benim seninle yapmak istediğim çok şey var, çok şey... eve giriş evden çıkışlarımın bir anlamı olacak sayende. özleyeceğim seni gün içinde. güzel uykularımız olacak. anlamı olacak kazandığım paranın. hafta sonları durmadan gezeceğiz. Tatil planları yapacağız beraber , güzel anılarımız olacak hep. çay demlemeye başlarım belki ben de. dans edeceğiz durup dururken. müzik olsa da olmasa da fark etmeyecek. çok güleceğiz. gülerken sakinleştireceğiz birbirimizi. çok öpeceğim seni. çok seveceğim seni. Ve her şeyden sana söz veriyorum seni hiç üzmeyeceğim. Şimdiden söylüyorum her kimsen SENİ ÇOK SEVİYORUM...
Çok şanslı birisin bir ömür seni Burakmıycam aldatmaycam Zaten sende beni tanıyınca benim gibi duygular içinde olacaksın .. ve inşallah yaşlanırsak ölmez isek TRT de yayınlanan ömür dediğin nedir diye aynı onun gibi olcaz
Gelecekteki sevgili eşim eğer gerçekten bana sadık dürüst saygılı ve çok seveceksen güven vereceksen gel. inanki sana bütün ömrümü adarım seni bütün kalbimle severim sana sadık bir eş olurum hayattaki en iyi arkadaşın olurum. ama eğer bunların tam tersi olacaksa lütfen yanımdan bile geçme.🙈🤷
"Merhaba. Henüz tanışmamış olabiliriz, ama evlendiğimize göre, seni olduğun gibi seviyorum. O yüzden sana öğüt vermek bana ters düşer. Kendine iyi bak ve gelecekte/evimizde görüşmek üzere 🙃" Bu herhalde ya xd
Bak canım şu yaşıma kadar geldim tek bir ilişkim olmadı. Sor niye? Sırf senin karşına temiz çıkayım diye. Nerelerdesin napıyorsun bilmiyorum ama her gece yatmadan önce sana dualarımı gönderiyorum. Allaha emanet ol..
Sadece o da değil yemekler benden temizlik senden benden başkasına yan bakma. Sporla aranı iyi tut ben tek başıma spora çıkmayı sevmem. Maddi yönden ve tip konusunda rahat olabilirsin 😎. Fakat yinede kendini salma paraya ihtiyaç olmasa bile senin bir iş güç sahibi olmanı isterim. Birde numaram bu "..." der yollarıj