10gun önce 4 yıllık ilişkim bitmişti dun gece 3 te 20 30 kez aradı acmadım sonra mesajlar attı actım konustuk. Sana yalvarmak ıcın aramadım fılan dedi ayrılık konularını konuştu etti kendo haksızdı tüm hata ondaydı bana yıkmaya calıstı :) ben agır davrandım yüz vermedim zoruna gıttı bıdaha aramam dedı ama gene arıycak yazacak. At gibi gidenler it gibi dönüyor herzaman cok örneğini gördüm 🤭
İtler it gibi döner. Kalitesini bilenin değmeyecek kişilere eyvallahı olmaz..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değmeyecek kişilere mi? Tam tersi ben değiyorum ama hak etmediğim karşılık görüyorsam? Çok seviyorsam, çok değer veriyorsam o biliyorsa bunu? Bir gün döner mi
Sıkıldı sadece bence durduk yerde uzaklaştı benden ben de hep sordum bi sorun mu var diye düzeltmeye çalıştım olmadı o hiç demedi bitirelim diye ama zorla beni itti belli benden bekledi o zaman dedim bitsin. iki hafta sonra yazdım oturup konuşalım diye belkş bi derdi vardı ben görmedim haksızlık ettim diye. İşim var dedi istemiyorsan söyle dedim işim olmasa söylerdim dedi. Müsait olunca konuşuruz istersen dedim tek kelime yazmadı daha. Asla istemiyorum da demedi böyle bıraktı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
10gun önce 4 yıllık ilişkim bitmişti dun gece 3 te 20 30 kez aradı acmadım sonra mesajlar attı actım konustuk. Sana yalvarmak ıcın aramadım fılan dedi ayrılık konularını konuştu etti kendo haksızdı tüm hata ondaydı bana yıkmaya calıstı :) ben agır davrandım yüz vermedim zoruna gıttı bıdaha aramam dedı ama gene arıycak yazacak. At gibi gidenler it gibi dönüyor herzaman cok örneğini gördüm 🤭
Bana denk gelenler döndü Genelde :d sayelerinde kimseye güvenimiz kalmadı
Ne kadar süre sonra döndüler ve onlar istemiyorum diyip terketmişler miydi
Biri terk etmişti başka şehire gitmişti 1 yıl sonra döndü diğeride eski sevgilisiyle aldatmisti o da 4 ay sonra dönmek istemişti
Kanka benim de 4 ay oldu gideli döner mi diye bekliyorum dkkdkd
Paşa paşa geri dönüyorlar :d yatırımı sağlam yaptıktan sonra her türlü geri dönerler :d
Nasıl davranayım dönmesi için sosyal medyadan takipleşiyoruz hala
Bir şey yapmana gerek yok, elbet her türlü geri dönecek :d
Ciddimi nerden biliyorsun 🙊
Test edildi onaylandı
Bendekiler dönmedi ama inşallah dönerler psmwpsmwlsk gün intikam günüdür!!!
@Pro22Hezeyan bas git her yoruma atlama biz olmasak bi hakt değilsiniz
Heye tamam değiliz... Sevgilisiz de yaşanır evlenmeden de yaşanır...
Aşko takma kafana elbet dönerler belki bir gün belki bir ay belki bir yıl bilemeyiz ama döner
İnşallah döner ya inşallah
İtler it gibi döner. Kalitesini bilenin değmeyecek kişilere eyvallahı olmaz..
Değmeyecek kişilere mi? Tam tersi ben değiyorum ama hak etmediğim karşılık görüyorsam? Çok seviyorsam, çok değer veriyorsam o biliyorsa bunu? Bir gün döner mi
Sevdiğin kişiye it demezsin
Genel laf o. İtlik yaptı gerçi ama affederim hiç sorun değil😔
Niye gitti?
Sıkıldı sadece bence durduk yerde uzaklaştı benden ben de hep sordum bi sorun mu var diye düzeltmeye çalıştım olmadı o hiç demedi bitirelim diye ama zorla beni itti belli benden bekledi o zaman dedim bitsin. iki hafta sonra yazdım oturup konuşalım diye belkş bi derdi vardı ben görmedim haksızlık ettim diye. İşim var dedi istemiyorsan söyle dedim işim olmasa söylerdim dedi. Müsait olunca konuşuruz istersen dedim tek kelime yazmadı daha. Asla istemiyorum da demedi böyle bıraktı
Bazısı döndü bazısı dönmedi fkkdkxkg
Dönenler kaç ayda döndü
Dönmem ben şahsen geriye asla
Dönerler ama onlardan bi halt olmuyor
Kaç ayda dönerler
Bana donmediler