TESETTÜR VE EVLİLİK?

Herkese iyi geceler , sizinle benim için son derece bir o kadar da zorlandıgım bir konuda konuşmak ve destek rica ediyorum. 6 yıldır süren çok güzel bir ilişkim var 24 kasımda nişanlanıyoruz.
Bu günün hep hayalini kurdum. Kısaca hayatımdaki adam benim için şimdiye kadar herşeyi yaptı bu süreçtede öyle herşeyi özenerek benim istediğim gibi yapıyor.

Benden tek bir şey istedi tesettüre girmemi. Evliliğimizi daha hayırlı yaşamamızı. Ailesi çok muhafazakar ailelerinde açık kimse yok. Tabiki bende karşı değilim ama endişeliyim yapamam diye korkuyorum beceremem hakkını veremem ya da beni o şekilde sevmez diye korkularım var. Bir kaç haftadır gündemde bu konu hep yapmamı bekliyor ve sanırım bugun biraz kırdım onu bu konuda. Kısaca napmam lazım nerden başlamam lazım bilmiyorum çok fazla korkularla besliyorum kendimi.

TESETTÜR VE EVLİLİK?
Cevapla