Yaşlar 21, ilk adımı o attı hoşlandığını söyledi. 1 haftadır konuşuyorduk. En son bu mesajlaşma geçti aramızda, ederim dedim görüldü attı. yazmadım ben de daha. Storymi de açmıyor. Ayıp mı ettim o mu alıngan davrandı
Kızla bu mesajlaşmadan sonra konuşmadık, ayıp mı ettim?
Birine açılmak cesaret isteyen bir durum. Kız cesaretli olduğu kadar da ağırbaşlı biri belli. Kendisiyle dalga geçilmesine izin verecek gibi değil. Belki şaka kaldırmayan biridir, henüz net tanımadığınız birine bu tip yaklaşım yapmanız kızı sizden ışık hızıyla soğutabilir. Hoşlanıyorsanız dikkat edin derim.
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet sınırları olan biri. Biraz ciddi mizaçlı. Soğuduğunu düşünüyorum, özür dilesem tekrar sevme ihtimali var mıdır
Özür dilemesin elbette. Biraz soğuk durabilir ama aşılamayacak bir durum değil düzelir. Mizah amaçlı yaptığını söylersin. Ancak ona karşı daha dikkatli olmalısın. Bir hata daha kaldırır mı bilinmez
Ben olsam soğurdum. Eminim ki birçok kız da soğurdu bu tavırdan sonra. Dediğim gibi sen özrünü dile ama bunu da abartma. Neticede sadece şaka amaçlı yaptın, büyütülecek bir şey yok gibi davran. Aksi takdirde kızı geri kazanmak için aşırı çaba gösterirsen bu hissini anlar ve daha fazla kaçar kovalaman için. Her şey kararında 👌Baktın özrüne karşılık vermiyor, mesajlarına sıradan cevap veriyor sen de o şekilde davran.
Geçici o bi test gibi düşün onu eğer burdaki kızların dediğini yapıp gidip özür dilersen ona ihtiyacın olduğunu düşünür. Buda erkekleri kızlarda en soğutan durumdur
Toparlanır mı bu durum şimdi. Bu soruyu sorduktan sonra şarkı önerisi attım güzel dinle diye, iyiymiş dedi, önerebileceğin var mı senin de dedim online oldu ama açmadı mesajı