Aşk İlişkileri Sevgiliniz ile sonradan keşke yapmasaydım dediğiniz bir şeyler yaşadınız mı hiç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru başlıkta böyle bir şey oldu mu? Sevgiliniz ile sonradan keşke yapmasaydım dediğiniz bir şeyler yaşadınız mı hiç? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
taomaster Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Kalbini kıramadığım sevgilimin benden sonra arabanın arkasında belini kırdılar. Şimdi şimdi aklım başıma geliyor belini ben kırsaydım :D 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşadım ama keşke yapmasaydım dediğim bir şey değildi 0 0 Yorumla
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olmadı ya herşeyi en uçlarda yaşadık pişmanlık duymam ben 0 0 Yorumla
engnnnnnnnnnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl ilk sevgilimle seviştiğim için pişmanım, ilkim olmasını istemezdim, yanlış anlaşılmasın çok güzel bi kızdı ama tam bi fırıldaktı o yüzden 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Aynı sorun bende de var ilkim olmasını istemediğim birini öptüm Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl öpme daha masum en azından ya, anlatsam aklın çıkar gerçekten, o insan böyle mi dersin Yorumla Soran +1 yıl Saçma Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl bazı insanlar hayatımızın içine ediyo afedersin :) Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl sen neden pişmansın peki merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Ilki olmadığım birinin ilki olmak istemezdim Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl ben de aynı Yorumla Soran +1 yıl Hata Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl ama işin kötüsü ben sonradan öğrendim Yorumla Soran +1 yıl O daha kötü olmuş Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl eklesene bi kaç bişey anlatmaya ihtiyacım var gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi eklemiyorum ama geçmişte kalmış sende takılma daha fazla Yorumla engnnnnnnnnnnn +1 yıl haklısın yine de teşekkürler Yorumla
hemolog Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl en güzel anılarım eski sevgilimle o şimdi evli kocasına hergün bakıp gülüyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niyr Yorumla hemolog +1 yıl o kadar çok şey yaşadık ki kocasından fazla şey yaşadık o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Gülmen gerekmiyor olması gerek buymuş ve olmuş Yorumla hemolog +1 yıl valla kocasına yazık be kızın her zerresi bende çünkü Yorumla Soran +1 yıl Kimse kimsenin sahibi değildir o zaman seninde karına yazık olacak :)) Yorumla hemolog +1 yıl banane ben hayatı zevkle yaşamaya geldim anı yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ee o kızdan da sanane o zaman Yorumla hemolog +1 yıl çok güzeldi hala aklımda konuşcam tekrar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalbini kıramadığım sevgilimin benden sonra arabanın arkasında belini kırdılar. Şimdi şimdi aklım başıma geliyor belini ben kırsaydım :D
Yaşadım ama keşke yapmasaydım dediğim bir şey değildi
Olmadı ya herşeyi en uçlarda yaşadık pişmanlık duymam ben
ilk sevgilimle seviştiğim için pişmanım, ilkim olmasını istemezdim, yanlış anlaşılmasın çok güzel bi kızdı ama tam bi fırıldaktı o yüzden
Aynı sorun bende de var ilkim olmasını istemediğim birini öptüm
öpme daha masum en azından ya, anlatsam aklın çıkar gerçekten, o insan böyle mi dersin
Saçma
bazı insanlar hayatımızın içine ediyo afedersin :)
Aynen
sen neden pişmansın peki merak ettim
Ilki olmadığım birinin ilki olmak istemezdim
ben de aynı
Hata
ama işin kötüsü ben sonradan öğrendim
O daha kötü olmuş
eklesene bi kaç bişey anlatmaya ihtiyacım var gerçekten
Kimseyi eklemiyorum ama geçmişte kalmış sende takılma daha fazla
haklısın yine de teşekkürler
en güzel anılarım eski sevgilimle o şimdi evli kocasına hergün bakıp gülüyorum
Niyr
o kadar çok şey yaşadık ki kocasından fazla şey yaşadık o yüzden
Gülmen gerekmiyor olması gerek buymuş ve olmuş
valla kocasına yazık be kızın her zerresi bende çünkü
Kimse kimsenin sahibi değildir o zaman seninde karına yazık olacak :))
banane ben hayatı zevkle yaşamaya geldim anı yaşıyorum
Ee o kızdan da sanane o zaman
çok güzeldi hala aklımda konuşcam tekrar
Tek pişmanlığım ayırdığım zaman
Yok olmadı hiç. senin