Görüştüğüm erkek arkadaşım evli çıktı, vicdan yapıyorum?

Arkadaşlar merhaba herkese öncelikle sorum troll vb değil gayet ciddiyim ve lütfen ciddi cevaplarsanız sevinirim. Ben kurumsal bir firmada muhasebe bölümünde çalışmaktayım. Görüştüğüm erkek arkadaşımla da iş dolayısı ile tanıştık. Saha çalışanıydı ve bir eğitimde rast geldik. Öyle böyle derken iyice yakınlaştık. Bu bahsettiğim durum neredeyse 8-9 ay önce oldu. Daha geçenlerde ise bana evli olduğunu yazmış. Ben dedim şaka yapıyorsun herhalde oda hayır gayet ciddiyim ne zamandır sana söyleyecektim ama fırsat olmadı! Dedi nasıl fırsat olmuyorsa artık. Ben durumun ciddiyetini öğrenince görüşmeyi kestim. engelledim onu her yerden. Ki gerçekten yukarda Allah var bilsem asla görüşmezdim. Bi kaç kez bazı şeylerden şüphelendiğim oldu ama aldatmaz dedim herhalde beni. Çünkü ben ciddi düşünmeye başlamıştım. Her neyse dün bana bir mesaj geldi çok özledim seni diye bende anladım onun olduğunu aradım numarayı bak böyle olmaz eğer boşanacaksan evliliğiniz iyi gitmiyorsa tamam ama diğer türlü asla olmaz dedim. Oda kendine ait hiç bir şey olmadığını şimdi ev kredi için kayınpederini ikna ettiğini evi aldıktan sonra boşanacağını söyledi. Ama halen daha görüşmekte ısrarcı bir şans ver yüz yüze konuşalım diyor. Arkadaşlar ben zaten öğrendiğimden veri vicdan yapıyorum ben nabacağım ya acaba karısına mı yazsam kocan böyle böyle yazıyor bana? Ne yapacağımı şaşırdım. Hayır bide evimi falan da biliyor adresimi bir tavsiye verin lütfen
Görüştüğüm erkek arkadaşım evli çıktı, vicdan yapıyorum?