Durup dururken birşeye takıyor, ağlatıyor, sebep bulup azarlıyor
Ama özlüyorum diyor
Ama özlüyorum diyor
herhalde ağlarken bile çok güzel çok tatlı oluyorsun her kız değil ama öyle kızlar var ki hem ağalrken hem sinirlenirken o kadar çok güzel çok tatlı oluyorlar ki için gidiyor
ondan değil
ağlama diyor ama hatrımı almaz
Altta yatan psikolojik kalıntıları vardır. Kendisine saygı ve sevgisini yitirmişse sana hiç kalmamıştır. Bu seni ayrılmaya veya negatif düşüncelere itmesin. Değer veriyorsan düzelmesine yardımcı olmaya çalış baktın düzen tutmuyor uyar oda mı olmuyor? Al karşına konuş şartlarını belirt ve kararını ver..
zamanında sevgilisi aldatmış
şimdi bana çektiriyor, sever özler ama psikolojik işkence yaşıyorum
seviyorum diyor 5 saat sonra başkasını bul diyor
Sevgilisi aldatmışsa ve halen o yıkıntılarda bir adımı iki adım geri atıyorsa şuana kadar uğraştığın vakite yazık derim. Bunu neye dayanarak söylüyorum şöyle ki ;
Seni hak etmek için gerçek duygularını kendi içinde işlememiştir.
Seni sadece acılarını bastırmak için geçici bi çözüm olarak görüyordur.
Yetişme şeklinde ki sevgi ve saygı kavramının biraz daha light ve bayat olmasından ötürü çizgisini bilemeyip kendisine daha çok yüklenerek hem karşıya hem de kendisine zarar vermesidir.
Daha yazardım aslında.. kısacası sen yavaştan ilişkiyi inceldiği yerden soğuk yerinden incitmeden kopar. Yoksa olan sanada olacak önce kendini düşün daha sonra bi başkasını kusura bakma.
6 yıl olmuş
Eğer parmağın kanasaydı yarabandı belki biraz tentürdiyot gazlı bez verirdimde kaybettiğin zamanının hiç bi ilacını veremem. Bir insanın sana verebileceğim en büyük zarar zamanını çalmasıdır. Kendini üzmene deymez buraya bir iki satır yazmana bile..
gel de gönlüme anlat
bu sal. ak eski sevgilisinden 6 yıl önce ayrılmış uzun süre
devamlı sana güvenmek istiyorum diyor
Senin yaş kaç bu arada?
Yazdıklarım içten ve samimi o yüzden seni üzmesin.
Üç doğru söz yiyorsan on yanlışını düzeltsin.
Geçmiş öyle bişey ki naparsan yap kramp gibidir, ne zaman nerde nasıl aklına gireceği bilinmez.
Bence üzülme bu saatten sonra sen bu elemanın hangi özelliklerine bakıp gönül koydun mesela?
ilkim yaşım 26
Çevrende başka birileri yok muydu? Sana biri çıksa gelse kağıda telefon numarasını yazıp tanışmak isteseydi ne yapardın?
beğenirsem şans veririm
Senin çözümün o çocukla ciddi ayrılacaksın ya da mesafeli davranıp kendine gelmesini sağlayacağın sürece gireceksin. (6 yılını vermişsin daha da ver demek istemiyorum ama sen bunu duymak ve devam etmek istiyorsun yazdıklarına göre..) seçim senin eğer daha devam edeceksen 6 yıl bi süreçte düzelmeyen birini o yaşta daha düzeltemezsin. Kendine dürüst davran değer ver. O zaman kararını kolay bi şekilde alıp uygulamaya sokabilirsin.
1 yıl çıktık
teşekkürler
Takıntılısın acıtsa bile canını istiyosun o da önemsemiyo her şeyde altan aldığı için böyle davranıyo biraz dişini göstersen geri fites yapar
gösteriyorum ama normal değil
Cevap
3Cevap
Psikolojik sorunları var bence
ergen tipi
yaş 26
yaş alaka değil
Ayrıl la nabacan
neden yapıyor
Değişik işte
girl toksik o uzak dur
ne
Ayrıl
regl mi oldu acep
Sizin gibi kızların bu espiri anlayışı ne zaman ölü vericek?
Gece gündüz serumluyonuz heralde..
Ağlama o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?