Sevgilim sınava 1 at kala ilgisizlikten bıraktı?

Selamlar sevgilimle ilgilenemedim sınavdan dolayı ve ayrıldık. Sınavıma 1 ay kaldı 15 gündür de ayrırıyız ben odaklanamıhlrım doğal olarak her gğn yazdım kendisine. Bir ara yazmayı kestim araya birilerini sokmaya çalıştım amacım kötü bir şey değildi ama daha kötü ettiğimin farkına varmadım. Sonra midesi bulamıp kusmuş hastaneye kaldımışları sakinleştirici yapmışlar. Şu an iyimiş. Sınava kadar yazmıyacağım dedim ve “ikimizde çok kırıldık güzelim hemde çok ben pişmanım anlatamam sana deli gibi pişmanım benim seni çok seviyorum seni bunatlmıyacağım emin olabilirsin. söz veriyorum sınava kadar da kendime iyi bakıcam doğum günüm de yaklaşıyor ikimizde çok mutlu oluruz” dedim o da “Yazıp yazmamam önemli değil artık hiç bişeyi gözüm görmüyo senin sinirle yaptıkların umrumda değil anla bunların geri dönüşü olmicak” çok pişman olduğumu belirttim hâlde böyle şeyler dedi. Buna benzer olayın daha hafifini yaşaıdık bu sefer fotoğraflarımı vs her şeyi sil dedi ben yine çok yazmışsım sonunda düzelmişti. Yşne yazdım ger zaman ki gibi ayrılmaya çalışınca bu sefer çok katı davrandı. Yüzüme karşı istemiyorum demişti her şeyi etrafa bakarak anlattı ama beni istemediğini yüzğme karşı söyledi. Ben üzüldüm yazdım gene. Daha çok kırdım tabi bu kusma olayından 5 gün önceki vs. idi. Beni engelledi sonra geri açtı işte. Yazmıyorum şu an ve sınava madar sakinleşir diye düşünüyorum. Sevmiyorım istemiyorum vs dedi ama ben sevmiyorum demedi arkadaşlarına dedi. Ben bü süreçte hasta oldum. Arkadaşlarına hep “yazayım mı merak ediyorum nasıl iyi mi” tarzı şeyler sormuş yakın kız arkadaşına tabi bu kusma va olmadan önce hanş ben hep yazdığım süre zarfında. Hep ama bana çok katı ve çok sertti ve çok netti. Bu arada kendisi iyi çaktırmadan sesini duydum. Sınavdan sonra ya kadar sakinleşir mi tekrsr birlimte olur muyuz? Sınavdan hemen sonra doğum günüm bu arada. Cevaplarınız için teşekkürlr.
Sevgilim sınava 1 at kala ilgisizlikten bıraktı?