Her ne kadar yine de ikinci buluşma için bir şans daha verecek olsam da şahsen ilk buluşmada en azından nezaketen (eğer para harcanan bir yerdeysek) de olsa elini cebine bile atmazsa biraz soğurum (eğer ikimiz de öğrenciysek veya işimiz gücümüz yoksa özellikle). Zaten bunu arka arkaya 2-3 kere yaparsa tamamen soğurum.
@MYnameİSwhat yani hani ben de alman usulü taraftarıyım ama hadi ilk 1-2 bilemedin 3 buluşmada ben ödersem öderim, ki o da çok fazla bir hesap gelmezse tabi, ama hiçbirinde elini nezaketen bile de olsa cebine atmazsa olmaz yani. cüzdan değiliz sonuçta alman usulü en iyisi.
-Davet eden öder. Ben davet edersem ben öderim, o davet öderse o öder ama ortak bir karar ile buluşulduysa Alman usülü ödemek isterim. Ben yediğim yiyeceği, içeceği karşımdaki kişiye ödettirmem. Saçma tavırlar sergileyip cinsiyetçi davranırsa bir daha yüzüne bakmam.
-İnsan geç kalabilir, bu günümüzde oldukça makul sebeplerden yaşanıyor. Ama geç kalan kişi arayıp haber vermeli. Ya da gelemeyecekse belirtmeli.
-Hijyen. Kişisel hijyenine değer vermemesi.
-Davranışları, karakteri vb.
-Cahil, kendini geliştirmeye kapalı birisi olması.
Cüzdan ve araba anahtarını masaya bırakırsa zaten o an ilk eksiyi yer.. Bir şeyler sipariş ederken bana danışmazsa ve yemeden içmeden önce ellerini yıkamazsa. Sürekli kendinden bahsetmesi laubali tavırlar... Eller, dişler, saçlar temiz mi kıyafetleri temiz mi ya ben çok dikkatliyim karşımdaki kişiden de aynı özeni beklerim. Sigara, alkol çok tüketen biriyse de istemem 😑
İlk buluşmadan yüksekten atarsa. Mesela evlendiğimi de 7-8 bin TL Lik buzdolabı Alicam falan derse olmaz. Ceyizlerimi sen yap derse olmaz. Aileme saygısızlik ederse olmaz. İleri geri konuşursa olmaz.
@secret_girll ya bı kız denk geldi böyle dedi. Ben napiyim. Bı diyor 7-8 bin buz dolabı. Bide ailesine para vermiyormuş. Çeyizi damada yaptıracakmıs. 😅😅😅
1- Kendini aşırı övmesi 2- Kaba ve saygısız kelimeler ve argo konuşması 3- Çok konuşması 4- Düşüncesiz tavırlar 5- Temiz olmaması Liste böyle uzayıp gider😂
Birden fazla şey var ama ilk önce kişisel alanımı tehtid içeren herhangi bir söz, soru veya da temas olması durumunda orada daha fazla kalmam. Bir dahada o kişinin yüzünü görmek istemem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sürekli kendinden bahsedip kendini överse, Garsona teşekkür etmezse, Dişini karıştırırsa
Karşındakinden negatif bir etki alırsın, sezgilerin ilerletmeme yönünde olur iç sesini dinler daha da buluşmazsın. Hak etmiyor dediğim, buluşmak için ikinci bir şansı kendine ve o kişiye vermiyor demektir. İçselleştirme bu kadar.