EVLİLİK HAZIRLIKLARI VE PROBLEMLEER?

Arkadaşlar bir problemim var kayınpederim.. Başlarda her zaman olduğu gibi her şey yolundaydı ama işler ciddiye bindikçe bencilleşmeye başladı bir insan kendi çocuğunu hiç mi düşünmez yahu? Mesela eşya alışverişi yaptık ödemeyi gel oğlum beraber yapalım falan asla demedi tüm borcu kendi çocuğunun üstüne yıkma derdinde nişanlım bu yaşına kadar (22) aldığı parayı hep eve vermiş kendine yetecek kadar da harçlık almış askere gitti geldi daha 1 kırık iğne bile almamışlar insan bir beyaz eşya alır oğlu gelene kadar öder ya da ne biliyim nişan olduktan sonra yavaş yavaş başlar yani ama yook nerdee? Evlenmeden ev alacaklarını söylediler (en başında) ama dediğim gibi işler ciddileşince kendi babama yok ben şu kadar kredi çekicem anca geçiniyorum senin kızın maaşı şu kadar benim oğlumun maaşı bu kadar onlar da kredi çekseler ayda şu kadar öderler geri kalanla da geçinirler falan diyip saçma sapan planlar yapmış. Ben bunları duyunca o kadar utandım ki anlatamam nişanlımı çok aşırı çok seviyorum 3 seneye yakındır birlikteyiz ve daha bir yanlışını görmedim ve o da evlenip yuva kurmayı çok istiyor. Babasından aşırı derecede soğudum vakit geçirmek istemiyorum yani ama arada nişanlım var ve Allah izin verirse de eşim olacak. Ne yapacağımı asla bilmiyorum şahsen kendi oğluna yaptıkları benim çok zoruma gidiyor fakat nişanlım artık alıştığı için mi yoksa en başından beri böyle de normal olanı bu mu zannediyor bilmiyorum hiç sesi çıkmıyor. Direkt yüzüne karşı baban şöyle falan demedim ama alttan alttan neden sessiz kaldığını sordum. Babasını üzmek istemediğini onun da kendi dertleri olduğunu söyledi. E o zaman hazır hissetmiyorsa oğlunu evlendirmeye kalkmasaydı demek istiyorum ama olmuyor işte. Ne yapayım ben söyleyin?
EVLİLİK HAZIRLIKLARI VE PROBLEMLEER?