Biriyle arkadaştım sonra hoşlanmaya başladım. Onun da benden hoşlandığını düşünüyor hatta aramızda farkli bir sey var diyordum. Çoğu gün görüntülü konuşuyorduk. Bir gün bana birinden hoşlandığından bahsetti ve kızın fotosunu attı. İlk an umursamamaya çalıştım ama en son dayanamayip ondan hoşlandığımı ve onun da beğenimin farkında olduğunu falan dedim. Başta yok dedi sonra olabilir aklıma gelmişti ama biz arkadaştık ki neden önceden demedin vs. dedi. Arkadaşlığa devam etmek istediğinden çok değerli olduğumdan vs. bahsetti ve bende iletişimi bitirdim. O da ben hep buradayım dedi...
2 ay kadar oldu. Bazen aklıma gelince böyle olmamalıydı diyorum.
Ve aklına geliyor muyum merak ediyorum. Sizce geliyor muyum?
2 ay kadar oldu. Bazen aklıma gelince böyle olmamalıydı diyorum.
Ve aklına geliyor muyum merak ediyorum. Sizce geliyor muyum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoşlanma işi güzel tuzakmış bu arada :) onu sahiplenmeni istemis sende sahiplenmissin ama devamını getirmemiş böylelerine korkak diyoruz.
Evet korkakça davrandı. Neticede ilgimi de anladı tamamen bana ilgisiz de değildi bence. Fakat sonu gelmedi. Üzücü oldu oldukça. Şimdi arada aklıma gelmesine sinir oluyorum. Onun aklına da geliyor muyum merak ediyorum bazen.
Tabii ki de geliyorsun sonuçta insan kendisine ilgisi olduğunu bildiği birini ister istemez aklına getirir ve kendini değerli hissetmek ister.
Umarım pişman olmuştur aklına geliyorsam da.
Bir erkek normal arkadasiyla. neden hergun goruntulu konusur garip.
Sen ustune duseni yapmissin. O baska limanlari secmis. O sebeple bosver daha fazlasi seni dusurur
Bende boşverdim yalnız neden böyle yaptı onu hiç anlayamadım. Çünkü hep önemli olduğumu derdi arayıp sorardı. Ben arkadaştan öte bir şey var diyordum. Fakat birden başkasının olması ve biz sadece arkadaştık demesine asla hala anlam veremiyorum. Son konuşmada neden demedin öncesinde vs. dedi. Ben onun peşinde değilim bir süredir de konuşmuyoruz zaten ama arada aklıma gelmesine sinir oluyorum ve onun aklına geliyor muyum ya da ne yapıyor merak ediyorum.
Demekki arayistaydi. Burini buldu seni salladi adam
Hem arayıştaydı hem de kolayca yaklaşabileceği birini aradı. Aklına yattı diğeri galiba.
Seninle cinsel sohbetler ediyomuydu ve senin yaklasimin nasildi
Yok hiç etmezdi ima bile etmezdi. Bu arada kafasından atmak istese birkaç kez görüşmeye devam etmek istediğini ısrarla dile getirir miydi bilemiyorum.
Peki ne suredir tanisyosunuz hic bulustunuzmu
Buluştuk tabi. 2 yıl olmuştu tanışalı. Son zamanlar samimiydik
Opusme serilma. vs bisiler oldumu
Hayır hayır olmadı gayet o konularda seviyeliydik.
Himm abladim
Demekki seninle cinselllik yasayamicani anladi bu.. ondan uzadi
İsteği olsa ima ederdi sorardı bir şekilde yanaşmaya çalışırdı. Onlar da olmadı. Direkt cinsellik amacı olsa benimle uzun süre konuşmazdı diye düşünüyorum. Erkek kafası nasıldır bilemem ama bence öyle.
Bazen amaca ulasabilcegine inaniyoda bes ylda bekler. Ama karsilik bulamicani biliyosa asla adimda atmaz
Ben ona çok yakın ve samimi davranıyordum. Ki benim ona ilgimi de anlamış zaten ama ondan bana hiç adım gelmedi. Kendisi ben ona adım atayım istedi. Bende adım atmadım başka biriyle tanistirilinca da fırsatı kaçırmadı sanırım.
Alakasi yok...
Kendinden suc arama.
Adam olan bunca ilgi karsisnda adimi atar. Bir pustluk var bunda
Egoluydu. Şimdiki kişiyle de bir arkadaşı tanıştırdı. Uğraşmayi sevmezdi de.
Ben bunda baska bir zebep ararim. Ego mego hikaye var bunda bir adilik
Ne olabilir? Tahmininiz nedir?
Ben son aşamada ilgimi deyip iletişimi bitirince önceden neden demedin diye birkaç kez sormuştu bir yandan da başka bir kız arkadaşı ( sevgilisi ) oolduğundan bahsediyordu. Anlamsız bir durumdu. Öyle de bitti konuşmak istemedim artık onun aksine konuşmayı devam ettirmek hoş olmazdı.
Bencede hos olmazdi
Senin laylaylom bir iliski istemdigini ve daha oturakli bir iliski pesinde oldugunun farkindaudi isine gelmedi bence
O da ciddi ilişki istediğini diyordu. Hatta bundan sonra olan kişiyle evlenmek isterim diyordu.
Sanmiyorum. Yaslar kacti peki
27 - 29
Yaşlarda uygun Peki meslekler neydi
Neyin araştırması bu😀 Meslekler de denkti. O mühendis ben kamuda çalışıyorum.
Sen mantıklı bir cevap aramıyor musun Ben de bütün ihtimalleri değerlendiriyorum yani sonuçta sen de düzgün bir işi olan birisin Yani seni rahat etmesi gereken bir durum yok bence bir de böyle bakmak lazım şimdi mesleklerden yaşlar denk yani birçok konuda uyum var Adam Neden istemedi Demek ki adam şu an evlenmeyi düşünmüyor ve Seninle bir yola girdiğinde sonucunun evlenmek olduğunu da biliyor o sebeple Seninle böyle bir yola girmek istemedi bence
Kendisi de evlenmek istediğini ciddi bir ilişki istediğini söylüyordu. Flörtleri oldu mu bilmiyorum ama 2 yılda sevgilisi olmamıştı. Yani en son bahsettiği kız dışında biriyle sevgili olmadı. Mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum ben de. Yani arkadaşlıkla başladık fakat zaman içinde konuşmalarımız arttı, sohbetimiz uyumluydu. Fiziken beğenmemiş olsa direkt demese de hoş birisin vs. demişti. Meslek anlamında uyumluydu. Ben bana belli etmediği ilgisi de olduğunu düşünüyordum öyle bir his de oluşmuştu aramızda. Ama bilemiyorum sonuç böyle oldu. Bir arkadaşı bir kızla tanıştırdı ve 1 ay içinde bir şeyler oluştu. Kısacası böyle.
Bence üzerinde düşünmenin bir manası yok Sen kendince bazı mantık açıklamalar yaparak bu kişi ile uyumlu olduğunun ve evlenebileceğim bir karaktere sahip olduğunu düşünmüşsün o kişi de olaya böyle bakmamış Yani seninle normal arkadaş olarak görüşmeyi tercih etmiş Belki sen ciddi bir birliktelik hayal etmiş olabilirsin düşünmüş de olabilirsin Çünkü yaş itibariyle bunları düşünmemiz gayet normal çünkü bu saatten sonra yapacağın tanışmaları genelde Lay Lay Lom değil de ciddi bir birliktelik bir gelecek planı için yapacaksın Sende olması gerekeni yapmışsın Fakat karşı taraf Maalesef senin ilgini görememiş görse bile umursamamış yani sana bu Gözde bakmamış diyelim bence üzerinde daha fazla düşünmenin bir manası yok ayrıca acaba beni fiziken mi beğenmedi Acaba şu mu oldu bu mu oldu gibi saçma sapan düşüncelere girmene gerek yok bu sende Özgüven kaybı yaratır Onu kendinize yapmayın
Kesinlikle beni beğendi beğenmedi ciddi düşündü düşünmedi diye düşünmüyorum. Şu an siz yazınca bende genel olarak dedim. Ki ben evlenmeliyim muhabbeti de yapmazdım. Gerçek şu ki kendisi ilgimi anladı umursamadı. Arkadaş olarak devam etmek daha hoş geldi. Bir de uğraşmayı sevmez asla eski iliskilerinde de hep birileri aracı olmuş. Şu son kişide de bir arkadaşı aracı oldu. Birilerinin aracılığıyla direkt uğraşmadan sonuca ulaşmak daha cazip geliyor demek ki. Tercihi o yöndeymiş anladığım kadarıyla. Zaten ben ona ilgimi belli söyleyip konuşmayı bitirince de çok şaşırmıştı muhtemelen diyemeyeceğimi ve bu şekilde konuşmamızın devam edeceğini düşündü. Fakat ben kestirip attım ama çok ilginç bir olay. Biraz daha dürüst ve açık olsaydı sürekli değerli olduğunu ifade ettiği arkadaşlığımız devam edebilirdi. Nasip.
Bosver sallama. Kendi hayatina bak bence
Bu tur arkadasliklar senin karsina cikacak ve senin bir gelecek planladigin kisileri tanimana mani olur
Doğru her şey bir tecrübe. Şu an asla böyle kacak oynayacak biriyle iletişim kurmam mesela. Heybeme bir şey atmış oldum. Biraz egom zarar gördü herhalde bilemiyorum da pişmanlık duymasını istiyorum.
Bak iste tecrune edinmek guzeldir ama pisman etmeye kalkmak salakliktir... Sen uzilurisn
Aman ne pişman etmek için efor sarf edicem. Kendi kendisi pişman olsa yeter bana😀Pişman olmuşken bana da derse daha iyi olur. Öğrenmiş olurum sonra yine yallah ona 😀
Bence demesin muhatap olmasin. Sen hayatina bak. Salla ya bu tipleri. Neden zaman harcicaksinki
Arkadaşlarım da benzer şeyler diyor. Yani böyle olmaz bu nasıl bir tip akıl erdiren yok.
O zmaan uzak kalman mantikli olmus
Öyle öyle de işte ben yalnızca amacı neydi onu anlayamadım o yüzden arada aklima geliyor. Aklıma da gelmezse artık geride bırakmış olacam inşallah.
Geride kalir insallah.
Ama sende mantikli bisiler arama artik. Mantik yok yani
Evet mantık yok, düşünmeye gerek de yok
Aynen oyle. Hayatina odaklanirmisin artik
Yorum için teşekkürler
Rica eddrim. Bol sans dilerim