Sevgilim, klişelerden kurtulup seni öyle bir yere götüreceğim ki eğlencenin dibine vuracağız ve çok şaşıracaksın, sürprizim olsun diyen sevgiliniz ilk buluşmaya sizi türkü bara götürürse tepkiniz ne olur?
İlk buluşmada sizi türkü bara götüren sevgilinizden ayrılır mısınız?
eğlence anlayışımız uymaz ilk buluşmada konuşmak birbirini sözel olarak tanımak gerekir öylesine can sıkıntısından hayatima girmiş birisiyse ciddi düşüneceğim birisi değilse hiç umrumda olmaz 🤣 tadını çıkartırım ama ciddi düşüneceğim biriyse ve hoşlanıyorsam mekanı beğenmediğimi dile getirirdim
Gürültüden kulak zarı patlar zaten sesli ortamda ondan sonra o sana birtanem der sen öpüşelim mi anlarsın ardından çantayı kafasına vurursun ilk buluşma son buluşma olur🤣🤣O yüzden duyma duyumuzu ilk buluşmada rahat ettirmeliyiz. Sakin mekan ilk buluşma için ikinci buluşmanın anahtarıdır
İlk buluşmada birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için sağlıklı iletişim kurmak zorundayız. Türkü bar da anlayamayız birbirimizi.. İkinci bir buluşma da neden olmasın ama. 😅
BEğenirim diyorsun. Zaten sürprizli bir gidiş. Normalde cafedir, parktır gibi mekanlara gidilir ama işte klişe dışına çıkılmak istemiş bir erkek modelinin karşılaşacağı tepkiyi merak ettim :dd
Ayrılmam ama ilk buluşma için daha sessiz bi mekan olması daha iyi olurdu. İlk buluşma konuşma daha fazla tanışma üzerinedir çünkü. Gürültülü bi mekan ister türkü bar ister rock bar ister club olsun ilk buluşma için ideal değildir ama ayrılma sebebi de yapmam.
Paraşüt diyorsun aynı kafadayız aynen bence de paraşütle olmalı ikinci buluşma aksiyonu bol olmalı, heyecan, seratonin, dopamin, adrenalin, oksitosin salgılanmalı uçuş kodu girilmeli
Olay niye dönüp dolaşıp bana geldi ben bu döngünün neresindeyim hem soru sorup hem cevap nasıl oldum bunu seninle masaya yatırmalıyız Sence bumerang teorisi mi başıma geldi 🤣🤣