Annemin soyu devam etsin diye evlenmek zorunda mıyım?

Arkadaşlar babamın 3 çocuğu var ablamla abim ilk eşinden ve ilk eşi ölünce annemle evlenmiş. Ben annemin tek çocuğuyum ama ablamla abimi de asla ayırmaz neyse konumuza gelecek olursak ben bugüne kadar birçok ilişki yaşadım ve erkek arkadaş çevremde çok artık erkeklerin çoğunun ne halt olduğunu bildiğim için güvenim 0. Artık erkekleri sadece eğlence amacı (flört ya da fb) olarak görüyorum. Onca yaşadığım şeyden sonra evlenmek istemiyorum yapım gereği en ufak şeye tahammülü olmayan biriyim en uzun ilişkim 4 ay sürdü siz düşünün. Çok kinci biri olduğum için kendime yapılmasını istemediğim şeyi kimseye yapmıyorum ama karşımdaki erkek ufak yanlış hareket yapınca hemen ayrılıyorum bir daha da tövbe barışmıyorum. Annem benim böyle olduğumu biliyor ama ''Benim soyum sadece senden devam edecek ben ölünce mezarıma kim okuyacak, benim soyumdan torunum olmayacak mı?'' diyor. Bende senin torunun olacak diye ben kazık yemek zorunda mıyım diyorum. Evlenince boşanmak kolay değil; illa katlanmak zorundasın, bir erkekle bir ömür yaşamak ona bir ömür katlanmak bana çok korkunç geliyor. Ben aşık olunca aşırı sadık, dürüst ve fedakar oluyorum bugüne kadar beni aşk yönünden hak eden 1 tane bile erkek görmedim.

Velhasıl kelam arkadaşlar ben ikiz alevimi bulmadan (ki bulacağıma olan inancım da yok denecek kadar az) evlenmek istemiyorum annem de soyum devam etsin diyor ne yapmalıyım?
Yalana, aldatmaya, sözümün ikiletilmesine tahammülüm hiç yok böyle erkek de hiç yok ne tesadüftür ki...