- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İlişkelerde yaş konusu çokça tartışılmakta ve bu öznel bir konu olduğu için her kafadan bir ses çıkmakta. İlişkilerde belli bir yaş farklı tolere edilebilir; ama belli bir yaş farkından sonra araya aşktan önce bazı dururumlar giriyor. Mesela: olgun kişi fantazisi, bekaret beklentisi, zengin eş arayışı, çıtır kadın sevdası.. bu saydıklarım genelde fazla yaş farkı olan ilişkilerde ön planda tutuluyor. Herkes böyle diyemeyiz ama bana göre çoğu böyle. Bana göre ilişkilerde denklik çok önemli, anlaşma ve mutlu olma şansı daha yüksek. Ama kişiler anlaşır ve mutlu olursa bize de laf söylemek düşmez, sonuçta hukuken ve dinen belli bir yaştan sonra isteyen istediği ile evlenebilir; bir sorun da yasak da yok.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜçüncü kuşak feminizmin sonuçları bunlar..
Antik çağdan itibaren erkekler hep çıtır avcısı olmuştur. Doğanın kanunudur bu.. çok eşliliklerde de hep ikinci eş üçüncü eş hep genç olmuştur.. çünkü erkeğin zevki tercihi zamanla değişir.
Mesela ben ergen iken, balık etli ve vücut hatları iyi olan bayanlardan hoşlanırdim.
30 yaşlarına yaklaştıkça çıtı pıtı kızlardan hoşlanmaya başladım. Son 6 aydır da uzun boylu kızlar hoşuma gidiyor. Yani zevkim tercihim hep değişiyor. Eskiden de erkek zevkine göre bı kısa boylu bı uzun boylu bı şişman bı zayıf 4 kadınla evlenirdi. Hepsinden tadını alırdı ama şimdi öyle bişey yok. Seçici olmak zorundayız. Bir kişi olacak tek olacak ömürlük olacak zevkinin değişmesi farketmez. Oyuzden erkeklere tavsiyem geç evlenin çünkü zevkiniz gerçekten değişecek. Kimseyi aldatmayın. Yaş ilerledikçe daha seçici ve güzellik algın daha iyi oluyor. Çirkin bir kız istemiyorsun. Begenmediginle birlikte olmuyorsun. Olgun olmak arada yaş farkının olması herzaman iyidir. Ama çevremiz bunu yadirgamis. Erkekle kız arasında 3-5 yaş olur fazla olmaz diye bı algı var halbuki alan memlun satan memlunsa sanane demek düşer millete..09 Yorumla- +1 yıl
Geç evlenip genç kız mi alacaklar dayıya bak sen😂 küçük isterim ama 6 7 yaş büyük yine kabul etmem kart zamparalar
Cevap sahibi+1 yılZoruna giden ne?
- +1 yıl
Zihniyetin
- +1 yıl
Seni kim beğensin 30 una gelmişsin güzel genç kız arıyorsun güzel aklı başında genç kız yaşıt erkekleri tercih eder max 2 yaş büyük kart herifi ne yapsın dede gibi durursun yanında
Cevap sahibi+1 yılkavga etmeden konuşalım. Fikirlerini kavgasız bir şekilde dile getirebilirsin.
Araştırılan verilere göre (bunu yabacı araştırmacılar araştırdı bu konuda link istersen atarım,) bir erkeğin en çekici olduğu yaş aralığı 30-40 yaş aralığı. Ve bir erkeğin en albenisinin olduğu yaş aralığı bu aralık..
Erkeğin çekiciliğinjn en üst düzeyde olduğu yaş 35 yaşı imiş.. ve bunu arkadaşlık sitelerinden arama kriterlerinden bayanların karşı cinsde tercih ettiği yaş aralığından araştırıp bilgileri kaynaklarda toplamışlar. 30 yaşındaki bir erkek 25 lik bir kızla gayet çıkabilir çıkıyorda zaten bir sorun yok. Sen kendi zihninde büyütüyorsun. Ben arkadaşlık sitelerinde 10 yıldır varım hep bakıyorum kızlar genelde hep 30-40 yaş arası erkek istiyor.. ve bu kızlar genç kızlar.. bana istisnalar kaideyi bozmaz diyebilirsin ama çoğunluk böyle bende araştırdım çevremde ve internet camiasında gördüğüm kadarıyla dengi ile ilişki yaşayan insan daha az onlar istisna. Sana saygım varsa sende herkese saygılı ol. Kim neyi tercih ederse etsin seni ilgilendirmez. Ben burada gençlere tavsiye verdim geç evlenin çünkü bir kişiyi seçme imkanımız var ve ömürlük olcak oyuzden aldatmak ve boşanmamak için olabildiğince seçici olun yaşınızı başınızı alıp evlenin dedim. 30 yaş 40 yaş dede olmaz. Dedelik 60 üstü olur- +1 yıl
Sen yurtdışında yaşıyorsun herhalde ünlüler bile 25 35 yaş arasında çok farkediyor belki daha küçük yaşlar için haklı olabilirsin 20 yaşındaki haline göre 30 yaşındaki hali erkeklerin daha iyi oluyor ama 35 40 çok abartılı Kızlar sürekli dayı dayı diye dalga geçiyor ayrıca günümüzde erkeğin büyük olma kuralı çok değişti kendinden yaşça küçük erkeklere ilgi duyan kadınlarda var açıkçası 22 yaşındayım 32 yaş erkek yerine 19 u tercih ederim daha diri yüzü sevimli 30 dan sonra ne yaparsan yap buruşuyorsun üst düzey bir bakım yapmadığın sürece kendimizi kandırmayalım
Cevap sahibi+1 yılHerşey den önce insanların zihniyetine saygılı olmak zorundayız.. senin işine gelmiyor biliyorum ama gerçekler böyle..
Sen belki olgun erkek istemezsin belki yaşıtın erkek istersin. Ama biz erkekler bı yaştan sonra gençlere yöneliyoruz. Hormonları kızdan dolayı böyle bir eğilim oluyor.
Bu eğilim her erkekte var inkar edilemez gerçek bu.
Çünkü araştırılan veriyor bayanların al benisi 30 dan sonra şiddetle düşüyor. Her erkek kendinden 10 yaş 20 yaş küçüğe yöneliyor..
Sen çıkıp " seni kim beğensin" desende bizi beğeniyorlar senin zoruna gidecek ama ben bu yaşa geldiğim zaman beni beğenmeyen Lee bile şimdi beğenmeye başladılar. Yolda eskiden hiçbir kız bana bakmazdi. Bu yaşa geldim şimdi kızların yarısından fazlası bana bakar benimle bakışır kesişir oldu. Ve bu kızların hemen hepsi benden küçük kızlar. İstediğin kadar zoruna gitsin sen birşeyi değiştiremezsin anca içindeki nefreti kusarsın. Ama benimde yorumunu silebilme yetkim var işime gelmeyen yorumunu silebilirim haberin olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Kpssbelası siz kızlar da erkekler gibi bı yaştan sonra düşünceleriniz değişebilir zevkleriniz değişiyor. Sen şimdi 22 yaşındasın ve 30 dan büyük sevmezsin ama sen bı 5 sene sonra 35+40 lik erkekleri begeneceksin bak demedi deme.. evet erkek büzüsur ama ona rağmen beğenenler var. Sen beğenmezsin ama güzellik göreceli birşey..
Bu sitede burada soru soruldu. Erkeklerin en çekici yaş aralığı dediler 35-40 diyen oldu 30-35 diyen oldu 25 diyen oldu.. ama herzaman 25 lik erkek 19 Lui erkekden daha çekicidir. Albenisi daha fazladır.. beni anlayamayacaksin çünkü redpill ideolojisini bilmiyorsun, üçüncü kuşak feminizm dalgasının bireyisin. Anlayamazsın beni farklı devirde yaşayan iki insan gibi.. büyüyünce belki anlarsın. Anlamasanda saygılar sunarım herkesin gönlüne göre versin. Sen kimle evlendin kimi istedin benim umrumda değil. Aynı şekilde benimde düşüncelerim senin umrunda olmasın çünkü senin düşüncelerinde benim umrumda değil- +1 yıl
Abi zaten aynı şeyi söylüyoruz farkında misin 19 25 örneğini vermişsin bende aynı şeyi diyorum 25 yaşındaki erkek iyidir diye erkekte 30 a kadar çıkış yaşıyor sonra düşüyor ne dersen de 30 45 ancak ben 30 yaşında olursam çekici gelir hoş 30 olsam da zannetmiyorum 15 yaş büyük erkek isteyeyim neyse zevkler farklıdır dediğin gibi..
Evet, fazla büyütülüyor bence de. Tamamen saçmalıktan ibaret. G
Evlenecek kişilerin psikolojik özelliklerini belirleyen biyolojik yaş değil, yetişme tarzı, eğitim durumu, yetiştiği aile vs. gibi unsurlardır. Bu nedenle evlilikte önemli olan kişilerin biyolojik değil, psikolojik yaşlarıdır. Aynı yaşta olup da eşler den birinin çocuk karakterli, diğerinin ise olgun bir kişiliğe sahip olması mümkündür.
Gerçek aşk benzeyenleri bir araya getirmez. Aşk her zaman farklı olanı bir araya getirir, aralarında yaş farkı olan iki kişi gibi, Geçmişi olanla ilk kez seven gibi, Sevenler en sonunda bir yerlerde buluşmazlar. Onlar en başından beri birbirilerinin içindedirler. Bütün mesafeler ‘yürekte’ başlar. Yaşamı boyunca herkes birini bulur. Ama birbirini bulmak çok az insana nasip olur...30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılSelam :)
Ben aşk olursa engel kalmaz denen çiftlerdenim.
Aşık olacağımız kişi önceden belli oluyorsa o şekilde karşımıza çıkıyorsa yaşını da biz seçemeyiz.
Sırf yaş aralığından dolayı bir ilişkiyi desteklememek saçmalıktan başka bir şey değil.
Benim tercihimi sorarsanız ben benden 0-5 yaş büyük biri ile ilişkide bulunmayı tercih ederim ama aşık olursam gözüm onu görmez diye tahmin ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılSen ne istersen yap kafalarda nesilden nesile aktarılan belli düşünceler var. Yaşlı, genç, güzel, çirkin, zengin, fakir, şişman, zayıf vb. şeyler.
Bu kalıplar altında kalanlar düşünmekten yoksun algıları belli bir döngü içinde kalanlar maalesef. Yaşadığımız ve yaşayacağımız hayat bir pamuk ipliği sadece; o yüzden kalıplara çok takılmamak lazım.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. 18 yaşındaki birisi 30 yaşındakine bakıyorsa bu aşk değildir. Net bilgidir yayalım. Büyütülmüyor olması gereken bir tavır sergileniyor bunu normalleştirmek saçma zaten belli bir yaş farkı olabilir tabii ki ama 18 19 yaşlardaki kişilerde doğru bulmuyorum 💁♂️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın herkes kendi tercihlerinden sorumlu bu hayatta. keşke milletin yaş farkını maddi gelir farkını veya bu gibi şeylere kafa yoracagimiza, Nasıl daha iyi bir insan oluruz nasıl etrafımızdaki insanlara karşı kibar ve anlayışlı oluruz bunlara kafa yorsak
10 Yorumla
+1 yılHer daim paragöz ve çıtır avcılığı olmayabilir ama nadirdir yani. Yaş farkı aşırı boyutlara ulaştığı zaman bence doğru değil. Ben iki insanın anlaşabilmesi ve aynı şeyleri aynı anda yaşayabilmeleri açısından 5 yaşı geçmesinin sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. Ama bu da belli yaş grupları için geçerli. Mesela 20 - 28 olmaz ama 30 - 38 olur.
10 Yorumla
+1 yılCan parçası ben de sana kesinlikle katılmıyorum mesela ben bosanfim ve 17-18 yaşında evinden hatta köyünden dışarı çıkmamış birisiyle evlenmek onun benimle birlikte turkiyenin her yerini her karısını benimle gecesini istiyorum ama arabaların her yeri gezip görünce onun gözü açılır o da yanında olmaz bırakır diyor sizce onar haklı mı öyle olur mu 😫
10 Yorumla
+1 yılYa yaş farkı çok sıkıntı olmaz demek istiyorum ama şimdi şöyle de bir gerçek var: Mesela bir tane adamın tipini görsen, kesinlikle kızların düşmesi imkansız olan bir tip. Ama sırf öyle kişilere genç yaşta gidenler de olabiliyor. Ben buna aşk ilişkisi demem mesela. Direk sugardaddy durumu dedim. Ama hani bu yaşı olan adamın iyi bir duruşu varsa, yakışıklıysa, olgunsever kızların ilgisini, para durumu olmadan da çekebilir. Orası tamamen ayrı.
10 Yorumla
+1 yılBizimde aramızda yaş farkı var ikimiz de coook Zengin falan değiliz 😂😂 çok ta iyiyiz şükürler olsun
32 Yorumla- +1 yıl
Maşallahh 🧿
- +1 yıl
❤️❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yaş bir rakamdan ibarettir ufaklık, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. Benim açımdan bir sorun yok. Kendimden 10 yaş küçük bir kızla görüşüyorum ve çok memnunum şimdilik
24 Yorumla- +1 yıl
Sen zaten sorun etmezsin bulmuşun çıtırı😀
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
Bişe demedik şanslısın dedik 😅 görsel denklik varsa sıkıntı çıkarmıyor toplum. Bence de önemli olan o. Kişilikler kadar görüntü de uyumlu olmalı
+1 yılÇiftler mutlu olduktan sonra elaleme *yemek* yemek düşer🙄
31 Yorumla- +1 yıl
Ahaha ayneenn
+1 yılmaalesef yaşa o kadar takılıyorlar ki saçma bir detay ya karşılıklı anlaşabiliyorlarsa hiçbir önemi yok, ister parasını yesin ister gönül eğlendirsin onlar razıysa buna bize ne
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıl25'e kadar yaş farkı olabilir.. fakirde olabilir. Yaş farkı seven birisi karakter bağımlısıdır
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
💖
- +1 yıl
25 yaş çok bence ya.
Enerji uyumu olmaz cinsel uyum olmaz.
O herşeyi görmüş geçirmiş sen hicbirsey görmeden ona kakalandin. Zor yani. Bu sitede bu yorumu yapan birinden aldım bu cevabı. O söylemişti bunları.. benim şahsi görüşüm baban yaşında biriyle birliktelik günümüzde uygun değil.. adam senle evlense babana baba dese olmaz abi dese olmaz. Bence babanla kocan arasında en az 10 yaş fark olmalı. Adam 40 yaşındadır baban 70 dir evlilik olur. Ama baban 40 adam 40 uygun değil
+1 yılBenimde kocam benden 11 yaş büyük.. Zengin falan değildi yani. Ben onun karakterini huyunu suyunu sevdim. Bunları sevmişken yaş farkı yüzünden vazgeçemezdim...
30 Yorumla
+1 yılYo büyütülmüyo insan kıtlığı yok ki 10 yaş küçük ya da büyük biriyle olayım 😒
11 Yorumla- +1 yıl
Pki
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayir, bence yasca yakın olmak daha mantıklı yaş farkı fazla olunca ne kadar olgunluk yaşta değil başta dense de bakış açıları ve öncelikler farklı olur bence ya.
20 Yorumla
+1 yılYaş ve enerjik olması benim için çok önemli. Ben 21 yaşındayım en fazla 25 yaşında birini ararım. Dediğim gibi ben yaşa çok önem veriyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık evlilik daha fazla ama tam tanımadığı için boşanma da fazla ya da başka birşey erkek genç kız istiyor yaşlı istemiyor her türlü insanlar var kadın erkek
10 Yorumla
+1 yılAşırıya kaçmamak koşuluyla buyutulmemesi gerekir ama burdaki kizlara bakıyorum utanç duyuyorum evli isteyen 20 yaş büyük isteyen çok cahil kafalarıyla zaten burda gizli olmaları normal
10 YorumlaCok masum gelmiyor, cıkarlar daha ustte tutuluyor gibi. Her ılıskı ıcın bunu savunamayız tabi ama benden fazla buyuk bırının bana farklı gozle bakması benı rahatsız ediyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEtiketlere ve yaftalara karşıyım. Ama ilişkide açıklık dediğimiz yaş konuları varsa o ilişkide aldatma, huzursuzluk, mutsuzluk ve kavgalar kaçınılmaz olur.
10 Yorumla Çok fazla yaş farkı olduğunda aşk hissiyatını alamıyorum. Kesin parası, güzelliği için birliktedirler diye düşünüyorum.
20 YorumlaBen 23 sevgilim 46 yaşında birinci seneyi bitirdik ve yaşımızı hiç konuşmadık. Üç beş at ağızlı dışardan ne derse desin umurumuzda değil😎😝
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşıda kabul ettim
Ama daha fazlası bana göre
İyi değil birbirlerine ayak uydurmakta zorlanıyorlar10 Yorumla
+1 yılYaş farkı bir yere kadar önemsizdir fakat bir noktadan sonra hayat tecrübeleri o denli farkı olan çiftin ilişkisini güzel olmayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle insanlar çok abartıyor olur mu öyle şey iki insan birbirini sevip değer verdikten sonra ne önemi var ki
10 Yorumla
+1 yılaşk rakamlara bakmaz. rakamlara takılmayan taraftayım. kafalar uyuşuyorsa, mutluysan elalem her zaman eleştirecek birşey bulur.
10 YorumlaEmin ol yaş farkı fazla olunca kız daha fazla değer görüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılHayır. Gerçek aşkı, sevgiyi bulmak bu kadar zorken, bulmuşken yaşa takılmamak gerek bence.
20 YorumlaBence önemli olan erkeğin Karekter ve olgunluğu önemli olan erkeğin bayanı taşıması
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Aşk yaş değil ruh işidir tüm ruhlar da yaş olarak eşittir
20 Yorumla
+1 yıl10 yaştan fazlası garip geliyor bana. Erkek büyük olmali ama 10 yaşı da geçmemeli bence
20 Yorumlane alakası var iki tarafta kendini hazır edince evlenilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence üç iki yaştan fazlası zarar ileryen yaşlarda sorun oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO aradaki yaş farkı çok mu az mı buna bağlı, sonuçta ben 6 yaşa kadar normal buluyorum daha fazlaysa erkeğin durumuna Bi bakın maddi olarak kesin iyidir
11 Yorumla
+1 yılAşkın kistası yok ama sağlıklı birlikteliğin bazı kıstasları var yeğen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki gönül bir ise gerisi kimseyi ilgilendirmez diyenlerdenim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yooo, yaş herzaman sorun olur.
Tabi para için görmezden gelen mezarcılar hariç.10 YorumlaBen yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum genellikle 23'den sonrası beni kendine Aşık ediyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik olmadığı sürece sorun yok da, evlilik olunca sorun işte 😃😃
10 Yorumla
+1 yılAskin yasla ilgisi yoktur bu zamanda kimsenin askla da isi yoktur
10 Yorumla
+1 yıl5 yaştan fazlasını sevenlere ben mantıklı bakamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayacağını yine gösteren sorular da görüyoruz burada, sonuç fiyasko belli ki...
10 Yorumla evet fazla yaş aralığı aşk denen şeyi ortadan kaldırır ama buna sevgi dahil değildir bence
10 YorumlaÇok aşırı yaş farkı yoksa bence hiç bir sakıncası yoktur.
10 YorumlaKadının büyük olduğu ilişkiler kadar eleştiri almaz..
10 YorumlaBenden 5 yaş küçükle de anlaşırım 5 yaş büyükle de sıkıntı yok benim için karşı taraf istedikten sonra 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaş önemli değil tabii de olgun fikirlere sahip olamayan birisiyle zor gibi benim açımdan
10 Yorumla
+1 yılHayır erkek de küçük olabilir kız da ama ben 10 yaştan sonra ileride büyük sıkıntılar başlar biraz
10 Yorumla2 kişi birbirine aşıksa 3. kişilere laf düşmez. Yaş sadece bir rakamdır abartmaya gerek yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Kessinlikle katılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları çok abartıyor ama bir yere kadar tolerans edilebilir ama aradaki yas farki 30 olunca insan bir kıllanmıyor değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için, benim yaşıma göre 10 yaşına kadar küçük, 3 yaşına kadar büyük olabilir. Yaftalama olayına da katılmıyorum, aşk bu ota da konar, b*ka da 😊
10 Yorumla
+1 yılOf sorma 'ya yaş hiç önemli değil isterse arada 20 yaş olsun birde erkek 23 se kız 16 işe sübyancı olursun 😪😔🤮ama adının aşk olduğunu bilmezler
00 Yorumlayaş farkı fazla olan ilişkiler genelde çıkar ilişkisi oluyor. büyütmüyorum bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizzat yaşayan biri olarak yazıyorum sevgilimle aramda 27 yaş fark var gayette iyi anlaşıyoruz bir seneye yakındır sevgiliyiz ilk uzun ilişkim diyebilirim 😄
00 Yorumla
+1 yılYa kadınlar olarak olgun olsun diyoruz ama tutup ta demiyoruz 18 yaşındakı kız 30 31 yaşındakı adamla çıksın
10 YorumlaMaksimum 10-12 yaş bana normal geliyor. Yakın jenerasyon sayılıyor benim gözümde. Benim sevdiğim bildiğim şeylere yabancı kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılgenelde kadın paranın peşinde oluyor ama şimdiye kadar hiç aşık olanı görmedik 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Abartılmıyor en basit örnek Şeyma subaşı ya
16 Yorumla- +1 yıl
Abartılıyor insanlar sürekli dedikodu yapıyor.
- +1 yıl
Var. Ayrıca niye şeymayı örnek verdin ki? O zaten para avcısı ama onun gibi olmayan biir çok kız var.
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun bana göre.
evet tabiki olçulu olması gerekiyor. her seyinde bir ayarı olur kafa yapısı yasadıkları zaman dilimleri vs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla yaş farkını doğru bulmuyorum ve denilenler doğru.
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat