla o yaş aralığı daha vahim
nesin sen ilişki uzmanı mı. D
Sinir oluyorum böyle yapanlardan sanki kendileri geçmişte hicbir bok yapmadı
gecmiste yaptigim oyle buyuk bir sey de yok basit seyleri bile kiyasliyor sonra hayir kiyaslamadim ornegin dedim ornek gosterdim diyor biktim gercekten
Bende de böyle bir sıkıntı var şu an ama büyük şeyler yaptığım için. Geçmişimi açma sorgulama de
büyük şeyler yapmış olsan da bilemezdin geçmişini öğrenmek isteyebilir ama seni yargılayamaz.
Aynen öyle
Burdaki malların ağzına bakana kadar iki yakın arkadaşının lafını dinlesen bu hallere kalmazdın.
Sevgilinden kurtull ya da trollden
troll derken
Sorun yanlış ya da üfürük
Kıskanıyor ve zoruna gidiyor
neden ki bitmis gitmis bi sey ve buyuk seyler yasamadim
Olsun onunla daha güzel vakit geçirdiğini düşünüyor
ama bu saplantılı ve hatalı bi düşünce? normal mi sence bu
Yani aslında kendini yetersiz görüyorsa normaldir
ozguven eksikligi var demek ki
Evet bak mesela ona öz güven yükle onu sevdiğini onla mutlu olduğunu flan göster onu önemsediğini göster
niye ben annesi miyim
Niyr annesi mi olmak gerekir sen kötü gününde yanında destekçisi olmayacan mı
özgüven eksikliginden tedavi olsun destekci olurum ben özgüven üyklemek zorunda degilim?
Senin arada bir ksç cümlen onu düzeltecek zaten ne tedavisi
Özgüvensiz ve ezik birisi zor olmalı idare etmesi
kendini hiç öyle göstermedi bana ama şüpheleniyorum öyle biri olduğundan artık. nasıl anlarım bunu tam olarak
Ben sana söylüyorum direkt yazdığın yazıdan bile anlaşılıyor açıkça
diyosun :S insan konduramıyo işte ne biliyim
Gerçekler acıdır üzgünüm ama ileride daha büyük etkisini göreceksin
cok eminsin
İnsanları çok iyi tanırım ve bu klasik bir tip zorlanmadım :d
daha önce böyle biriyle birlikte olmamıştım. hayatlarımız çok farklı zaten olabilir dediğin gibi
Nasıl mesela bikaç bişey daha anlatırsan seni de onu da daha iyi analiz edebilirim
mesela cok sıradan bi arkadas cevresi var oturup gunluk sohbetten otesini konusmuyolar. yaptıkları seyler hep aynı baya monoton takılıyorlar. iliskimizde ise bana cok deger onem veriyor. aynısını benden beklemedigini soyluyor ama bence bekliyor bekledigini hissediyorum. instada kimleritakip ettigime falan bakıyor, ne zaman girmisim diye stalklıyor falan
Nedeni şu kendini o kadar yetersiz bir insan olarak görüyor ki seni her an kaybedeceğini düşünüyor senin ondan birazcık uzaklaştığını düşünürse çılgına dönecek çünkü korkularında haklı çıkacak kendine göre dolayısıyla dağın tepesinden kar yuvarlanmaya başladı snowball etkisi diyorlar buna giderek büyüyüp çığ olacak
bitmesi mi mantıklı olan sence
Yani ciddi düşünüyorsan olmaz zaten senin değerlendirmen lazım bu durumu
Kendisi de rahatsız belli ki, kabullenememiş
o zaman bitirmesi gerekmez mi
Yol ver gitsin bu hep ömür. boyu sürer gider bence
Ben olsam onuda dahil ederdim iliskiye
Dengesizlik iste
Maden suyu iç