19 yaşım bitti 20 yi yaşıyorum şu an. Annem 4 yıllık sevgilime karşı. Kaçarak evlensem ne gibi sorunlar olabilir sizce?

4 yıllık sevgilim var sevgilim 24 yaşında kaportacı abisiyle ortak dükkan işletiyorlar. Bende liseyi geçen sene bitirdim ama ailem beni okutup güzel yerlere gelmemi istiyorlar her aile gibi fakat ben okumak istemiyorum bıktım çünkü bazı şeylerden. Annem sevgilimi her öğrendiğinde her onla konuşmamı yakaladığında bana cehennem azabı yaşatıyor hakaretler küfürler ediyor sanki ben hayat kadınıyım gibi davranıyor bana ve ayrılmam için tehdit ediyor beni sevgilimin işini aşşagiliyor sürekli o işssız diyor çöpçüden ne farkı var kendini ona mi layik görüyorsun sen diyor. Babangile seni söylerim döver öldürürler seni evden çıkarmazlar diyor ( iki tane de abim var müzik öğretmeni ikisi de). Bende her annem yakaladığında konuşmuyoruz engelledim onu ayrıldık falan diye yalan söylüyorum ama asla ayrılmıyoruz. Sevgilimin ailesiyle de tanıştım ve çok samimi bir bağımız var onlarla annesi beni öz kızı gibi sahiplenmiş bı durumda ve bana diyor ki kızım sen ne dersen biz onu yaparız her şekilde arkandayım diyor. Benim ailem de çok sinirli şiddet eğilimli bir aile. Ben fake Instagram kullanıyorum diye beni öyle dövdüler ki korkudan altıma işemistim ve beyin tomografisi falan bile çekmiştik yani sırf o dayak yüzünden. Yani annem tekrar konuştuğumu duyarsa falan beni öldürürler ve beni sanki 30 yaşına kadar evlenmicekmisim gibi görüyorlar sanki hep o evde kalicakmisim gibi bir algı var. Sevgilimin ailesi de iki ay sonra gelip tanışalım artık hem sen ailenden gizli iş yapma hem bı oluruna bakalım diyorlar. Anneme desem ki anne seninle tanışmak istiyorlar çok sinirlenir bana denediği kalmaz ama belki konuşuruz Sevgilimin ailesiyle ama şey der kesin benim kızım daha küçük şu an ben kızımı vermem size der gönderir ve ondan sonra bizim evde olaylar çıkar. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bu olaylar olduktan sonra diyelim bı kere geldiler tanışmaya baya olay çıktı beni dövdüler faalan hatta telefonumu falan alırlar bu olaydan sonra ve odaya kapatirlar. Butun bunlardan sonra bir şekilde evden çıkıp sevgilime desem kaçırsa ve o şekilde evlensen acaba ne gibi sorunlar olabilir onun ailesi her zaman bize destekçi sadece benim ailem karşı ve çok sınırlı kaçsam mı en iyisi olur ya da ben bu durumda ne yapsam en doğrusu olur ailem çok sinirli ve sevgilimden asla vazgeçemem. Nolur düşüncelerinizi paylaşın benimle cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler 🥰🧡🌹
19 yaşım bitti 20 yi yaşıyorum şu an. Annem 4 yıllık sevgilime karşı. Kaçarak evlensem ne gibi sorunlar olabilir sizce?