Onu yalnızca Adam/Kadın karakterinden, davranışından anlarsın.. bazen insanlar hislerine hakim olamayıp eşlerini, sevgililerini aldatabilir. Ne kadar uzun ömürlü olur bilemem lakin aldatılan eşlerin nasıl halde olduğunu bir yakınımdan gördüm 6-7 senedir evliler.. gayette mutlular ama karşı tarafın acısı bazen tekrar edebiliyor. Aldatanda sevebiliyor yani açıkçası.. yalnız eşini kötüleyen, boşanacağım diye yalan söyleyenler pek uzun ömürlü olmuyor.. dikkat etmekte fayda var. Evli birisine mi aşık oldun?
116 Yorumla
Soran+1 yılEvli birine aşık oldum ama durumumuz aşırı saçma. Kendi ağzıyla bana eşimi bırakıp seninle evlenirim demiyorum ben dedi. Beni umutlandırmamak için hiçbir güzel kelime etmiyor. Çok nadir kullanmaya başladı güzel kelimeler. Zaten uzaktayız. Çok nadir görüşüyoruz o da cinsellik için. Bile bile ateşe attım kendimi. Adam açık açık umutlanmq diyor o kadar iğrenç biriyim ki halen umutlanıp beni sevmesini bekliyorum. Gün içersinde doğru düzgün konuşamıyoruz bile. İşteyken yoğunluktan yazamıyor evdeyken eşi var diye. Kendi kendime savrulup duruyorum
Soran+1 yılÇocuğu var yeni doğdu. Zaten başlarda buz gibiydi ben biraz erittim buzları. Biraz daha samimi şimdi ama yine istediğim gibi değil. Uzaktan çok zor çok
Soran+1 yılBenim mezun olduğum şehirde o da. Oraya tekrardan dönmeyi onunla yaşayamadığım şeyleri yaşamayı o kadar çok isterdim ki. Ben bakireyim. Oral seks yaptık. Dokunmam sen istemiyorsan dedi
Soran+1 yılBizim de ne olduğumuz belli değil. Sevgili değiliz arkadaş değiliz flört değiliz
Soran+1 yılDeğer verdiğini söylüyor. Ben benim haricimde de başkalarıyla konuştuğunu düşünüp üzerine gidiyorum hemen arayıp açıklama yapıyor yeminler ediyor. Daha farklı şeyler de konuşuyoruz hissediyorum bazen değer verdiğini ama hepsi bu
- +1 yıl
Açıklama gereğinde bulaması da bir duygu belirtisi bence.. kıskançlığını biraz geri çek, her gün arıyorsan arama bir süre sonra ne oldu niye böyle yapıyor diye düşünecek.. belki de seni düşündüğünü, merak ettiğini anlayacak. Kendine özen gösteriyorsan daha fazla göster çevrendeki insanlarında seni beğendiğini görsün, kaybetme korkusu başlasın.. eğer seviyorsa bir etkileşim alırsın zaten
Soran+1 yılMesela üzerine çok gittim bitsin artık dayanamıyorum dedi. Ben de umursamaz davrandım uzattı lafı. Sonra aradı hemen ılımlı konuştu. Kaybetmek istemiyor bence. Güzel olduğumu biliyorum herkes de söyler kendisi de söylüyor ama güzellik yeter mi ki :(
Soran+1 yılHayır hiçbir şey konuşmuyoruz onun hakkında duymak bile istemiyorum:(
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım sen de çok iyi olursun ☺️
Soran+1 yılRica ederim ❤️☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet.
Evlilik uzun bir süreç, duyguların hep aynı çizgide kalmadığını görüyoruz. Zaruriyetler nedeniyle evlilik sürdürmek zorunda olanlar da var. Ancak ilişkiler bitip, başlamalı. Aksi halde karakter sorgulamaları, ciddi travmalar, aldatmalar baş gösterir. Ve sonu herzaman karanlık bir yoldur.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki eşini aldatan bir adam neden aldatır
- +1 yıl
Öncelikle bunun bir nedeni olamaz. Aldatma sadece bir sonuçtur.
Buna söylenen, insanları sürükleyen karşılaştığım, belirtilen nedenler ise ;
- Eşim çok bakımsız ilgisiz.
- Abi sürekli dır, dır, dır hep eleştiriyor, çok soğudum. Aslında ne mükemmelim, bak, beğeniliyorum. Hep yapamadıklarımla yargılıyor. Çok ta seviliyorum halbuki bak. Ne güzel kadın demi ( fotoğrafını gösteriyor )... :)
- Her akşam yorgun. Daha 30 umuzu aşmadık, benimle konuşmuyor da. Artık dayanamadım. Beni her reddedişinde onu başka bedenlerde hayal ederek aldattım.
- Hocam çok güzeldi yemin ederim. Herşey bir anda oldu... Bir daha olsa tekrar yaparım. Ya eşiniz diye sorduğumda?, Anlık hafıza kaybının geri dönüşü ve eşine bir bağlılık hissi varsa, " pişmanım ". Öyle bir his yoksa. Hırsla, yeni bir av arayan, avcı gibi devam. Kadın veya erkek olması da değiştirmiyor. Erkek çoğu zaman kadını cinsel bir obje olarak görerek yapıyor, kadın ise çoğu zaman derin bir duygu ile...
Aslında evlilik sonrası aldatmada asıl nedenler, eşlerin birbirlerini anlamaması, bunun için artık gayret dahi gösterememe leri. Tükenmişlik, Sevgisizlik, açgözlülük, saygısızlık ve biten bir evliliği zaruri olarak devam ettirmedir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli kadinlar kocayla zorunluysa cok kolay başkasına bağlanıyor bir kac kere basimdan geçti okul zamni buyuk hata yaptım kurtlmkta zor evlide alışınca birkmaz cok evli kadınlar gordum kandıran cok kolay inaniyor kadinlar tali dille erkler kandirip faydalanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tatlı dile hemen inanıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılEvliyken yapılan ihanetler cinsel doyumsuzluk yüzünden oluyor
32 Yorumla
Soran+1 yılKalpten bir şey olmazmı
+1 yılSevmeyi becerebilse bu eşi ve çocukları olurdu sen değil
11 Yorumla
Soran+1 yılAldatan biri sevmiyor mudur
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman neden evleniyor 🤔 bu nasıl iş beyin yandı 😳
01 Yorumla
Soran+1 yılAhbilsem
Severse yazık sevmezse de yazık evde bekleyen karısını sevmeyen seni mi sever
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılAllah peygamber inanılmaz yeminler ediyor bazen ona bile inanmıyorum bazı insanlar yemini su gibi içiyor
Soran+1 yılÖyle deme :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 Yaşında aile baskısıyla evlendim 20 yaşında çalıştığım salon hocasıyla ilişkim olmuştu
017 Yorumla
Soran+1 yılSevmedin mi
Cevap sahibi+1 yılKuzenim ve sevdiği biri olduğunu bildiğimden sevemedim dokunmadım da 23 yaşına kadar yatak bir olsa da bir şey geçmedi aramızda hocayla olan ilişkimi öğrenene kadar
Soran+1 yılKötü olmuş 5 yıl boyunca hiçbir şey olmadan durmanıza şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda kolay olsa da sonlara doğru zorlanmaya başlamıştım malum rahat oluyoruz kuzen mantığı çıkmıyordu zihnimden birde zorla sahip olmak istemedim. Olay öncesi uygunsuz görünce gözüm açıldı sonra aldatma denilemez ama bahsettiğim mevzuyu öğrenince son hafta kıskanma falan sürekli kavga bende gözüm dışarı kaymasını istemiyorsan bana eş ol dedim sonrası sansürlü korona lanet ediyorum da benim işime çok yaradı dersem yalan olmaz.
Soran+1 yılPeki şu an seviyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet aramızda ki bağ kuvvetlendi yeni başlangıç yapalım diye her şeyi satıp ailelerden uzaklaştık farklı şehre taşındık.
Soran+1 yılO da beni sevse keşke. Ama bir yandan da eşi var onu seviyordur herhalde. Kendimi çok kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrumu anladım seni seven evli yaşadığımdan biliyorum zor oluyor. Birlikte olduğum hoca da evliydi ortak yanımız eşlerimiz bize istediğimizi veremiyordu. Artık duralım sende boşan dediğim de en son ayrılmış başkasıyla evlenmişti.
Soran+1 yılEvli birini seviyorum. İlişkimiz çok saçma. Ben umutlanmayayım diye çok dikkatli konuşuyor. Resmen kendi ayaklarımla gittim ona. İşteyken arıyor zor görüşüyoruz. İşten eve gidince hiç görüşemiyoruz. Farklı şehirlerdeyiz. Buluşuyoruz ama çok nadir. Uzaktan sanaldan yürütüyoruz resmen. O kadar yoruldum o kadar bittim ki üzülmekten
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen ve o kaç yaşında?
Soran+1 yılBen 29 o 30
Cevap sahibi+1 yılAranız da bir şeyler?
Soran+1 yılYaşandı yaşanıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen bekar o evli ve senle oluyorsa bir sıkıntı vardır. Açıkçası bu işin sonu iyi görünmüyor.
Kendiniz için doğrusu neyse ona karar verir uzaklaşmanız lazım. Ve evlenebilecek bir eş bu işte yorulan sadece sen olursun
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum. Şu anda bile inanılmaz mutsuzum. Defalarca bitirmek istedim yapamadım. Bilmiyorum sonum ne olacak
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm.
Psikolojik tedavi almanızı tavsiye ederim rahatlar ve yeni bir yol çizersiniz. Samimi olarak söylüyorum keşke hoca ile olmasaymışım gerilim risk anlamsızlık her şeyi bitiriyormuş.
Soran+1 yılO da beni bırakacak bir gün. Nasıl toparlarım bilmiyorum. Hele ki yaşadıklarımdan sonra
Birine lal olduysan başkasına kör olcan evlisin eşini sevcen
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına kör olamıyorlar işte
Zor bir soru kisiden kisiye degisir sevebilirde kullanmak ta istiyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu benim anlamam lazım değil mi
Soran+1 yılBoşansın istemiyorum zaten
eşini aldatan seni de aldatır bir gün karaktersiz insandan hayır gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılKullanır kendi sapık zihnini arındırmak için bir başkasına sığınır.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Bir kalpte iki kişi olmâz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEşini sevmiyor bence sadece minnet duyuyor
+1 yılc) hiçbiri, şerefsizlik yapmış olur
11 Yorumla
Adamın ailesine hayrı yok sana mı olacak.
11 Yorumla
+1 yılSever mi ama aşık olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir şey
+1 yılNasıl bir sevgi oluyor canım o
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem eşini sevmezse beni sevebilir mi acaba
- +1 yıl
Buna gerçekten inanıyor musun, eşiyle eşini sevmeden mi evlendi sence
Soran+1 yılİlla ki beğenerek içinde bir şeyler hissederek evlenmiştir ama görücü usulü oldu diye biliyorum. Sevse neden benimle konuşsun
- +1 yıl
Lütfen bu kadar saf olma.
Soran+1 yıl:((
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeli ondan faydalanir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşına geldi mi
- +1 yıl
Yok ben 2 sene evli kaldım ondada başka kimseye bakmadim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsadece kullanir ama cok iyi seviyor numarasi yapar
010 Yorumla
Soran+1 yılKendinden mi biliyorsun
- +1 yıl
görürsün ileride, burda aglamaya gelirsin
Soran+1 yılSenin de mi başına geldi
- +1 yıl
evet, ama sakin inanma, ne olursa olsun inanma, yazik etme kendine
Soran+1 yılPeki o zaman sen de sevmediğin halde sevdim dedin ya da hevesini aldın bıraktın. Ben her şeyin farkındayım kendi ağzıyla eşimi bırakıp seni alacak halim yok dedi :(
- +1 yıl
o zaman neden hala onunlasin, hic mi kendine saygin yok, hic mi düşünmüyorsun kendini, ustelik senin icin her fedakarligi yaoacak okadar bekar insan varken
Soran+1 yılPeki bişey sormak istiyorum. Bir erkek neden eşini aldatır?
- +1 yıl
serefsizliginden, ona emek veren, hayatini ona kolelikle geciren bir kadina bunu yaoan sana neler yapmaz
Soran+1 yılPeki eşini aldatmasının sebebi ne olabilir onu sevmiyor mudur
- +1 yıl
karakter bozuk, sevmekle alakasi yok. şerefsiz
+1 yılKadın sevebilir ama bizim için %99 cinselliktir
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu kadar ruhsuzsunuz
- +1 yıl
evlilik , düzen , cocuklar. Niye düzeni bozalım ki. Arada farklı tatlar alıp devam ediyoruz
Soran+1 yılPeki sevgi? Eşinizi seviyor musunuz yoksa sevmediğiniz için mi yapıyorsunuz bunları
- +1 yıl
aldatıyosak sevgi yoktur tamamiyle ihtiyaçtır. Sen evli biriyle mi berabersin? Cinselliksin sadece konu yu cok büyütme eğer öyleyse
Soran+1 yılHayır onu demiyorum. Eşini aldatan biri eşini sevmiyor mudur bunu soruyorum
- +1 yıl
hmm , aşk yoktur ama aile den dolayı bi sevgisi olabilir ama tamamiyle ihtiyaçtan oluşan bi sevgi. Duygusal değil.
Soran+1 yılBiz onunla ilk birlikte olduğumuzda vicdan azabı çektiğini eşi için üzüldüğünü söyledi
- +1 yıl
dediğim gibi konu yu büyütme , sadece cinselliksin . İnsanlar bi şeyi yaparken vicdan azabı çekeceklerini biliyolarsa onu zaten yapmazlar. Vicdan azabı değil o , senden kurtulmak istiyor. Sende zorlama artık bırak adamın peşini. Hakkaten konu yu cok zorluyosun.
Soran+1 yılKurtulmak istese direkt söyler
- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılsever ama yalnis yola varmamali
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
ben sevdim olmadi zorladim yine olamdi azi hatalar yaptım ve kaybettim
Soran+1 yılEvli birini mi sevdin yoksa sen mi evlisin
- +1 yıl
onemi yok bunun grsrz
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çıkarları için kullanır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmez mi hiçbir zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir ama kullanma ihtimali de var tabiki
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğer verdiğini söylüyor
- +1 yıl
İnsanların her söylediği doğru olsa ohooooo
Soran+1 yılHissediyorum aslında değer verdiğini
- +1 yıl
Olabilir orasını sen bilirsin tabiki ben tanımıyorum ama çok kaptırma kendini derim ben
Soran+1 yılDefalarca bitirmeye çalıştım olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllahsızsa hepsini yapar valla
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
çogu zaman haklıyım da kıymetımı bılen yok ahhh ahh :D
Uzak dur yazık adama çocuklarına kendi yerine koy!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Sevemez
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılBelki evet
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum şu halime
- +1 yıl
Sende mi bu durumdasin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İkinizde mi evlisiniz
Soran+1 yılBen bekarım
- +1 yıl
Zamanında geldi başıma zornisin
Soran+1 yılÇok mutsuzum
kullanır
04 Yorumla
Soran+1 yılEşini aldatan biri eşini sevmiyor mudur
Soran+1 yılİnsan birini severken başkalarını nasıl midesi alır
+1 yılEtik değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılMetres
02 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini
- +1 yıl
Metrestir bunu yapan kişi.
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılsadece seks olur
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi sevmez
- +1 yıl
beğeni olur, aşk belki ama sevgi ise imkansıza yakın.
Soran+1 yılPeki neden
+1 yılSeviyorsa kahbedir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Hee derim
Tabii ki kullanır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevme ihtimali yoktur değilmi
+1 yılKim bu biri
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli bir adamlayım
- +1 yıl
Kanka ben yaşadım bu durumu kaç uzaklas
Soran+1 yılSeni sevdi mi yoksa amaç farklı mıydı
- +1 yıl
Bana mutlaka yazz arkadaşim sen
- +1 yıl
Senle bizim konuşmamız lazim
+1 yıluzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke durabilsem
- +1 yıl
dur işte bi şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılKullanır da sever de
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir iş
Sevebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşına geldi mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen olsam kullanıp atarım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka ne yapabilirimki be ayrıca çok kabasın
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılEve atar sürekli
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğer vermez mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanir
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veriyormuş öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılYalan seninle yatmak icin
Kullanır en sewdiğim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüsün
+1 yılseks bile yapar
06 Yorumla