Sevgilimle yaklaşık 2 haftadır beraberiz. Ayrı şehirdeyiz. Bana aşık olduğunu söylüyo, iyi anlaşıyoruz, tartışmıyoruz pek..
Bu kadar kısa sürede aşık olmak mümkün mü ?
Bu kadar kısa sürede aşık olmak mümkün mü ?
ayrı şehirlerse sıkıntı var yürümez ilk zamanları iyidir hoşturda zaman geçtikçe birbirinizi görememeniz sıkıntı yaratacaktır.
Dersin ki görüşebiliryoruz arada sırada o şekilde olabilir.
Soruna gelelim yaklaşık 2 haftadır berabersiniz bu kısa sürede aşık olunabilir mi?
Öncelikle ne kadar zamandır tanışıyorsunuz belli bir geçmişiniz varsa aşık olmuş olabilir o süreçte gayet normaldir
Ancak sadece 2 haftadır tanışıp beraberseniz bu sürede olan aşk değil hoşlantıdır ve zamanla aşka dönüşebilir tabi görüşmeniz gerek ayrı şehirlerde yaşayıp birbirinizi görememek yıpratıcaktır ilişkinizi bence
Haklısın. Yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz ve 2 haftadır çıkıyoruz
2 haftada aşk mı olur ya :D o hoşlantıdır bu kadar kısa sürede aşk olmaz. Karşında ki çocuk ayran gönüllüyse veya ilk defa senle birlikteyse onu bilemem :D
Yok ilki değilim ama 2 haftadır çıkıyoruz yaklaşık 2 aydır da tanışıyoruz
Gelip geçici bir aşktır o. Kendini kaptırma sen saygı duy çocuğun görüşüne boşver :) baktın olmuyor bas tekmeyi daha neler neler cıkar senin karşına ;)
Hmm anladım. Olmuyosa zaten zorlamaya gerek kalmaz
Aynen öyle nese Eic verde gidiyim ben ♡
Sen şimdiden git :D
kendini kaptırma bakarsın eski sevgilisini unutamamış olur senide sevmek istemiştir aşık oldum diye kendi kendisini kandırmaya falan çalışıyordur
Bilmiyorum. Sevdiğini hissettiriyo ama ne biliyim aşık olması için erken gibi geldi
birliktesiniz tabi ki hissettirecek başka ne yapabilir ki seni mutlu etmeye çalışmaktan başka :)
Gidene dur dicek değilim zaten. Yolun açık olsun der unuturum. Böyle bişey olmuştu zaten ama çıkmadan önceydi
unutursun elbet ama nasıl ben kendini fazla kaptırma derim eğer işin içinden başka bir iş çıkarsa fazla üzülmezsin öyle değilse de mutluluklar dilerim :)
Teşekkür ederim
Cevap
28Cevap
2 haftadir tanisik misiniz yoksa beraber mi? Zaten asik oldugu icin seninle birlikte degil mi? Ne bekliyorsun yani ilk birkac ay soguk davranip sonradan acilmasini mi? Asil ilk zamanlarin tadini cikar.
Yok yaklaşık 2 aydır tanışıyoruz 2 haftadır çıkıyoruz.
Pekii.
Gönülden gönüle değişir kimisi zor aşık olur kimisi 2. bulusmada yani dediği doğru olabilir neden olmasın
bir kıza 10 dk bakarak.. taa cocugumuzun ismini beraber koydugumuz an'a kadar gelebiliyorum..
E yani ? :)
:Dyanisi hayal dünyam fazla geniş.. erkek beyni ile kız beyni aynı çalışmıyor :D
Hmmm
Gelip geçer sevda dedikleri kısacıktır ömrü adı kiraz mevsimi kimse görmeden sevemez ancak hoşlantı olabilir ikisi çok farklı
Evet hoşlantı olabilir tabi ama aşk değildir bence de
bilemeyix kişiden kişiye değişir ben şahsen olmazdım heralde ama çıkmaya başlamadan önce bir geçmişiniz varsa olabilir
Çıkmaya başlamadan 1-2 ay önceden de konuşuyoduk
Eğer onun hayalindeki kadınısan olunur.
Aşık olan biri tartışmaz zaten
Olmasada oldum diyen erkek sayisi %70 dir goz onnde bulundur :) yani gercekten asik olmasi o kadr surede zor ama yalandan asik oldum demesi tabiki o sure icin yeterli :)
Hmm Olabilir
Hayır. Kolay bağlanırım ama kolay aşık olmam, genel durum böyledir
otobüste bile aşık olan var sen ne diyosun o kadar kısa sürede:D
Onlar istisna :D
Her neyse işte :D bende bir ara vurulmuştum otobüsten birine :)
Bir erkek kısa sürede aşık olur kolay vazgeçer bir kiz uzun surese aşık olur zor vazgeçer ;-)
Bak bu doğru :)
Aşkın ne zaman oluşacağı bilinmezdir. test etmen gerek. bu cinsel dürtüleri için olmasın...
evet olur hemde öyle bir olur ki o 1 hafta 2-3 ay 2 hafta 4-5 ay gelir adama
Bunlar klasik laflar işte :D seni seviyorum sana aşığım vs. vs :D
İnsan kısa sürede aşık olur uzun sürede de sever zaten.
Uzun zamandır bir ilişki yaşamamışsa bu kaçınılmaz.
Yani aşık olabilir diyosun
ona bakarsan insan ilk dakikada da aşık olabilir ki 2 hafta aşık olmak için gayet uzun bir zaman
Hmm anladım
Mümkün tabi de aşk çok iyi bir şey değil :)
Evet ama karşılıklı olunca iyi bişey olabilir :D
Fazla bağlanmamak lazım o yüzden
Bazı erkekler şıp sevdi :))
aşk zaten anlıktır ki... olur tabi:D
Bana erken gibi gelmişti bide arada mesafe olunca
dediğim gibi aşk zamanla oluşmaz ya anlık ya da hiç..
Anladım
Tanışma süreniz ne kadar
1 - 2 ay
1-2 ay içerisinde uyumunuz nasıldı , kafa dengi misiniz
Kafa dengi olduğumu söylerdi
Sence
Bence de öyle ama kısa sürede aşık olması mümkün mü ki ?
Mümkündür tanışma evresi mükemmel geçtiyse
Anladım
Belki olur ama belkide ole saniyordur
Aşk bir heyecandir zaten sevda kalicidir.
Ben bir insana 1 ayda olurum :D karakteri vs.
mümkün değil kanaatimce
Sanal için peşinde koşuyor:D:D
biraz erken olmuş gibi
zaman geçsin aynı lafları söylüyormu bak bakalım
İlk görüşte aşk denen bir şeyde var :)
ilk fotomu gördüğünde aşık mı oldu acaba :D
Bilemicem :)
Olur neden olmasın
Olur niye olmasın
ınanmıyorum acıkcası
olur
Kişiye göre değişir