Aşk İlişkileri Aşk mı Çay mı ... Aşk mı Çay mı? Ɽojek Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşk mı Çay mı? Aşk mı Çay mı? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme geldi soruya 🥰 Aşk mı Çay mı ... Aşk mı Çay mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşkla çay olmaz mı illa birini mi seççez 😂eniştenizden vazgeçtim çay koyun içelim 😂😂🤭🤭 0 1 Yorumla Ɽojek +1 yıl Niye vazgeçtin cay var koyalım :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki çay aşk denen şey yok 1 3 Yorumla Ɽojek +1 yıl Eferim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çözdük bu işi😅 Yorumla Ɽojek +1 yıl Aynen çözdük işi :))) Yorumla
beşincigününşafağı Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Aşk ile içilen çay mı, aşksız içilen çay mı? Daha doğru olurdu ☺️😂 0 0 Yorumla
Fudhdjfk Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Çay var içersen ben var seversen 1 1 Yorumla Ɽojek +1 yıl Seni de severim çayı da koyalım sana :) Yorumla
benfatmanur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Çay aşktır yani o yüzden aşkı seçiyorum :D 0 1 Yorumla Ɽojek +1 yıl Vay Fatmanur hanım güzel sözler :) Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çay içmem 1 1 Yorumla Ɽojek +1 yıl Çaysız olmaz bir tane koydum sana :) Yorumla
Uyumsuz_Üye Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aşkta neymiş çay koy içek 0 13 Yorumla Ɽojek +1 yıl Nasil gidiyor uyumsuz alıştın mi biraz siteye yeni hesabına :) cay koydum sana 🤣afiyet olsun Yorumla Uyumsuz_Üye +1 yıl Gayet iyi yaa saol 😂 tanıdığım kimse kalmamışYabancılık çekiyorum 😂Almanyada Türk gibiyim 😂 Yorumla Ɽojek +1 yıl En güzeli zaten %98 abaza sapık 🤣🤣🤣 Yorumla Uyumsuz_Üye +1 yıl 😂Çok güzel küfür ederim Yorumla Ɽojek +1 yıl Küfürü sevmeyenlerdenim küfür insana mahsus değil şeytana mahsustur Yorumla Ɽojek +1 yıl Mesaj atabilir miyim. Size Yorumla Uyumsuz_Üye +1 yıl Yaaa güzel sözden anlamıyorlar.Alışmışlar şiddete 😂Sen görmeden ederim birdaha madem. Yorumla Ɽojek +1 yıl Bir varım bir yokum yokluğumda küfür serbest sana :) Yorumla Uyumsuz_Üye +1 yıl Yaşasın çok sevindim 😂 Yorumla Ɽojek +1 yıl 🤣🤣🤣 Vallag küfür için seveni ilkez gördüm memnun oldum bu konuda senle :)) Yorumla Uyumsuz_Üye +1 yıl 😂Bende izin alacağımı hiç düşünmedim Yorumla Ɽojek +1 yıl Her şeyde ilkler vardır :) Yorumla Uyumsuz_Üye +1 yıl Hem mesajdan hem burdan yazması zor😂 son yorumum sende yazma 😂 Yorumla
pieroveros Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Aşka kandim...Ama cay'a doyamiyorum 😉 0 0 Yorumla
semanurgh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl kahve 0 1 Yorumla Ɽojek +1 yıl Çay çay koyalım bir tane sana :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşkla çay olmaz mı illa birini mi seççez 😂eniştenizden vazgeçtim çay koyun içelim 😂😂🤭🤭
Niye vazgeçtin cay var koyalım :))
Tabiki çay aşk denen şey yok
Eferim :)
Çözdük bu işi😅
Aynen çözdük işi :)))
Aşk ile içilen çay mı, aşksız içilen çay mı? Daha doğru olurdu ☺️😂
Çay var içersen ben var seversen
Seni de severim çayı da koyalım sana :)
Çay aşktır yani o yüzden aşkı seçiyorum :D
Vay Fatmanur hanım güzel sözler :)
Çay içmem
Çaysız olmaz bir tane koydum sana :)
Aşkta neymiş çay koy içek
Nasil gidiyor uyumsuz alıştın mi biraz siteye yeni hesabına :) cay koydum sana 🤣afiyet olsun
Gayet iyi yaa saol 😂 tanıdığım kimse kalmamış
Yabancılık çekiyorum 😂
Almanyada Türk gibiyim 😂
En güzeli zaten %98 abaza sapık 🤣🤣🤣
😂Çok güzel küfür ederim
Küfürü sevmeyenlerdenim küfür insana mahsus değil şeytana mahsustur
Mesaj atabilir miyim. Size
Yaaa güzel sözden anlamıyorlar.
Alışmışlar şiddete 😂
Sen görmeden ederim birdaha madem.
Bir varım bir yokum yokluğumda küfür serbest sana :)
Yaşasın çok sevindim 😂
🤣🤣🤣 Vallag küfür için seveni ilkez gördüm memnun oldum bu konuda senle :))
😂Bende izin alacağımı hiç düşünmedim
Her şeyde ilkler vardır :)
Hem mesajdan hem burdan yazması zor😂 son yorumum sende yazma 😂
Kahve
Kahve diyorum.
Aşka kandim...
Ama cay'a doyamiyorum 😉
kahve
Çay çay koyalım bir tane sana :)