1 yılBende gerçekten bıktım yoruld ben küçükken 6-7 yaşındayken amcam tarafından tacize uğradım hala da bunu yaşıyorum beni tehtit ediyor korktuğum için bunun duyulursa beni øldururler gerçekten de yaparlar ama benim bı suçum yok küçüğüm ilk okulda belki de Ana sınıfına giderken bunu yaşadım başka kimsenin canı hayalleri yanmasın ve sadece amcam değil amacım mahalledeki arkadaşlarından hepsinden em kötüsü bu olsa da benim bı ilişkim sevdiğim biri var bu yaşadığımi ilk defa ona bahsettim duyduğunda çok şaşırdı ağladı bana her zmn yanımda olacağınız söyledi ve yanımda şuanda 3 senedir bana dokunma gibi bı harekette bulunmadı taciz çok kötü bişey sevdiğim adamın benim ilkim olamaması çok kötü bişey burada anne babalar var mı bilmiyorum ama varsa dışarıdan değil aile içinden korkanlar çocuklarını akrabalarından uzak tutsunlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBen de bıktım bu tacizlerden. Allah o tacizcilerin b*lalarını versin.
79 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Ve ne kadar işte artık tanıyorum anlıyorum tecrübeliyim desen de bitmiyor. Profili iyi dursa da işte başbaşa kalınca ya da yakınlaşınca ancak gerçek yüzlerini görüyorsun. Hani bazen sevgililiğin birkaç ay sonrası o iğrenç yüzünü görüyorsun. Belli olmuyor. Bakir erkekler bile böyle bi de. Hani deneyimle de alakası yok. Tacizci pislikler işte. Güzel kadını bulunca her boku yapacaklarını sanıyorlar.
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
Soran+1 yılSizin başınıza ne geldi?
- +1 yıl
Sözlü taciz
- +1 yıl
Her zaman
Soran+1 yılİyi bari fiziksel olmamış. Bizim okulda pislik bir çocuk bardı. Ders çalışma bahanesi ile bizim bölümde kaç kızı ve beni taciz etti. Popo meme elleme filan. Bölüm başkanına şikayet ettik vs ama hiçbir bok olmadı. Çocuk rahat rahat pişkin geziyordu. Sadece bizim sinirimiz moralimiz bozuldu. Allah belasını versin yani. İşte illa abin sevgilin mi olması gerekiyor ya bunları dövmesi için ben anlamıyorum. Yasa kural hukuk hiçbir bok yok. Aman işte kadın giymesin. Kadın gitmesin. Kadın akşam çıkmasın. Kadın sevgili olmasın. Ne alakası var be. İnsanlar evlense kocasının hakkı mı kadına tecavüz edip dövmek o zaman.
Soran+1 yılSözlü ya da sosyal medyada hep oluyor zaten. Sokakta filan vücuduma laf editör. Takip editör. Bakışıyla rahatsız ediyor. Ondan asla açık giyinemiyorız ki zaten. Bu pislik herifler yüzünden. Pis pis kesip duruyorlar.
- +1 yıl
Ş*refsizler
Soran+1 yılEvet ama hiç umurları değil biliyor musun. Bir gram bile canları sıkılmıyor. Sabah akşam p*rno izliyor. Bin tane numara yapıyorlar kadına iyi ve temiz gözükmek için piçler. Ama arka sayfada tek dertleri skor. Şu kadar kadın siktim. Böyle siktim demek. Terk dertleri bu 30 yaşında bile. Asla kadın saygı ve değer yok. Yani son erkek arkadaşımın çükü bamya kadardı ve içime bile giremiyordu ama çevreye aynen böyle davranıyordu eminim. Hep şov. Bakın ben bu kızı görüyorum havalarında. Başta bana romantik aşık işte duygusal rolü yaptı. Sonra gerçek yüzünü gördüm. Tamamen işte beni yanında tutup prim yapmak o ezik egosunu yükseltmek için. Normalde hiçbir kadın yüzüne bakmıyordu onun tipsiz çüksüz biriydi.
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Kesinlikle seks kölesi değilsin, bunlara katlanmak zorunda da değilsin.
Ama bir erkekle baş başa bir ortama eve falan seks için gidilir ve o baş başa kaldığın erkek doğal olarak cinsellik için oradadır.
Çözüm çok basit, seks yapmayacaksan gitme.
Adamla sadece arkadaş olacaksan bunu baştan belirt ve dışarıda buluş, adamın sana ilgisi varsa da görüşmeyi kes.
Sen hem eve gidip adamla yanlız kalıyorsan hem de ben seks istemiyorum diyorsan kusura bakma burada sende bir sorun var derim.
Zaten önceden beri arkadaşın olan erkekle evde oturabilirsin, bu normal bir şey, ama seninle hoşlandığı için buluşan yeni tanıştığın biriyle baş başa kalırsan olacaklar bunlar.114 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın. Ama ben eve gitmesem de tacize uğradım işte sorun bu. Parkta arabada vs. Ve kız arkadaşlarım da aynı şekilde! Yani bu pislikler zaten her fırsatı kolluyor. Yani niyeti pisse illa eve gitmene gerek yok. Ayrıca sana seks yapmıycaz ya yemek yeriz diye ikna edip edip kaç buluşma boyunca eve gidince taciz etmesi de masum değil. Zaten sana güven bana diyor ve hala pislik yapıyor. Yıllarca arkadaşım olan erkek de normal evime geldiğinde beni taciz etmeye kalktı. Çok sinirlendim. O sıra bi de sevgilimden ayrılmıştım. arkadaşım bi de lafta destek oluyorum ayağına beni taciz etti. arkadaşım geberir umarım. Kadınlarda suç bulmayı bi bırakın artık ya. Yok eve gitti yok etek giydi yok gülümsedi yok koluma dökündü. Hayır hayırdır. İstemiyorum istemiyorumdur. Bunu o çük beyninize bi sokun artık. Sizin hayvanlığınızı biz tolere etmek zorunda değiliz. Siz bizim özgürlüğümüz ve rahatımızı bozamazsınız.
Soran+1 yılAyrıca köle tabii ki de değilim ve katlanmıyorum da! Ondan hepsiyle kavga edip engelliyorum zaten. Buna katlansam burda olmazdım. Katlanan ve köle olan kızlar var ve hiç söylenmiyorlar bu duruma zaten.
- +1 yıl
Öncelikle laflarına dikkat et, çük beyin, hayvanlık falan ne demek kendine gel !!!
Yeni tanıştığın biri seni evine çağırıyorsa ya da arabada takılmak istiyorsa amacı bellidir, sen de cinsellik istiyorsan gidersin, istemiyorsan gitmezsin bu kadar basit.
Adamın ne istediğini bile bile gidip sonra da taciz edildim diye şikayet edemezsin.
Evet istemiyorsan istemiyorsundur, ve bu durumda adamın evine ya da arabasına gitmezsin.
Taciz yolda yürüyen birine laf atmaktır, gecenin bir varkti yanlız başına evine dönen bir kadını bir köşede sıkıştırmaya kalkışmaktır, içkili bir ortamda dans ederken ellemeye kalkışmaktır...
Bir kıza asla etek giydi, gülümsedi diye suç aramam, dağ başında büyümedim.
Ama senin gibi , tanımadığı ve kendisine akıl vermeye çalışan insana çük beyinli, hayvan diye hakaret eden birinin başına gelen şeylerde kendi suçu olduğunu da düşünürüm.
Ve net olun biraz net, adamla bir halt etmeyeceksiniz adamın evine gitmeyin bu kadar basit.
Adamla yeni tanışıyorsun, adam evine çağrıyor, sen de gidiyorsun, sonra taciz edildim...
Yeni tanıştığım ve ilgi gösterdiğim bir kızı eve çağırsam ve kabul edip gelse ama gelip benimle yakınlaşmak istemese taciz falan asla etmem, ama o kızla bir daha da görüşmem, çünkü ne istediğini bilmediğini düşünürüm.
İyi başına daha kötü şeyler gelmedi bu kafayla... Önce sana bir şeyler anlatmaya çalışan insana saygılı konuşmayı öğren, sonra da erkekleri tanı... Hiç bir erkek bir kızı çay kahve içip muhabbet etmek için evine çağırmaz
(Arkadaşlar hariç, benim arkadaşım olan kızlarla aynı yatakta bile uyumuşluğum vardır ve aklımdan en ufak bir kötülük geçmemiştir)
Biraz erkekleri tanı ve herkesi aynı kefeye koyup hakaretler yağdırma.
Soran+1 yılEvet haklısın. Ayrıca orda ben o lafları sana demedim kusura bakma üstüne alınmışsın. Ben taciz eden erkeklerden bahsettim. Ben seks yapacağım diye gittiğim evlerde zaten seks yaptım ama seks yapmayacağım ya da beni yemekten sonra eve bırakırsın dediğim evlerde tacize uğradığımda zaten hakaret edip sinirlendim. Ben de biliyorum neyin ne olduğunu. Salak salak laflarla beni kandırmaya çalışan erkeklere sinirleniyorum. Net olarak bana seks yapalım dese ben zaten evet veya hayır derim. Ama onlar a işte film izleriz sadece uyuruz ya ben asla zorlamam sen nasıl istersen gibi adi yalanlar söyledikleri için sonra gerginlik oluyor.
Soran+1 yılAyrıca arabayla takılmak da değil. Adamla restorana giderken arabasına biniyoruz. Her arabasına bindiğim taciz etmiyor ama edenler var. Onu diyorum.
- +1 yıl
Anladım, ama lütfen herkesi aynı kefeye koyma.
Bu toplum geri kalmış baskıcı bir toplum olduğu için cinsellik hala daha bir çok kişi için tabu durumunda.
En modern, eğitimli gördüğün insanın bile bazen sekse ulaşabilmesi çok zor hatta imkansız olabiliyor. Bu da cinsel açlığı zirveye çıkarıyor.
Ve bu durum sadece erkekler için değil kadınlar için de böyle, yani bu yaşadığın şeylerin suçlusu sadece aç erkekler değil, kadın / erkek bütün toplum yaşam şekli yanlış olduğu için böyle.
Bütün modern dünyada yemek yiyip su içmek kadar doğal olan bir şey geri kalmış Ortadoğu toplumlarında hala daha tabu malesef.
Soran+1 yılBen italyadayım ve burası daha beter. Taciz çok fazla.
- +1 yıl
Yanlış anlama ama kafam karıştı. İtalyan kızlarıyla çok denk geldim zamanında, hepsi gayet sıcak ve rahatlardı. Yani acaba bana mı öyle denk geldi, yoksa Türkiye'de mi o kadar serbestler?
Hatta çok çekici bulurum italyan kızlarını.
Bu kadar rahat kızların olduğu ortamda erkekler neden tavcizci olur ki?
ya da bana denk gelen kızlar kadar rahat değil mi İtalya'da ki kızların geneli?
Ya da acaba İtalya'da cinsellik hızlı bir şekilde yaşanıyor da, sen bu kadar hızlı yakınlaşmak istemediğin için bunu taciz olarak algılıyor olabilir misin?
Ortadoğu toplumlarında cinsel açlık var da, İtalya garip geldi cidden.
Soran+1 yılHayır yani hızlı yaşayan da var yaşamayan da var benim birçok İtalyan kız arkadaşım var öyle hemen cinsellik yaşamak istemeyen. Ya da sevgilisi var aylardır ama seks yapmamış vs. Bunun milletle alakası yok. Evet bana da zaten bu garip geliyor. Ştalyan erkekleri Türklere göre daha tacizci ve sapık. Ve burda çok daha rahat cinsellik bulunuyor Türkiye’ye göre. En azından kız görüyorlar. Hani Türkiye’de kızla bile buluşmuyor erkekler ama bu kadar taciz etmiyor. Ayrıca başla Avrupa kızlar da bu İtalyan erkeklerinden şikayet ediyor. Ya da Benin İtalyan kız arkadaşlarım da tacize uğradı. Ştalyan erkekleri pislik yani genel anlamda. Ayırt etmiyor hep seks baskısı ve tacizi yapıyorlar.
Soran+1 yılBak her millette serbest ve rahat olan var. Kız erkek fark etmez. Ama bir insan bir şey yapmak istemiyor hayır diyor ve geriliyorsa. Kimse bunu zorlayıp zorla elleyemez bit insanı. Kadın erkek fark etmez. Ya da yaş cinsiyet. Kimse kimseyi zorlayamaz kendi arzusu için. Bu tacizdir.
- +1 yıl
Evet her millette her şey vardır ama Avrupa ülkeleri dünyanın en serbest ülkeleri bildiğim kadarıyla, dolayısıyla cinsel açlık ve taciz oranı daha az olur diye düşünüyordum. Belki İtalya'ya has bir durum da olabilir.
İngiliz bir arkadaşım söylemişti Akdeniz ülkerinin kızları kuzey Avrupa ülkelerinikiler kadar cinsellik konusunda rahat değiller, anlamsız nazlar falan yapıyorlar ve İtalya, İspanya Yunanistan bu konuda Türkiye'den çok da farklı değil, yani bir Norveç değiller demişti, demek ki doğruymuş.
Hatta sorunlu kızlarla uğraşmak istemiyorsan İskandinavya'da yaşa falan demişti, gülmüştük :)
Soran+1 yılBilmiyorum ama italyada da kızlar genelde zor ve Naz yaptığı için erkekler hayırdan anlamıyor diyor bana İtalyan kız arkadaşlarım. Ama hayır hayır demek yani kimse Naz yapmıyor onlar taciz ediyor ve bunu da ya aman taciz değil işte kızı ikna ettik gibi örtmeye çalışıyorlar. İsteyen kız zaten sevişir her yerde. Niye Naz yapsın. Bu erkeğin egosunu korumak in uydurduğu bir kılıf yani. Aman kızlar Naz yapıyor aslında o da beni istiyor yalanı. Yani aynı şekilde taciz eden kızlar da var erkekler zor durumda kalıyor hayor diyor uzak duruyor ama kız abanıyor. Bu da taciz. Benim norveçli arkadaşım vardı valla diyordu Norveç’te erkekler çok efendi asla burası gibi taciz zorla yakınlaşma filan olmuyor diyorlardı.
- +1 yıl
Söylediklerinde haklısın ama naz olayına katılmıyorum. İtalya'yı bilemem ama burada ki kızlar baya naz yapmak için hayır diyorlar.
Mesela bana hayır diyen kızların üzerine gitmem, bir daha aramam çünkü hayır dedi sonuçta. Ama o hayır diyenler ben aramayınca direkt eve gelip benimle birlikte oldular genelde. Hatta peşime falan düştüler.
Yani ben bu durumu anlamıyorum, istemiyorsan hayır dersin, hayır dedikten sonra neden gelip üzerime atlıyorsun.
Bundan dolayı işte kadınların hayırına genelde inanmıyor erkekler. Ben inanıyorum bir daha aramıyorum ama sonra peşime düşüyorlar.
Kadınların bir kısmı bence öncelikle ne istediğine karar vermeli.
Soran+1 yılHayır şöyle de olabilir. Hayır diyor o an başkası var mesela sonra o olmuyor sana dönüyor. Ya da hayır diyor seni deniyor bakıyor ayı sapık veya agresif değilsin ondan sonra diyor tamam bu sakin ve güvenilir. Anladın mı şimdi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Suç İşleyen, Cezaevine Giren, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Aldatan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Geçmiş olsun ama işte kimin nasıl biri çıkacağını nereden bileceksin şans meselesi belki de yaşadığın veya flört ettiğin kişilerin konumlarından farklı yerde dene mesela şişlide hep yaşıyorsan beşiktaş dene örnek
35 Yorumla
Soran+1 yılYok onu da denedim. Farklı okul şehir ülke yaş meslek. Hep değişik deniyorum hani hiç birbirine uymayan. Çok deneyimli bakir. Yabancı ya da arkadaş ortamı vs vs. Yok hepsi aynı sapık yani.
Soran+1 yılNeyi danışayım
Soran+1 yılEvet bir kere aldım. Diğerlerinde ama öyle taciz eden olmadı uğraşmadım ama tehdit ettim.
+1 yılBir insanın bahtı güzel olacak senin bahtın malesef kötü yazılmış galiba. İnşallah günün birinde seni gerçekten kalbiyle yüreğiyle seven birisi çıkar.
38 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Güncele cevap.
Çok büyük bir travma geçiriyorsun ve farkında değilsin. Aslında psikolojik destek alman senin için en iyisi. Yaşadığın şehirde iyi bir psikoloğa gitmelisin.
Soran+1 yılGittim zaten ve gidiyorum. O da cinsel ve psikolojik hatta fiziksel şiddet yaşamış. İşte genel anlamda önyargılı olmamamı ve küsmememi söylüyor. Bir dönem tamamen ara vermemi istedi ama o zaman daha kötü oldum. Böyle güvenli işte insan tanımaya çalışıyorum ama yine darbe yiyorum.
- +1 yıl
Başından çok kötü olaylar geçmiş senin ya. Allah inşallah bundan sonraki hayatında iyi insan çıkarır karşına.
Hangi şehirde yaşıyorsun peki böyle üst üste şeref yoksunu insanlara denk gelmen talihsiz olmuş.
Soran+1 yılBoşver şehri. Türkiye’de de denk geldi. Yani güzel ve çekici olunca böyle işte dikkat çekiyorum. Ergenlikten önce böyle değildi ne zaman çekici ve güzel oldum sapık sardı çevremi işte.
Soran+1 yılOndan zaten saçımı açmıyorum. Makyaj yapmıyorum. Elbise şort gitmiyorum. Gayet kapalı giyiniyorum. Abaza’lar kahve içerken montla bile olayı sekse getiriyor çünkü. Valla ölseler keşke.
- +1 yıl
Üzüldüm gerçekten durumuna. Her zaman diyorum bu art niyetli hem cinslerim yüzünden bizlerde kızların gözünde ön yargılı duruma düşebiliyoruz. Onlar için tek diyeceğim şuki inşallah çektirdiklerini çekerler.
İnşallah senin karşınada gerçekten iyi bir insan çıkar. Allaha emanet ol.
Soran+1 yılTeşekkürler amin.
Problemleri olan erkekleri bulman ! Bu duruma şanssızlık diyelim mi? :) Elit kısıma yönel bide
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo hep öyle yöneliyorum bunlar gayet 30-35 yaşında işte mühendis dişçi vs tipler. Baksan iyi yakışıklı dersin.
Soran+1 yılİşte onu yapmaya çalıştığımda da psikolojik taciz uğruyorum. Of işte çok uzaksın. Of niye öpüşmüyoruz. Of niye bana güvenmiyorsun vs vs tarzı başımın etini yiyorlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatına aldığın erkekleri yeterince iyi seçemiyorsun sanırım erkeğin başkalarına karşı davranışlarına bakmalısın senin yanındayken değil dışardeyken iyi seçimler yaparsın inşallah bundan sonra
213 Yorumla
Soran+1 yılHayır işte dışarda mesela diğer kadınlara öyle sapık davranmıyorlar. Grupta da flörtlerim oldu mesela diğer kızlara hiç öyle değildi ama bana hep dokunmaya sıkıştırmaya çalışıyorlardı.
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum yanlış seçim tamamen mutlaka vardır sevicek düzgün biri yani bu kızlarda da var geçen ay 3 aydır konuştuğum bi kız vardı cinsellikten sohbet etmediğim işin benim gay felan olduğumu düşündü bana çok saçma geldi ama öyle saçma birşey oldu
Soran+1 yılİşte bilmiyorum ya bu devirde cinsellik çok ayağa düştü bi de.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle Ciddi düşünen yok sanki karşıma çıkmadı daha benimde
Soran+1 yılYok ya bana ciddi düşünüyorum diyen de böyle davranıyor. Hepsi hayvan bence.
Cevap sahibi+1 yılKarekter meselesi gerçekten bu başka birşey değil
Soran+1 yılEvet Allah belalarını versin. Zaten hepsine sövüp sayıyorum ama hiç umurları olduğunu sanmıyorum. Hepsi vicdansız şerefsizler. Tek dertleri çükleri. Dünya yansa umurları değil yeter ki onlar mutlu olsun. Allahın belaları. Yasalar filan olmasa bu erkek nesli sıçar dünyaya zaten bu kadar çüküyle yaşayan boş bir insan gürûhu olamaz herhalde.
Cevap sahibi+1 yılDünyada değilde ülkemizde daha fazla malesef yani birini sevmeden bi duygu hissetmeden nasıl bi ilişki planı yapıyorsun çok saçma ne diyebilirim ki
Soran+1 yılBen italyadayım şu an
Cevap sahibi+1 yılHmm orda da bu şekilde düşünüyorlarmış demek karekter yani ne diyebilirim ki başka
Soran+1 yılYa tek akılları fikirleri cinsellik. Normal insan tanıyayım. Kahve içeyim yok. Daha ilk buluşmada olayı cinselliğe getiriyor hepsi.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevgi beslemiyolar ben aşık olduğum insana karşı hiçbir cinsel düşüncem olmaz evet ilgimi çeker ama bu şekilde düşünmem yani saçını okşamak ona sarılmak öpmek normal yanaktan bile çok güzel duygularken bilmiyorum herşey cinsellik değil bencede
Soran+1 yılYok valla böyle yaklaşan da az biraz sonra öbür pisliklere dönüşüyor. Hepsinin içi aynı.
bir noktadan sonra birşeyler yaşamak kaçıcınılmaz olduğu için bu durumlara düşüyorsun bence.
26 Yorumla
Soran+1 yılYa bir nokta dediğin 5 buluşma olmadan cinsellik diye deliriyorlar. Bence bu erken yani!
Soran+1 yılHani aylarca dokunmasak anlarım da. Bu ne açlık hayvanlık yani.
Soran+1 yılİşte piyasada da genelde duyduğum herkes 3 buluşmada seks yapıyor. Ondan millet alışmış. Zaten ben reddettiğim zaman da biraz zorlayıp sonra aman neyse diyip gidiyorlar. Ancak çok çaresiz ve aç olanlar taciz etmek için kalıyor. Şki şekilde de kötü. Hiçbiri cidden değer vermiyor sonuçta bana.
Vay la baya kötü olmuş adına üzüldüm abla
215 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yani hep tek odakları bana dokunmak. O beni geriyor. Hani tüm hepsi böyle değildi. Belki 1-2 böyle olmayan vardı ama onlar da işte acayip çekingendi herhalde cidden elimi bile tutmadılar hiç.
Soran+1 yılKirlenmiş filan hissetmiyorum. Sadece taciz edilmiş ve değersizleştirilmeye çalışılmış hissediyorum. Ve ortam da bunu bana normalleştirmeye zorluyor. Çünkü flört eden veya ilişkisi olan kızlar bunu kabul eden ve erkeğin kölesi olan ve hızlı şekilde cinsellik yaşayan kızlar. Ben kaliteli yaşamak istiyorum. Erkekler de bunu anlamıyor ve alışkın değiller. Ben de ondan kendime uygun kimseyi bulamıyorum. Beni elde etmek için bin türlü numara, duygu sömürüsü ve yalan yapıyotlar. Bu da beni yoruyor.
Soran+1 yılYok zaten işte ben insan tanımak için buluşuyorum ama bunlar hemen işte benim taciz edip zorluyor bi şekilde sebgili olmaya ya da cinselliğe. Sonra benim de sinirim bozuluyor ilte travma oluyor. Evlilik de tanımadan vakit geçirmeden olacak şey değil zaten.
Soran+1 yılEvet maalesef. Hepsi böyle. İlkel beyinli. Ortam ve fırsat bulsun yeter. Evli ilişkide olması filan da asla fark etmiyor. Hepsi aç.
Soran+1 yılÖncelikle italyadayım ve burda herkes deli gibi sevişiyor öyle bir açlık yok. Ha ayrıca Türkiye’de de bana öyle Abaza davranmazlar her an biriyle sevişen tiplerdi. Asıl hiç yapmayanlar efendi oluyor.
Soran+1 yılDiğerleri resmen kadınları taciz etmeyi zorlamayı normalleştirmiş kafasında. Pislikler.
- +1 yıl
Benimde İtalya gitmem lazım kanka ozaman burda bir kızla normal sevgili olup birşeyler yapmak istesen bile zor mk cinselliği felan geçtim hadi gerçekten böyle sonra Türkiye de Türk erkekleri çok abazan diyorlar kadın görmüyoruz ki 😂
Sevgili olduğun kızın elini tutmak bile mucize burda cidden cinsellik yaşamak zaten çölde kutup ayısına denk gelmek gibi
Soran+1 yılBilmiyorum valla ama benim yaşayan erkek arkadaşlarımda taciz eden yok. Kızlar istiyor ve yaşıyorlar.
Soran+1 yılValla hepiniz böyle diyorsunuz başta ondan hiç inandırıcı gelmiyor bana. Tek derdiniz çükünüz bence.
- +1 yıl
Ya bak benim anlamadığım bir meselede var hani sen sevdiğin adamla ciddi olduktan sonra evlendin diyelim yinede mi cinsellik felan yaşamazsın hani hiç mi istemez canın amacım sadece cinsellik değil abi benim sevgilim ile flörtleşmek öpmek el tutmak evlenince eşimle özel şeyler yaşamak istemek bunu talep etmek suç mu şimdi
+1 yılYanlış kişilere yöneliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek böyle piyasada. Kız arkadaşlarım da çok tacize uğruyor.
+1 yılAlisirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Tacizlere mi?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler