Erkekler, beğendiğiniz ve tanımak istediğiniz kızın akrabaları dindar, kapalı olursa ve ınstagramdan hepsini takip ederse?

Ben instagram da hepsi olmasa da neredeyse tüm akrabaları takip ediyorum. Ayıp olmasın diye hepsi. Hepsi kapalı, dindarlar profil resimlerinden bile belli aşırı dindar oldukları, okuduğu bölümlerden bile belli ilahiyat okuyan ve din kültürü öğretmeni var iki uc tane. Tek açık benim kuzenlerim arasında. Instagramda 145 kişiyi takip ediyorum 50 60 i akraba kalanı ise sevdiğim arkadaslaslarim o arkadaşlarımın çoğunluğu kiz dört beş tane de erkek arkadaşım var. Beni dışarıdan görüp beğenen instagram adımı bulup istek atan oldu takiplesiyoruz ama ne hikmetse isteği kabul ettikten sonra mesaj atmadılar 😂 siz soğur musunuz? Burada şov yapmayın gizli üye olarak cevap verin isterseniz ama doğru söyleyin çok önemli benim icin. Çıksam mi takipten acaba? Hepsini takip ediyorum yav hepsini. Kısmetimi kapatıyorlar😂 he bir de kız açık, kapalı değil onu da dusunerek görüş yazın. Kiz kapalo ise çevre önemsiz zaten
Erkekler, beğendiğiniz ve tanımak istediğiniz kızın akrabaları dindar, kapalı olursa ve ınstagramdan hepsini takip ederse?