Beğendiğim çocuğun yakın arkadaşı bana aşık?

lütfen erinmeden okuyun... şimdi şöyle anlatayım 2 yıl önce falan şu an hoşlandığım çocuk beni seviyordu ama ben ona karşı çok önyargılıydım egoist kardeşim biri gibi geliyordu gözüme ve ortak arkadaşlarımın ısrarına rağmen oturmayı bile kabul etmemiştim bu çocuk beni aylarca sevmişti daha sonra da ümidi kesmişti sanırım hiçbir şey yapmadı. daha sonra bunun arkadaşı bana mesaj atmıştı mesaj dediğim sorması gereken bir şey sormuştu bende cevap vermiştim ve konuşma baya uzamıştı 1 ay falan konuşmuştuk ama sevgili ya da flört benzeri bi konuşma değildi daha sonra ya buluşalım falan dedik ve buluştuk çok arkadaşçaydı her şey 2 gün sonra falan bana açıldı bende ona karşı bi hissim olmadığını ve konuşmamızın doğru olmadığını söyledim konuşmayı kestim yaklaşık 3 4 aydır konuşmuyoruz.
dün çok spontane bi şekilde bu en baştaki çocukla denk geldik ve arkadaş grubuyla oturduk ilk kez onu incelemiştim ve hali hareketi tavırları o kadar olgun ve beyefendiydi ki gerçekten hayran kaldım sürekli bana baktığını da hissediyordum işte bilmiyorum çok güzeldi ve onlardan ayrıldıktan sonra yol boyu suratımda aptal bi gülüşle dolaştım aşık gibi hissediyorum aklımdan çıkmıyor. Ortak bi arkadaşımıza söyledim bu durumu o da ben o gün kalktıktan sonra beni seven çocuğun benim için ağladığını söyledi ama istersen birkaç kez daha böyle oturalım kendinden emin olursan engelleri halledersiniz dedi. kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü biri ağlarken ve bu onun arkadaşıyken mutlu ve sağlıklı bi ilişki yaşayamam
Güncellemeler
+1 yıl
egoist biri gibi geliyordu demek istedim kardeşim yanlış olmuş
Beğendiğim çocuğun yakın arkadaşı bana aşık?