Arkadaşlar tacize uğradım ve genelde de uğruyorum çok bunaldım artık?

Arkadaşlar merhaba ergenliğe girdiğimden beri çok defa tacize uğradım ve şu an 26 yaşımda olsam da hala devam ediyor. Düzgün ve güzel bir ilişkim de olamadı bu yüzden. Öncelikle sosyal medya veya mesajla beni taciz edenler var. Hani tanışmasak ya da yeni tanışsak da işte beni sıkıştıran, zorlayan ve ben terslediğimde veya istemediğimde çirkinleşen veya inat eden birçok erkek oldu. Bunlarla kavga ettim ya da engelledim. Onun dışında normal flört edip buluşmaya gittiğim erkekler oldu. Bunlarda da maksimum beş buluşmada genelde hep tacize uğradım. İşte baya duygu sömürüsü, sıkıştırmaya zorla ellemeye, öpmeye çalışma, ben yakınlaşmak istemeyince zorla üstüme abanma, kıyafetimi çıkarmaya çalışma ya da kavga etme gibi olaylar çok başıma geldi. Bi de üstüne ben bunu konuşup işte rahatsız olup iletişimi kesmek istediğim zaman işte bana yalan söylüyorsun , zorlamadık, e sen de niye bizle buluştun, niye öpüştün, niye bize sürtündün ya da işte gitseydin rahatsız olduysan. Ne var çok da kötü veya kaba davranmadık. Daha kötü erkekler var. Biz yine iyiyiz. İşte bunları tolere etmen lazım yoksa kimseyle olamazsın. Tarzı bi de beni suçlayan ve kötü hissettiren iğrenç cevaplarla karşılaştım. Bir tanesi önümde ağladı ben bir şey yapmadım adam öldürmedim sonuçta diye ama resmen bana tecavüz etmiş gibi hissettim. Baya zorladı beni cinselliğe ve hiç söz hakkı vermedi bile. Genel olarak çok stresli ve gerginim erkeklere karşı. Her yeni flörtümde bu durumu söyleyip hassasiyet beklememe rağmen hepsiyle hikaye böyle bitiyor. Son ilişkimde erkeğin zaten sertleşme sorunu vardı ondan asla beni zorlamıyordu ama sonra o bile penisi sert olmasa bile bana baskı yapmaya başladı deli gibi psikolojik. İşte bana sarıl bana öp diye kavga ediyordu. Ona sarılmak veya öpmek istemediğim zaman öfke krizleri geçirip bana küsüyordu. Bıktım artık böyle erkeklerden. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana hastayım ya da moralim bozuk o yüzden sevişmek istemiyorum diye bağırıp kızan sevgilim oldu. Ya da birçok erkek işte onla seks yapmak istemiyorum diye bana hakaret etmeye işte kadın böyle olmaz kadın erkek ne istiyorsa yapmalı diyen oldu. Hiçbirine bağırıp kavga edemedim kendimi korumak için çünkü hep başbaşaydık. Bana vurma ihtimalleri ve canımı yakma ihtimalleri olduğu için hep sustum ve yuttum o iğrençliklerini. Hepsi kadının erkeğin seks kölesi gibi görüyor.
Arkadaşlar tacize uğradım ve genelde de uğruyorum çok bunaldım artık?