Hayatim beni terk etti 1 ay once. Bana nasil boyle yapti?

Benim sevgilimle 2 yıla yakın konuşuyorduk ve nisanlanacaktik bu yil veya bir yil sonra en geç. Ikimizde universiteye gittiğimiz icin ve ben yurt disinda kaliyorum diğe hemen gelemiyordum Türkiyeye. Beni herseyden cok seviyordu. Bazen kavga ederdik ben ona daha fazla ilgi vermem lazim diğe ama yapamıyordum işlerim vardi ve okul derslerim. Onu kabul etmis saniyordum. Beni terk etmeden bir hafta önce daha iyiydik ve bana karsi asla asla soğukluk olmamasını istedigini soylemisti. Ben asla beklememistim ondan sonra neler olacağını. Önce hayatini sorguladığını anlatti ve ondan bir kac gün sonrada ara vermek istedi. Bende kahrolmuştum niye oyle yapiyor diğe. Ona her gun güzel mesajlar attim. Bir hafta sonrada ondan benle ayrilmak istedi. Bende ondan berli depresyondayim. Benim ilk sevdigim kadindi ve hayatımızda hersey kolay değildi ama emindim beraber hayatimiz olacagindan. Ikimizde genç insanlariz. Insani nasil 1 hafta icinde degisebilir. Hersey yapmak istiyorum onun sevgisini kazanmak icin ama ben yanlış birsey yapamadığım için aklima neler yapacagimida gelmiyor. Belki sizden birisi yardim edebilir? Ayrıca onun ailesi beni taniyor ve beni sever.
Hayatim beni terk etti 1 ay once. Bana nasil boyle yapti?