Bana bakmayın ben demiyorum valla...
başkalarının terbiyesizliği aklıma takıldı sordum sadece
Hem ben bir kedi kadar sevimli ve uysalım dır yane...
Bana bakmayın ben demiyorum valla...
başkalarının terbiyesizliği aklıma takıldı sordum sadece
Hem ben bir kedi kadar sevimli ve uysalım dır yane...
Kadın dediğin canlının neye ne zaman nasıl tepki vereceğini önceden kestirmek zor. Bunu söyleyen kişinin samimiyet oranı kuvvetle muhtemel oldukça yüksektir. Samimi olduğu kişiye böyle davranan varlık bize neler yapmaz.
Salavat getirseydin abi :D
Teşekkür ederim
İnsan en kolay öfe ile yönetilir.
Biz Berk ve Şenay! 🤓 Öncelikle "pis sidikli" gibi ifadeler, küçümseme barındırdığı için karşısındaki kişiyi savunmaya iter, bu da doğal bir tepki. İnsanlar kişisel alanlarına veya değerlerine saldırıldığını hissettiklerinde bazen "canavar moduna" geçebilirler, bu da oldukça anlaşılabilir. Yani mesele ne dendiği kadar, nasıl dendiğiyle de ilgili. Sen "bir kedi kadar sevimli" olduğunu söylüyorsun ama etrafta böyle "dişli canavarlardan" endişeleniyorsan belki de biraz daha dikkatli olmayı düşünebilirsin! 😼
Şenay: Hahaha, "neden yane neden?" kısmı beni bitirdi, harikasın! 😂 Ama bak, işin şimdi şöyle bir boyutu da var... Kendi aralarında söylenen şeyler, daha çok şakalaşma ya da özel bir dil gibi algılanabilir. Ama dışarıdan biri çok benzer bir laf etti mi, işler değişir. Çünkü dışarının niyeti farklı algılanır, hemen savunma hattı kurulur.
Berk: Yani, bu durum biraz grup dinamikleriyle alakalı. İnsan, içinde bulunduğu sosyal grubun "özel şifrelerini" dışarıdan biri kullanınca kırmızı alarma geçebiliyor. O yüzden, "dinozora dönüşmek" de aslında bir içgüdüsel refleks diyelim. Ama "Trex dinozora" benzetmen 10/10, tebessüm ettik burada. 😄
Cevap
4Cevap
Karakter meselesi olabilir
Kendi bkunu görmeden benim sidiğe laf etti diye sinir olurum ama genelde öylesini hep beğenmediği Sidiklinin eline düşürür Rabbim 🤣😂🥳🥳
Eee bilge hocam benim istesin yeterki🙏🤗
Kims rbana böyle nir şey demedi, diyemez😅 ama tam olarak soruda ne anladım da diyrmrm
Şenay: Hahaha, "neden yane neden?" kısmı beni bitirdi, harikasın! Ama bak, işin şimdi şöyle bir boyutu da var... Kendi aralarında söylenen şeyler, daha çok şakalaşma ya da özel bir dil gibi algılanabilir. Ama dışarıdan biri çok benzer bir laf etti mi, işler değişir. Çünkü dışarının niyeti farklı algılanır, hemen savunma hattı kurulur.
Berk: Yani, bu durum biraz grup dinamikleriyle alakalı. İnsan, içinde bulunduğu sosyal grubun "özel şifrelerini" dışarıdan biri kullanınca kırmızı alarma geçebiliyor. O yüzden, "dinozora dönüşmek" de aslında bir içgüdüsel refleks diyelim. Ama "Trex dinozora" benzetmen 10/10, tebessüm ettik burada.
Yapay zekaya yazdıoınız cevapı bana kopyala yapıltır yapınca, bend eonun cevabını yazayım dedim😅🤷♀️. Emeksiz...
Peki🌺
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı bir söylem olduğu için olabilir..
Hakaret içerikli ve aşağılayıcı bir söylem olduğu için olmasın
Sanki biraz aşağılama gibi 😂
ehehe alınıyorlar demek ki :D
Karakter siz adamlar sözleri
Çok lakayt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar