Sürekli çocuk yap diyorlar?

9 aylık evliyim kaynanam sürekli çocukla ilgili laf sokuşturuyor sinirlenmeye başladım artık. Menapoza girmiş geri cıkmış mı nasıl olduysa artık aa anne çocuk yapsana dedim kayin babanda istiyor benden geçti sen doğur sevelim diyor , bize kahvaltıya geldiler en iyi şekilde ağırladım senin evde canın sıkılmıyor mu çocuğun olsaydı canın sıkılmazdı diyip duruyor korunuyoruz eşimde 6 aylık evliyken falan çok istedi ama daha erken diyorum en azından 2 sene geçsin yaşlarımız daha genç evliliğimiz bi otursun dedim eşimde hak verdi bana biraz evliligimizin tadini çıkartalım, rahat olmam mı batıyor anlamıyorum artık kaynanam eşimin halaları teyzeleri hepsi çocuk yap diyip duruyor sinir oluyorum yav bir sorunumuz da yok eşim korunuyor, ben her ay düzenli adet oluyorum sürekli bu konuda üzerimde baskı kurmaya çalışıyorlar 17 yaşında gelin aldılar eşimin kuzeni evlendi ilk geceden hamile kalmış bize gelen gelinler en fazla 4 ay sonra hamile kalir diyor eşimin kuzenleride çıldırıcam artık ne yapmam lazım nasıl tepki vereyim?
Güncellemeler
+1 yıl
zaten okul öncesi öğretmeniyim işim çocuklarla çocukları benim kadar seven yoktur bunalttılar artıkk
Sürekli çocuk yap diyorlar?