Yeme & İçme 1 gü Sevgili mi yoksa bir cup kahve mi? KAhve aşkı , sevgili aşkından daha mı önde senin için? psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Site de heralde en fazla kahve sorusu soruluyor. Sizin için ne kadar önemli bu kahve? Sevgili mi yoksa bir cup kahve mi? KAhve aşkı , sevgili aşkından daha mı önde senin için? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 8 sa Yeme & İçme konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sevgili aşkım da eksik kalsın kahve aşkı daha iyidir en azından karın doyuruyor 😄 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 58,3b cevap paylaştı. Sevgilimin aşkı her şeyden önce gelir benim için 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. Daha şimdi kendime taze kahve yaptım, yudum bile almadım ve soruyu görümce hemen bi fotoğraf çekmeliyim dedim 😂E sorunun cevabı tabi ki kahveeee ☕️ 1 2 Yorumla psychoparadıse 1 gü Afiyetler olsun efenimmm :D Yorumla Selinawoman 1 gü Kahve aşkından yazamamışım bile jdjd görünce* olacak orası Teşekkürler 😀 Yorumla
BirAşçııHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı. MerhabaSevgili gelir, geçer kahve ebedi kalır içindede 40 yıl hatrı vardır. Boğazım, keyfim daha mühim erkeklerden canım 1 2 Yorumla psychoparadıse 1 gü Merhabaa, evet gerçekten insana değer veren kalmadı gerçekten. en azından kahvenin bir kazığını göremezsin :) Yorumla BirAşçııHanım 1 gü Aynen Yorumla
DarkAngelNyxx Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 100% 1 gü İkisi ayrı şeyler, karşılaştırılamaz 😂 biri içilir, diğeri yenir. Önce kahvaltı, sonra kahve 🤣 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahve aşkımız tabi. Sevgili dediğin ellerinde kahveler kapımda sırılsıklam görürsem bir gün şaşırmam dedirtmeli ssdd 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence kahve çünkü insana huzur veriyor sakinleştirip enerji veriyor kesinlikle kahve diyorum.. 🫠 2 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Çok kararsız kaldım... Zaten aşık olamıyorum ehhehe. Kahve alayım.. 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 34% 1 gü Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Sevgili denen şeyin faydasını görmedik, kahve candır aşktır devam… 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 21 sa Yeme & İçme konusunda 8b cevap paylaştı. Kahvesiz olmaz sevgilisiz olur 😅😅 1 0 Yorumla
Laviniawste Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 gü Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. İkisi de değil jsn 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 gü Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok da önemli sayılmaz. 1 0 Yorumla
VenusluKızz Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 357 cevap paylaştı. çayyy 1 1 Yorumla psychoparadıse 1 gü Kaç demlik? Hatta kaç kazan? Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kahve aşkı 🫶 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% 1 gü Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve iyidir ula 1 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 gü Yeme & İçme konusunda 528 cevap paylaştı. İkisi de değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgili aşkım da eksik kalsın kahve aşkı daha iyidir en azından karın doyuruyor 😄
Sevgilimin aşkı her şeyden önce gelir benim için
Daha şimdi kendime taze kahve yaptım, yudum bile almadım ve soruyu görümce hemen bi fotoğraf çekmeliyim dedim 😂E sorunun cevabı tabi ki kahveeee ☕️
Afiyetler olsun efenimmm :D
Kahve aşkından yazamamışım bile jdjd görünce* olacak orası
Teşekkürler 😀
Merhaba
Sevgili gelir, geçer kahve ebedi kalır içindede 40 yıl hatrı vardır. Boğazım, keyfim daha mühim erkeklerden canım
Merhabaa, evet gerçekten insana değer veren kalmadı gerçekten. en azından kahvenin bir kazığını göremezsin :)
Aynen
İkisi ayrı şeyler, karşılaştırılamaz 😂 biri içilir, diğeri yenir. Önce kahvaltı, sonra kahve 🤣
Kahve aşkımız tabi. Sevgili dediğin ellerinde kahveler kapımda sırılsıklam görürsem bir gün şaşırmam dedirtmeli ssdd
Bence kahve çünkü insana huzur veriyor sakinleştirip enerji veriyor kesinlikle kahve diyorum.. 🫠
Çok kararsız kaldım... Zaten aşık olamıyorum ehhehe.
Kahve alayım..
Sevgili denen şeyin faydasını görmedik, kahve candır aşktır devam…
Kahvesiz olmaz sevgilisiz olur 😅😅
İkisi de değil jsn
Çok da önemli sayılmaz.
çayyy
Kaç demlik? Hatta kaç kazan?
Kahve aşkı 🫶
Kahve iyidir ula
İkisi de değil.
Kahve aşkı çok önde
Tabii ki de kahve
Kahve