Geçmişim dönüp dolaşıp sorun çıkarıyor bana. Çok şey yaşadım, defalarca kez kullanıldım belki. Defalarca kez intihar etmeye kalkıştım. Bir defa uyguladım da ama olmadı bir şey. Hiç ders çıkarmayı öğrenemedim. Ipin ucu kaçtı bi defa. Ordan oraya savruldum. Geçmiş bazı insanlar için sorun oluyor diye hayatıma alacağım insanlara geçmişimde yaşadığım şeyleri anlatıyorum. Hiç yalan söylemiyorum. Beni kabul eden böyle kabul etsin, geçmişimi değiştiremem ki. Ha kabul etmiyorsa da kendileri bilir. Su an bir ilişkim var ama başka birinin ağzından doğru olmayan bir iftirayı duymuş. Gelip bana sordu, kendimi çok kötü hissettim. Ben doğruları söyledim ona hep, kızmadı. Ama içinden ne düşünüyor bilemiyorum. Zaten siz az çok anlamışsınızdır meseleyi. Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek hiç bilmiyorum 😔 geçmiş bu kadar önemli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayy kuzum uzulmee bak kendin diyorsun seni seven isteyen boyle sevsin herkes hata yapar pisman olmussun iste cok takilma gelecege bak
Sorun bu değil ki ben tekrardan güçsüzleşmek istemiyorum, direncimi kaybetmek, yok olmaya çalışmayı istemiyorum. Yaşadığım şehir küçük. Hiç olmamış bir şeyi o onunla bunu yaptı deyip sevgilime söylemiş yani o da gelip bana söyledi. Midem bulandı dedim o kadar şeyi yaşarken miden bulanmadı mı dedi ya 😔
Ne yasadin bu kadar peki merak ettim?
+lı şeyler..
Hayatını dinlemek isterim
Neden ki
Severim dinlemeyi yeni hayatlar tanimayi anlatirmisin bana?
Uzun hikaye ama kısa anlatmak gerekirse aile durumu kötü olan biriyim. Şiddet ortamında büyüdüm, görmemek gerek her şeyi gördüm. Defalarca kez kapıya koydu babam bizi. Sevilmedik. Erkek olunca yine çalışıyor insan evden çıkabiliyor başka şehire gidebiliyor ama biz hep evdeyiz. Ailemle olan şeylerin üzerine erkekler eklendi. Sevilmeye çalışıyorum. Biri çıksın beni düşünsün gerçekten sevsin. Masum sevsin... Ama ben kendimi sevdirmek için masum değil başka yollara başvurdum. Sevilecegimi sanmistim. Oysa tam tersi hiç sevilmedim. Kullanıldım, ifşa edildim. Intihar ettim. Ölmedim keşke ölseydım. Düştüm bi defa yollar önce, kalktım zor oldu ama toparladım. Ama ders çıkarmadım. Erkeklere güvenmeye devam ettim. Ama kullanıldım her zamanki gibi. Onu da dilden dile marifetmiş gibi söylemişler.
Oyy hayata bak gizliden cikarmisin?
Neden
Detayli sormam ogrenmek tanimak
Yaş kaç
19
İnsanlar bedenini sever her zaman kalbini değil kimse sana kötü kız diyemez
Devir çok farklı insanlar kalbi yerine bedene zevke bakar olmuş
Sizden ricam biraz daha yaş olarak kimse ile çıkma konuşma 3 yıl
Neden
Çünkü kimse citdi bakmaz size herkes bedenin için yanında olur
tipi güzelse severim çirkinse bb
Tiple olmuyor ki olsa benim ilişkilerim yolunda giderdi çok çirkin degilim
Deyil bence en iyisini yapmisin 🍷🎶🌠
Yalan söyleyip saklasam daha kötü olacaktı her şey. Doğru söylediğim için kötü hissediyorum
Ettme :)) Kendinide suçlama nasil hisediyosan öyle davran beni çevreme sorsan karaktersiz srfz derler umrumdami hyr 😌
Ama iftira atıyorlar. Ailemin kulağına gitse hiç iyi olmaz.
Geçmişini biraz okudum Üzülme yaaa :(( anladim kötü şeyler yaşamisin ama kandirilmişin kendine haksizlik ettme unutmaya çaliş güçlü ol müzik en iyi ilaçtir 🎶 bende 18 yaşindayim konuşcak bi arkadaşa ihtiyacim var Insta kulaniyosan ekklersen sevinirim Yavuz_GT iyi gecelerr 🌠💫
Çok teşekkür ederim