Biz 1 aydır çıkıyoruz o çocuğun beni sevdiğinide biliyor ama hala aynı ortamlardayız ve bu çocukla konuşuyor hala saçma değil mi samimiler birde ayıp olmasın diye bana yaklaşmıyor onun yanında napıyım sizce ben bu çocuktan hoşlanıyorum bi şeyler hissetmeden ayrılmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Neden öyle davrandığını sorabilirsin. Belki çocuğa fazla değer veriyor arasını bozmak istemiyordur. Mantıklı bir açıklama yapmazsa o zaman ben böyle garip hissediyorum yürütemeyeceğim dersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence tuhaf kankalarsa senle olmazdı zaten onun hoşlandığını bilse o kdr yakın değiller demek ama degisik geldi bence onla konuş bu konuyu ben sevgilinim benden utanmamalısın onlardan utanmamalısın diye diyceği şeye bağlı konuş ona göre düşün
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Biraz karışık ama yazayım ben önceden sevgilimi tanıyordum ama görüşmüyorduk sonra arkadaşı bana yazmaya başladı!1-2 hafta konuştuk ben konuşmayı kestim onla anlaşabilceğim bi tip değildi sonra şu an çıktığım çocukla arkadaşımın sevgilisi arkadaş ondan dolayı baya yakınlaştık hoşuma gitmeye başladı bunudan rahatsız olduğumuda söyledim ama bi şey demedi bana
- +1 yıl
Belkide beraber seni sevecekler ortaklaşa kullanacaklar...
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne alaka ya
- +1 yıl
Bir gün biri diger gün digeri ortaklaşa sevecekler seni
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence tuhaf kankalarsa senle olmazdı zaten onun hoşlandığını bilse o kdr yakın değiller demek ama degisik geldi bence onla konuş bu konuyu ben sevgilinim benden utanmamalısın onlardan utanmamalısın diye diyceği şeye bağlı konuş ona göre düşün
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrıl ya beni dinle kârlı çıkarsın..
00 Yorumla Bence şutla gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi