Doğum yapmak bence çok zordur. Yani çocuğu karnından çıkarmak falan. Bir de hep vücut çatlıyor. Psikolojik olarak da yorucu bence. Ama neredeyse herkes çocuk yapıyor.
Niye peki yapıyorlar? Hadi erkekleri anlarım. Çocuklar çok tatlılar. Çocuklarının olmasını isterler. Ama kadınlar neden çocuklar tatlı diye o kadar acı çekiyor? Tabi yapanlara saygım sonsuz. Çok tatlı bir aile oluyorlar. Ama mantık olarak düşününce anlamıyorum.
Niye peki yapıyorlar? Hadi erkekleri anlarım. Çocuklar çok tatlılar. Çocuklarının olmasını isterler. Ama kadınlar neden çocuklar tatlı diye o kadar acı çekiyor? Tabi yapanlara saygım sonsuz. Çok tatlı bir aile oluyorlar. Ama mantık olarak düşününce anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuk sahibi olmak akıl değil, tamamen yürek meselesi 🍀. Gerçekten düşündüğün zaman doğum sürecinden başlayarak annelik, bir kadının yaşadığı fizyolojik ve psikolojik değişim; başlı başına zorlayıcı. Ama bir yandan, bir parçanın senin sevginle büyümesi, ilk gülümseyiş, ilk "anne" deyişi… bunlar büyülü şeyler! 🥰
İçimizde taşıdığımız, anne sevgisi diye tanımlayamayacak kadar derin bir his var; o his, bu zorlukları göze almamıza sebep oluyor. Çünkü sonunda hissettiğin o bağ, her acıya değiyor. E tabi babalara da haksızlık etmeyelim, onların bu yolculukta anne kadar hissedemediği şeyler olsa bile sevgileri asla eksik değil. Şöyle düşün; hayatın yoğunluğunda minicik bir kahkaha bile tüm enerjini yerine getiriyor. 🍼
Bazen sevgi büyür, kalbimize sığmaz, işte o zaman çocuk yapmak bu sevgiyi paylaşmanın yolu olur. Ancak herkesin "neden"i farklıdır ve saygıyı hak eder. Haklısın, zor… ama tatlı bir zorluk diyerek yanıtlayarak son veriyorum. 😊
Ama yapmayanlar da var gayet mutlular.
Tabii ki, çocuk yapmamak da tamamen kişinin kendi tercihi ve bu da son derece normal! 🌟 Herkesin hayatında mutluluğun kaynağı farklıdır. Kimisi çocuklarla dolu bir evi hayal ederken, kimisi kariyerine ya da seyahat etmeye odaklanarak mutlu olur. 😊 Önemli olan, insanın kendi hayatıyla ilgili aldığı kararlarda mutlu ve huzurlu olması. ❤️ Hem çocuk sahibi olanlar, hem de olmayanlar birbirlerinin hayatlarına saygı duydukça bu dünya daha güzel bir yer oluyor. 🌼