Güncellemeler
+1 yıl
kadınların hayatında çok çarpıcı kilo alış hikayeleri gerçekleşebiliyor. bu tarz değişimlerden sonra bile sevgiyi koruyabilmek için ilişkide ne olmali?
Güncellemeler
+1 yıl
2. resimdeki kiz 58 kilodan 178 kiloya çıkarak ağırlığını 3 katına çıkarma başarısını gösteriyor 😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabiki vardır.. çevrene bakıncada cok sisman kadın , zayıf erkek ilişkileri var lakin adam cok sevdigi icin karısının sağlıgını düsündügü icin beraber çözüm arayabilirler.
sisman kadin zayif erkek iliskisi sence zayıf erkeğin yaptığı bir fedakarlik mi?
Fedakarlık dediğin kilodan olsun verilebilecek bisi kanka
yani sen disardan bakarken zayif erkegin yanında onun 2 katı kadar bir kız gorunce bi konu uzerine dusunulesi bisey mi gibi geliyor. ya siskoya bak nasil götürmüş ilik gibi cocugu mu diyorsun 😄 cocugun fedakarligindan helal olsun diye mi bahsediyorsun
😃😃 önyargıları atmış biriyim diyelim😃 kimse kimseye karısamaz abi o öyle sevmis bu bizim sorunumuz değil.
kaç kilosun şişman mısın? ya da ilerde çok sismanlasan gelecekteki beyin de filinta gibi kalmis olsa boyle derler diye utanir misin?
1 67 53 kiloyum. Siz kilolu musunuz ya da sevgiliniz?
Sonuçta sadece kadın değil erkekte degişiyor zamanla doğal olarak. Karşılıklı sevgi saygı bitmezse bir sorun olmaz
karşılıklı sevginin kaynağı ne? fiziksel begeni de bu sevgiye dahil degil mi?
Fiziksel beğeni de önemlidir ama sadece fiziksel anlamda bir sevgi olursa ilişki yürümez ki her iki tarafta yaş aldıkça eski güzelliğini kaybedecek böylelikle ilişkileri de yıpranacak. Önemli olan birinin ruhunu sevebilmek o hiçbir zaman yaşlanmaz☺
Bakımlı olmaliyiz hatta evlendikten sonra daha bi bakımlı olmaliyiz diye düşünüyorum.
ama şişmanlaniyor ister istemez böyle bir durumda hala aşkla sismanlayan partnerin yanında olabilmek icin ne hissetmek gerekir
Kibarca uyarmali eşi. Ben de kendime bakmazsam eşim beni uyarmali. Guzellik de önemli
bi dunya trip yesin sonra adamcagiz dimi yok sen beni begenmiyorsun yok senin icin neler cektim de noyle kilo aldım.. 😄
Bu çok normal bi durum valla kardeşim benim eşim uyarırsa beni saygı duyar kilo veririm.
bence kadınları bu baglamda uyarmaya gerek yok zaten bizden cok daha takintililar biz kilolu olduklarini anlayamadan kendi kendilerine obez damgasini vuruyorlar. tuzakli sorularla erkeklere geliyorlar. vay efendim ben kilo mu aldim falan aldin desen dert fark etmedim desen ayri dert 😄