İlişkimde Çok Büyük Problemim Var Lütfen Yardımcı Olun?

Arkadaşlar merhaba direk olayı anlatmaya başlıcam sizlere 9 Mayıs anneler gününün olduğu gün kız arkadaşımın evine sabah kahvaltıya gittim ve annesinin anneler gününü kutladık hediyesini verdim ve kahvaltımızı yaptık. Daha sonra ordan bize geçtik ve benim annemin anneler gününü kutlayıp hediyesini verip birazcık oturduktan sonra kalktık. Bizim burda dağlık biryer var oraya gittik ve annesininde haberi vardı oraya gittiğimizden orda da biraz vakit geçirdikten sonra arabaya bindik eve gelirken araba çamura batmış ve bizim kaldığımız yerde iki dağın arasında Allah'ın unuttuğu biryer resmen üstüne bide kiz arkadaşımın telefonu kayboldu onu aradık arabayı çıkartmaya uğraştık ama nafile hiçbir şekilde çıkmadı daha sonra abisi geldi beni eve bıraktı onlarda eve gitti. Ertesi gün abisiyle birlikte arabayı bı şekilde çıkarttık ordan ve tekrar onlara geçtik ancak abisi bı anda bana dönüp seni dövucem demeye başladı bende şaşırdım tabi önce ama sonrasında haklı dedim sonuçta kız kardeşini tehlikeye attım o gece ama megersem olay çok farklıymış ve abisi benim arabanın yakınlarında "kondom" görmüş o yüzden öyle söylemiş. Ancak böyle birşeyin olması imkansız çünkü biz asla böyle birşey yapmadık kız arkadaşımın kızlığı dahi bozulmamış daha bunuda bı hastalığı sayesinde ben gayet iyi biliyorum eminim bu konuda. Ancak abisi bunu gördüğü için yaklaşık 2 haftadır sürekli kız arkadaşımı hastaneye götürüp kızlığı bozulmuş mu bozulmamış mı test yaptırma peşinde annesi babası bize inanıyor ancak abisi bı türlü inanmıyor ayrıldık dedik (aslında ayrılmadık sırf abisi sussun diye yaptık) sustu ve konuşmayı bıraktı bu konuları ama bizim tekrar konuştuğumuzu görünce yine başladı kendiside istemiyor ayrilmamizi ancak sürekli dilinde bu 17 Mayıs gecesi de abisi bana daha önce yazmıştı bundan sonra benden izin almadan cikmiycaksiniz dışarı diye ben bunu yaparım sorun yok ancak kız arkadaşım böyle birşeyi istemiyor neyse o gece yine buluştuk ve abisi gelip üstüme yürüdü ama ben kız için ağzımı bile açmadım abisine arabama binip gittim 2 3 dakika durduktan sonra. Arkadaslar bı akıl verin ne yapmamız gerekiyor ne yapmam gerekiyor görmeden konuşmadan dayanamıyorum artık kız arkadaşımın soğumasından korkuyorum oda dayanamıyor biliyorum zaten konusmiycaz dememize rağmen hal ikimizde yazıyoruz ayrılmış değiliz ancak abisi sussun diye gizli gizli konuşuyoruz abiside barışın diyip duruyor ancak adımız kadar eminiz ki yine başlıcak konuşmaya yine bize karışmaya devam edicek. Ne olur bı akıl verin olaylar bundan ibaret.
İlişkimde Çok Büyük Problemim Var Lütfen Yardımcı Olun?