https://youtube.com/watch?v=KhNQ-pBRqkE
“Söyle, bana ne zamandır Yoksun?” 🎶

Benim başıma geldi daha 5 dk önce tanıştığım biri benimle flört etti nötr kalmaya devam ettim ertesi gün sevgilisi çıka geldi çalıştığımız yere. Anlayamadığım şey bir başkasının daha olduğunu insanlar nasıl fark edemiyor o yüzden sürekli görmediğim biriyle sevgili olmazdım aldatacak olan da aldatır zaten
Sürekli gördüğün insan da aldatabilir. Maalesef bu gerçekten karaktersizlik
Evet haklısın güvensizlikle karıştırılıyor ama kontrolden yanayım genel olarak bel bağlamamak lazım
Tabii güvenmek önemli, kontrol etmek daha güvenli 😅
Eğer çocuk benimle flört ettiyse söylerim. Çok şükür empati yapabilen biriyim. O kızın yerinde olsam o çocuğun beni bu şekilde aptal yerine koyması çok kötü hissettirirdi. Kıza açıkca “Böyle böyle bir flörtöleşme oldu aramızda ama senden haberim yoktu. Şimdi öğrendim. Benim bu çocukla daha da işim olmaz. Yani benden tarafa bir sıkıntın olmaz ama başkasıylada yapabilir. Haberin olsun gerisi sana kalmış” derim. Çünkü ben o kızın yerinde olsam (Allah korusun) haber verilmesini isterdim.
Eski sevgilisi değil de yalanı olduğu için ayrılırım. Her şey net olmalı. Acıtsa da yalansız olmalı. Ama kızın doğruyu söyleyip söylemediğini de kontrol ederim tabii ki. Bir komplo da söz konusu olabilir. Neticede TV dizisi çekmiyoruz ki :)
Ya Trafo üşenmeden düzelttin mi 😃
Ricalar trafooo ✨✨✨
Flörtumun flörtu Flörtumdur mantığı
Mantığına tükürecemm 😒
😀😀
Ha ha ha 🤨
Bu işlerde mantık aramiyom ben😅
Belli pek mantığınla hareket etmediğin 😒
Zamanında ettik de noldu sanki.
Akışında...
Kolay gelsin o vakit Rush
Zoru seviyorum sosi
Sen kolaysın ama zoru seviyorsun öyle mi 🥱
Zıt kutuplar mantığı işte malum
😂 😂 Korkutucu buu
Pekiciiim🤦♂️😂
Teşekkür ederim EİG için sosyetiqo 😂🤞
Rica ederiz 😒
Cevap
61Cevap
Üslup şekline bağlı saldırgan şekilde gelip "sevgilimden uzak dur" tarzı yaklaşımı olursa direkt söylerim hatta kanıt sunarım sonra aradan çekilir izlerim yani 😅
Düzgünce benimle konuşursa söyleyemem sanırım, flört ettiğim kişiye sövüp saydırıp, komple hayatımdan engellerdim.
Sen miydin sevgilimi çalan
Anladım ki dostluklar yalan
Sen olamazsın bu canımı acıtan,
Beni sırtımdan vuran 🎵
İyi ki hatırlattın dinliyorum
Güzelmiş, iyi dinlemeler 💁🏼♀️
Merci beaucoup
Çok komik bir durum ama aşırı sinir bozucu 2sini de engellerim
Hayır B Planını uygulamalıyız sırf engellenmez 😃😈
Napalm 🤭😈
Eee tabii ki, Sevgilisi de geldiyse, ne güzel süsleye süsleye anlatırız marifetlerini 😅
cevabım şarkıda saklı :D
https://www.youtube.com/embed/6jfTSuWIYTs😃😃
Tam olarak böyle bir şeyler 🤣
😃😃
Öyle de bir söylerim ki hem ben ayrılırım hem de büyük ihtimalle sevgilisi ayrılır ohhh tek kalır uyanık
Bendensin 😌
neden bunu yapayım..
banane..
hayatında mutluluklar diler ayrılırım
Böyle bir odunu nerdn nasıl buldum diye kendimi tebriklere boğarım...
Hahaha güzeldi 😃
Kendimi bir kez daha kutlarım, böyle karaktersiz dolu dünyada tek kişiyle konuşmaya çalıştığım için.
👏🏻👏🏻☺️✌🏻
Yok adama üzülürüm sadece. Yenilerde flört olduğum kıza güvenmiyordum konuşmayı kestim ertesi gün sevgili yapmış mesela veya benimleyken vardı orasını bilmiyorum garip işler hahshaksh
Uğraşmam genelde o durumda söyleyen kişi kötü oluyor 💁♂️
O saatten sonra kötü olan sen olmazsın
O zaman o bir gerzek 🙄
Aman bana uzak olsunlar 💁🏼♀️
İşte olmasın da zaten katil etmesinler insanı 👊🏻😃
Hahaha pembiş üye damlasın da hemen
Hahaha aynen ya ne zaman gidiyordun sen
Kimin 😃
Uydurukçu 😃
Seni kardiyolojiye yönlendiriyorum 😃
Haha 😃😃
Zalim kız 🥲
La havle Girl işte 😃
Öhööömmm 🤨
Gerek yok, zaten Patronlarım KBB uzmanı 😒
İnsanlar kötüüü 💁🏼♀️
He meleksin melek 😍
İlk ve son emoji de yanlış oldu zaten 😃
Engel atmam ki ben
Umursamam 💁🏼♀️
Hahaha 😃 ukala benim gibi
Emoji ukala olsun madem höööüfff
Resim çok şeytanca ehehehehe 😈Olmadı der geçerim napiim hiç uğraşamam
İntikamcı ol biraz 😃
sevenleri ayırmak günahtır be, belki gelecekleri vardır. Bir gün senin başına gelmeyeceğini bilemezsin😅
Benim başıma gelirse, anında eski sevgilim olur. Ki buna benzer birşey oldu 😅
bak sen de yaşamışsın, bende bende.. aaa bak ortak bir noktamız var 😂 😂 😂
Hahah bak bi ortak nokta daha, sen de su içiyorsun ben de 😃
bira 🍻 🥳✌️aaa 2 litre rakım var hatırlattığın için teşekkür ederim 😂
tuttuğumuz takım 🤪
Haha ortak nokta araştırmasına mı girdin sen 😃
... çok konuşuom gene ben susayım😶😂
yok be yaaa, gireyim mi? 😂
Girme, bulamazsın 😅
ama su içiyorduk 🥺
😂 😂 😂 😂
Ben su sen bira 😅 sevmem ben bira
Valla eniştem bi viski yapmış getirdi 10 gün önce, 4 shottan sonra ben galaksiler arası yolculuk yapıyorum 😅getirdiği rakıya daha dokunmadım😋🥳
Ayılabilecek misin Rakıdan sonra meçhul yani
Ayılma çabaları boşa gitti geçen, amaaaaan dedim boşver dedim uğraşmadım😅Valla herşey bira,'nda oldu😂
🤦🏼♀️ ne diyeyim iyi demlenmeler falan 😃
bak, düdük çalıom artık🥳😂eyvallah Sosyetik 🤗
ehehehehe, düddüüüüt🥳😂
Hepsini Allah'a havale ederim, kimseyle uğraşamam artık
Hayır söylemem ilişkileri zarar görmesin diye ( en azından benden sebep görmesin ) ama ben de iletişimi keserim.
Yaa ben bunu bir kere yaptım. Ancak kötü olan, ara bozan ben oldum. Sevgilisini ayartmakla suçladı beni. Onun varlığını bilmediğimi söylesem bile inandıramadım.
Hahah söylerim o kadar iyi bir insan değilim beni bozanı bozarım, ama filörtümün bir arkadaşı sevgili rolünü oynuyor olabilir bu yüzden o kıza da bir şeyler düşünürüm. İntikam en lezzetli yemek.
Benim vericegim cevap bana hic sevgilisi varmis gibi davranmadi gayet rahatti demek olur ve o kisiyle de pek konusmam sevgilisi oldugu halde biriyle flortlesiyosa duzgun bi karakteri yoktur ve sevgili olsaniz da bu sefer o kizin yerinde olursun o yuzden hic gerek yok
Söylerdim hatta şöyle soyliyim bi kiz benden ayrildiktan iki hafta sonra benden yasca küçük kardesim dedigim cocukla cikmaya başlamış kizla iki kere görüştük iliskim boyunca hemen evlenelim bilmem ne baskiyi kaldiramayip ayrilmistim cocuga dedim ben bu kizla çıktım inşallah mutlu olursun ama bu kiz ikinci. bulusmadan sonra hemen evlenelim diye seni baskı altina alir ayrilirsin demistim desifim gibi oldu
Çekingen birisi olduğumdan dolayı, söylemekte aşırı zorlanırdım. Bir sonraki ve son buluşmada, sevgilisinin olduğunu neden söylemediğini sorgulardım. Sonra ayrılırdım.
Söylemem ne gerek var sessizce uzaklaşırım. Zaten sevgilisi gelip bana sevgili olduklarını söylediğine göre flört ettiğimizi biliyor olması gerek..
Kızım ben senin oyun oynayıp bir köşeye atacağın bir insan değilim hele arabanın istepnesi hiç değilim. Karaktersiz
Hayır, öyle bir şey yapmam. Fakat muhatapta olmam. Kendi kendini yesin bu niye böyle tavır aldı diye.
ahahah ayırmam ayrılırım ama sonra ayırırım çocuğa yazık kimlere güveniyor diye
Zavallı ilk sen degilsğn tüm şehir sevgilisi bu kızın derim
Söylerim. Hatta yaşadım bu olayı öğrenince kıza hersey anlattım kanıtlarıyla butun mesajlarımızı okuttum ayrıldılar elindeki iki kızıda kaybetti çok rahatlamıştım bunu yaptığımda
😃👍🏻 helal
Başkasıyla sevgiliyken benimle flört ediyorsa şeref yoksuludur. O anda üstünü çizer geçerim.
Flörtümün sevgilisi bacımdır 😄
Şaka bi yana flörtüm falan da yok ha şimdi hatırladım bak 😂😂
Direk yol veririm daha önce yaptığım gibi. Zaten beni istese sevgilisi olmazdı
Yok umrumda olmaz adamı tanıyamadıysa onun sorunu 😏😏
ya ben ayrılırım ama hayatımda hiç flörtüm olmadı olmayacak
tabii hep beraber üçlü takılırdık... İkisini de yolarım. Ya da kıza yürürüm yaa. Evet evet kıza yürürüm.
Puahah 😃😃
Olmadi bir şeyim olmasin hic bir şeyin dikkat et bugun bana yapılan yarin sana yapılmayacağı garantisi yok
Sosyetik dm serbest mi canim 😊
Serbest olaydı yazabilirdiniz beyfendi
Ok sis
hayatta herkes nasibini yiyor kime niyet kime kısmet
Söyledim ve suçlu ben oldum. Bir daha olsa söylemem kim ne yapıyorsa yapsin
Söylerimm ama bana olan yanlışından değil kızın daha fazla kandırılmaması için
Sevgilisi karakterli düzgün bi insansa söylerim ama hak edecek biriyse söylemem
İğrenirim
Önce flörte sorarım
Onaylarsa bir güzel söverim
Mesajlaşmaların hepsini sevgilisine atarım
Yediği naneleri acısını çeksin karaktersiz
Sevgilisi olduğunu öğrensem sohbeti aninda keserim.
Bilmem hic flortum olmadi bu saatten sonra olmazda zaten ama galiba soylerim
flört önemli değil yahu o tarafta sevgilisi konuşuyor yahu 😂😂
intikam almak için söylerdim ve resim gösterirdim
sonra patlak mısır alıp kızla o erkeğin kavgasını izlerdim
Eğer benimle konuşuyorsa zaten onu sevmiyordur ki ben de böyle biriyle konuşmayı keserim anında.
Söylerim. Çapkınlık erkeğe yakışır, kadına değil. Ayıp yaa.
Söylerim flortumede tekmeyi basarim 😡 düşüncesi bile sinir etti
Hahah 😃💁🏼♀️ Sinir olma sinir et
Trip arıyorum şu an jdjshs😂😂😂
Haha dur öyle birşey olmadı henüz 😃 sakin olalım 😅😅
Yinede anlasın şimdiden 😂😂😂😂
nasıl yanı benle bırlıkte ıken bırde baskası ıle demı bırlıkte olmus olacak. o zaman erkeklerın sucu yok kadın haysıyet yoksunuymus.
Engellerim sevgilisine de ssleri yığarım bombayı atar kaçarım yani :))
Söylerim çünkü nasıl bi karaktersizle beraber olduğunu bilsin:)
Bende onunla flörtü falan keserim
Oha🙄 ben ayrılırdım😂
😃 yani napabiliriz başka
Kesinlikle söylerim ne halt olduğunu anlasın.
Çağımızda çoğu genç kız çok eşli zaten. Her birinin 3-4 sevgilisi var ve aynı anda bir sürü erkeği idare ediyorlar. Bu devirde boynuzlanmak istemeyen erkek yalnızlıktan şaşmaz.
Bu hiç güzel bir genelleme değil. Hiç olmadı
Yufkacılara kaçan evli kadınların, sahte evlilik çetesi kuran genç kızların, evli eşini bırakıp başka bir evli erkeğe kuma olarak gidenlerin ülkesinde benim paylaştıklarım gerçeklerdir. Genelleme değil.
Burda suç sadece kadınların değil. Evli eşini bırakıp giden, hatta bırakmayıp kendine metres edinen Erkekleri de görüyoruz
Sorun şu ki hiçbir erkek sadık kadına sümsük sünepe sıkıcı diyip çapkın kadınları alkışlamıyor ama bütün kadınlar çapkın erkeklere aşık olup sadık erkeklerden tiksiniyor. Kadınları darp eden aşağılayan Billzerian isimli playboyun kadınlarla dolu malikanesi ve yzü milyonlarca kadın hayranı var. Mevzu budur.
Hayır bütün kadınlar öyle erkeklere aşık olmuyor. Yine genelleme yine yanlış. Bırakalım bu işleri, sadık karısı evde oturup kocasını beklerken, kocası başkasının koynundan çıkıp geliyor.
İşte kadınlar çapkın erkeklerle evlenip oblardan çapkın evlatlar doğuracaklarına sadık erkeklerle evlenip onlardan sadık erkekler doğursalardı dünya böyle bir yer olmazdı. Sonuçta çapkınları biz erkekler doğurmuyoruz. Büyüyüncede biz erkekler koynumuza almıyoruz.
Sonuçta kadınlar da çapkın mı değil mi bilemiyorlar dimi? Aldatalıcaklarını bilseler evlenmezler sonuçta, kim kendini ateşe atmak ister
Yoo çoğu kadın ingilizce de" kullan beni at " yazılı t-shirtler giyip discolarda barlarda gece kulüplerinde tek gecelik ilişki kovalıyor. "Kadına doymuş erkeğin tadına doyun olmaz" sloganını savunan hemcinsleriniz bakir erkekleri açılmamış paket, acemi şöför, gereksiz mahluk diye aşağılarken kçtü çocukla bir gece geçirmeyi sadık ve iffetli bir erkekler bir ömür geçirmeye yeğliyorlar. Çağımızın kadını herşey olabilir ama asla masum ve mazlum olamaz. Herşeyi bu hale onlar getirdiler.
Daha fazla saçmalama istersen, konuyu kapatalım. Boş boş konuşmaya başladın
Kadınlığınız insanlığınızı bastırınca bana hakaret etmeniz kaçınılmaz oldu. Size kızmıyorum. Bir kadın olarak varoluş sebebiniz gerçekleri konuşan efendi erkeklere hakaret edip sahtekarlık yapan kötü çocukları alkışlamak olduğu için siz de kendinizce haklısınız. Özünüzdeki güdünüze yani "hipergami"nize yenildiniz ama canınız sağolsun. Hayatınız boyunca esen kalın. 👋😊
Senin yanlış olan doğrularını kabul etmek zorunda değilim. Yanlış düşünüyorsun ama saygı duyuyorum.
👋😊👍
Tabiki de söylerdim sonuç olarak bende bi kadınım basıma gelebilir
Onları da ayırırdım beni aldatıp başkasıyla mutlu olamaz yok öyle bir dünya
bişi yapmam konuşmayı keserim , ama ona da biraz ağır konuşurum yerin dibine sokarım
Allah hepsinin cezasını versin
İkimizin ortak kullanım alanıymış tatlım
söylerim rezilde ederim xd
Söylemem ama birdaha kendisiyle görüşmem
Bi şey söylemem. Iletisimi keserim
Söylemem banane, kendisi öğrensin.😀
Kendi söylerse söyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?