sevgilisi var bana geliyor soruyor trenler calisiyormu diye 🙄 internet var ben kendim internetten bakip cvp verdim oda ”tm” diyip konuyu kapatti... aksam ustude kendisinden snap atti TRENDEN... ne yapmaya calisiyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkinciyi arıyor
Sevgilisinin ustene bir sevgili daha?
İkinizi idare etmek olabilir
Ne sacma bisey o zaman simdiki sevgilisiyle mutlu degil? Heycan istiyor?
Gözü dışarıda
Peki benim yapabilecegim bisey var mi?
Var tabi olmaz mı
Mesela ne yapabilirim?
Yoruma mı yazayım
mesaj attim sana 🙃
Ben de yeni gördüm
Yüz arıyordur
Nasil yani yuz ariyor?
Ona yüz verecek misin ilgi gösterecek misin diye bakınıyordur.
Peki Eline ne gececek? Yani yuz versem sonuc ne olacak vermesem ne olcak 😬
Kendi egosunu tatmin edecek. Hala beni seviyor istiyor gibi.
Yüz vermezsen avucunu yalayacak.
Ozaman ayni bunlari kendisi icin yapiyor benimle konusmak istediginden ya da beni özlediginden degil?
Muhtelemelen kendisi için yapıyor.
Niye Insanlar bu kadar kötu... aradan bir sene gecti ve ben onu unutamadim ama bunu ona bellide ettirmedim kendi kendime özliyorum... sabah uyandim kendi kendime hayallere dustum onunla ilgili bi bakiyom mesaj atmis... o msjada zaten bos bir mesaj... eline birsey gecmedi ve gecmesine musade etmicem ama nasil bu kadar kolay gelip oyniyabiliyor benle kendi egosunu tatmin etmek icin... egosunu tatmin edecek sevgilisi var zaten egon tatmin oldugunda götu kalktiginda daha mi mutlu olacak...
Buna açgözlülük deniyor işte.
Peki benim yapabilecegim bisey var mi :/
Yanii senin ne istediğine bağlı. Onu geri istiyorsan şu durumda belki geri alabilirsin sevgilisi varken sana yazmış sonuçta. Ne kadar ego tatmini gibi görünse de ona istediğini verip kendine çekebilirsin.
İstemiyorsan da zaten umursama muhatap bile olma.
Yuva yikmis gibi olmazmi... aslinda ona guzel bir ders vermek istiyom bana ayni sekil gecen sene baska birisiyle konusurken gelmisti diger kiza olan ilgisini kesti tun ilgiyi bana verdi ve kizi kenarda birakti ben bunu ögrendigimde aradan cekildim ve kiza anlattim ama kiz inkar etti... herneyse karisik olaydi... simdi yine buna benzer ama bu sefer sevgilisi olduugnu biliyorum...
Evli ya da nişanlı değilse yuva yıkmış gibi olmaz. Kendini tatmin etmek için de olsa bir eksiklik var ki sana yazabilmiş istersen bu durumu kullanırsın ya da kullanmazsın sana kalmış.
Hmmm anladim son soru diyelimki bu durumu kullandim... ozaman bidaki adimi benim mi atmam lazim? O Şu an 3 defa denedi 4 gelir mi bilmiyom... bide söyle bisey var bisey yapsam hemen cepte görunurum ve baska kapilara gider
Şu an sessizse bir sey yapma boşver. Bir daha gelirse yaparsın.
Bir de sakın bu açıdan düşünme asıl gelirse cepte olan kendisi olacak.
Dun yazmizsti.. aslinda evet cepte olan o nasil oluyorsa beni cepte gösteriyor cunku o istediginde geliyor... ama ben istedigimde hemen hazir oldugu icin o cepte oluyor..
Sen kendine güvenli güçlü durursan onun ne düşündüğünün önemi olmaz.
Boş yapıyor