+1 yılCanları istediği için. Biraz empati kurun düşünün siz dininizin gereğini getiriyorsunuz ve kendinizi bir kaç şeyden kısarak dininize Max bir şekilde uymaya çalışıyorsunuz ama affedersiniz bir kaç "dangalak" atlayıp kapalılar ruj süremez ! kapalılar oje süremez !
Diyor ve sanki kapalılar insan değil de başka bir şey gibi muamele yapıyorsunuz. Kapalı kadınlar da istedikleri gibi bir yaşam yaşayabilirler istediklerini yapabilirler onlar sırf kapalı diye yapamazsın diyemezsiniz ! Kapalı kadınlar sizin için kapanmiyorlar onlar " Tanrının bir emrini " yerine getiriliyorlar sizin de bunun karşılığında gereksiz yorumlarınızı da duymak ya da görmek istemiyorum.
Biraz artık düşünün medeni olun çok mu zor empati kurmak?06 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil kardeşim ona kalırsa ben de başımı orttugumde kapalı sayiliuorum ama temsili bir şekilde bunlar bu örtüyü kullanıyor yani ben Müslümanım diyor dolayısıyla ona uygun hareketler bekleniyor tanrı ve toplum tarafından
- +1 yıl
Anlıyorum ama onlar bir şeyi temsil etmek için başlarını kapatıyorlar Sadece tanrının bir görevini götürüyorlar maalesef toplum hala bunu anlamadı örneğin sen dövme yaptırınca bütün dövme yaptıranları mi temsil ediyorsun hayır? Ne saçma bir algı değil mi?
- +1 yıl
*kapatmıyorlar
Soran+1 yılHayır verdiğin örnek alakasız ve evet bu bir temsiliyettir.
- +1 yıl
Saçma bir örnek verdim durumun saçmalığını anlaman için bu bir temsiliyet değildir. Neyse daha fazla tartışmak gereksiz olur. İyi akşamlar
Soran+1 yılİyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafalarına göre bir islam anlayışı kurmuşlar, arabistanda olsun da sürsün bakalım nolcak : ))
13 Yorumla
Soran+1 yılAaa olur mu asıl yobaz biziz kimse kimseyi yargılayamaz! Kapalı yapamaz diye bir şey yok ! Ben şimdi bu duruma düştüm. Böyle yorumlar aldım.
Cevap sahibi+1 yılyobaz kafasından bir söz ; saçları görünüyor mu sen ona bak gerisi sorun değil :)
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar kapalı güzel göründükleri için kapanıyor o yüzden
10 Yorumla
Her kapalı dinini 4 4 lük yapmıyor bu bilinen bir şey ateist kapalılar bile var piyasada sadece oje için insanlari yargılarsak iqmuzun düşük olduğunun belirtisidir naçizane
01 Yorumla
Soran+1 yıltemsili bir şekilde bunlar bu örtüyü kullanıyor yani ben Müslümanım diyor dolayısıyla ona uygun hareketler bekleniyor tanrı ve toplum tarafından. Bu arada asıl iqsu düşük olanlar dinini 44 Luk yapamayanlardir eğer öyleyse açılsın ayricaaa ben oje için insanları yargılamam..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. insanlar sonuçta her şeyi mükemmel yapamazlar.
20 Yorumla
+1 yılBana da ters gelıyor
Bende kapalıyım.. Fikrimce başta örtü varsa oje felan yapılmamalı.. Tabı saygı duyarız o kişilere kalmıs bır sey bu. Fakat
Her şeyin bır ağırlığı var o örtüyü taşıyamıyorsan takmayacan bu..06 Yorumla
Soran+1 yılEig secicem
Soran+1 yılNe düşünüyorsunuz bu yorum hakkında? Canları istediği için. Biraz empati kurun düşünün siz dininizin gereğini getiriyorsunuz ve kendinizi bir kaç şeyden kısarak dininize Max bir şekilde uymaya çalışıyorsunuz ama affedersiniz bir kaç "dangalak" atlayıp kapalılar ruj süremez ! kapalılar oje süremez !
Diyor ve sanki kapalılar insan değil de başka bir şey gibi muamele yapıyorsunuz. Kapalı kadınlar da istedikleri gibi bir yaşam yaşayabilirler istediklerini yapabilirler onlar sırf kapalı diye yapamazsın diyemezsiniz ! Kapalı kadınlar sizin için kapanmiyorlar onlar " Tanrının bir emrini " yerine getiriliyorlar sizin de bunun karşılığında gereksiz yorumlarınızı da duymak ya da görmek istemiyorum.
Biraz artık düşünün medeni olun çok mu zor empati kurmak?- +1 yıl
Başta bunu bilmek lazım her koyun kendı bacagından asılır.. Kimsenın günahı sevabı kimseyi ilgilendirmez.. Kimi açık kapalıdan kımı kapalı acıktan ıyıdır.. Bunu bunu yapamaz dıyemeyız ancak saygı duyarız.. Haa şayet basında örtü varken kendını aşacak durumlar yapıyorsa o durumda uyarı yapılır dıye düşünüyorum sonucta o örtü süs diye takılmıyor ve o kişi yanlıs yaptı dıye diğer kapalılar hor görülüyor bu da yaşansın ıstemeyız.
Soran+1 yılZaten saygı duyduğumu belirttim soruda. Uyarı bile vermem ama biliyor musun çünkü ona karışamam..
- +1 yıl
Öyle tabı biz karışmasak, uyarmasak bıle uyaran cok olur..
- +1 yıl
Ama makyaj yapıyorsun ne farki var 😂
+1 yılbence gayet seksi. genelde kendine çok ket vuranlarda bu tarz eğilimler daha çok oluyor. dar pantolon üstü tunik, absürd renkte ojeler ya da dardar göğüsleri ve kalçarı iyice sıkan kıyafetler. herkes özgür mutluysa giysin, kimse kimseyi yargılamadan karışmadan yaşasın tek temennim bu
08 Yorumla
Soran+1 yılSeksi olmamaları gerekiyor ama kapalilarin
- +1 yıl
neden peki
- +1 yıl
belki zorla kapandı, ya da başka sebeple. bilemeyiz o yüzden yargılamayı doğru bulmuyorum açıkçası
Soran+1 yılİşte onlar gerçek kapali değil. Günahları kendi boyununa. Neden peki demişsin? Allah'ın emri.
- +1 yıl
din adına kapandıysa da bunu yargılamak bize düşmez diyorum ben de. gerçek ya da sahte olarak sınıflandırmayı doğru bulmuyorum
Soran+1 yılYargılamiyorum şu an. Sadece diğer insanların fikirlerini alıyorum. Sen doğru bulmasan da öyle ama
- +1 yıl
bu arada kişisel bir soru olacak ama, kapalı mısın
Soran+1 yılDeğilim. Neden sordun?
Gizli Üye(18-24)+1 yılUsta bir de Twitter'da salak salak paylaşım yapıyorlar ya ona sinir oluyorum. Usta benim annemde kapalı fakat bunlar gösteriş kapalısı. Ve bir de aptal insanlarımızdan bir kitle bunlara namuslu ayağı yapıyor. Ben nice kapalılar gördüm.
04 Yorumla
Soran+1 yılBana hak veriyorsun değil mi? Bakimla kapaliligin ne alakası var demiş biri...
Cevap sahibi+1 yılVeriyorum Usta'm
Soran+1 yılKafayı yicem
Cevap sahibi+1 yılUsta Twitter'da ilgi çekmeye çalışan Beyinsiz Orduları Konseyi var. Kız salak ve ergence tweetler atmış sınavlar iptal edilsin olayı oldu ya bir ara orada da Atatürk hakkında bir tweet atmış. Yeminle telefona patlatacaktım. Ulu Önder hakkında fındık kabuğunun içini dolduracak bilgiye sahipse en aptal ben olayım. Valla kafayı yiyecem sırf hastag açılmışken bir de ben atayım derdindeler. Atan kız da açık biriydi. Ne olduğu önemli değil fakat bunu yapınca bilgili veya zeki olmuyorsun aksine aptal durumuna düşüyorsun. Gerçi Twitter kullanan Türkiye'deki insanların büyük bir bölümü öyle.
Ojeyi ben sevmem ama sürebilirler. Herkesin belirli bir standart içinde uslübünde yaşama sevinci var. Onuda laf edilmemeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman olmayan biri sırf hava atmak için ve sesinin güzelliğini değerlendirmek için Nihat Hatipoğlu nunn programindda kuranı kerim okursa tuhafına gitmez mi?
Gizli Üye bizim kiracı karı var modern turbanlı bir kılo boya sürüor fena :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka saçma olması böyle efso canlı renk sürüyorlar onlar saçma ama toprak tonu falan değil sonuçta insan yani gayet normal açık yapar kapalı yapamaz diye bir kaide de yok
01 Yorumla
Soran+1 yılEfso canlı renkler neden saçma olsun ki? Açıklar sürebiliyor kapalılar sürunce saçma olur diye bir şey yok
belki reglken sürüyorlardır
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kapalıyım yurtdışımda yaşadığım iöşn burada baskı yık tırnaklarım uzun ve ojeli
05 Yorumla
Soran+1 yılKapan niye kapalı
Soran+1 yılKafan*
Cevap sahibi+1 yılİnancım için kapalı 11 yıllık esyetisyen ve nail master ım Tırnak yapım oldykça iyi ve bulunduğum ülkede tırnaklarım dan kimse tahrik olmuyor haa birde aseton car akşam banyo ve abdest ten önce siliyorum iyi günler
Soran+1 yılİnancın ojeye izin veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılSorun olmaz
+1 yılYani kapali diye onu bunu yapmicak diye bisey yok sonucta insaniz bana kalirsa oje sürmesi yanlis bi durum deyil
01 Yorumla
Soran+1 yılTam da kapalı diye onu bunu yapmiycam diyor Allah. Tabi kapalı derken müslüman olanlardan bahsediyorum
Gerçek kapalı olmadığı icin sürer
26 Yorumla- +1 yıl
@Gardeleon Allah rızası icin kapanmak süsten ve şatafattan uzak durmak
Oje makyaj modern kıyafetlerin hepsi de gercek kapalilikla zıttır aynı zamanda kapanmak sadece kıyafet ya da ne blym aksesuarla olmaz öncelikle kalbini kapatmalı insan tüm kötülüklere ( dikkatini çekerim insan diyorum kadın demiyorum çünkü erkeğinde tesettürü vardır) da sen böyle bir soruyu nie sordun ki şimdi beni mı ölçüyosun yoksa gerçekten merak mı ettin - +1 yıl
@Gardeleon evet öyle ama o örtüyü nasıl ve ne şartlar altında taktiği da önemli arkadaşına mı uydu modaya mı uydu aile baskısı mi yoksa kalpten gelen bsy mi daha birsuru çeşidi var
- +1 yıl
@Gardeleon ne dediğini anlamasamda rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende kapalıyım ve çok saçma geliyor bana da komik yani bu arada Bi erkek tanıdım car abimin arkadaşı çocuk şey diyor kapalı olsun oje sürsün eli güzel olsun diyordu ya 😅😅dedim ne yaşıyor bu
026 Yorumla
Soran+1 yılOh tam aradığım görüş aşkım bak şimdi birisi yazmış ki bakımlı olmakla ojenin ne alakası var demiş yaaa bu bakım abdeste engel oluyor sonuçta değil mi çok sacma. Peki regl iken sürebilir mi acaba kapalılar sence? Bu caiz mi biliior musn
Cevap sahibi+1 yılcanım regl ken sürebilir yani ama regl bittikten sonra silecek abdest alcak sonra da yine sürmek isterse sürebilir ama kapalılara yakışmıyor bence yine de saygımız sonsuz tabiiki
Soran+1 yılbu yorum hakkında ne düşünüyorsun canım? Canları istediği için. Biraz empati kurun düşünün siz dininizin gereğini getiriyorsunuz ve kendinizi bir kaç şeyden kısarak dininize Max bir şekilde uymaya çalışıyorsunuz ama affedersiniz bir kaç "dangalak" atlayıp kapalılar ruj süremez ! kapalılar oje süremez !
Biraz artık düşünün medeni olun çok mu zor empati kurmak?
Soran+1 yılAlmıyor
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılya kapalılar din için kapanıyor evet oyğzden kapanıyoruz hafif makyaj da yapıyoruz zaten her kes yapıyor kimse ruj süremez demiyor yıl olmuş 2021 bizde oje süremrxler demiyoruz sadece yakışmıyor ama süren sürüyor tabki kişiye bağlı bir şey bu isteyen istediği yapıyor zaten kapalı açık bu tercih meselesi bence
Cevap sahibi+1 yılevet ya bir şal 40 TL yaa çıldırcam bir kaç yıl önce 5 10 TL yaa
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen yakışıyor 😅😍
Soran+1 yılO deve topuzu da haram bu arada. Cidden orijinal kapalı yok piyasada
Cevap sahibi+1 yılayn kapalılar bile deve topuzundan bile hesaba girecek acaba açıklar neyapacak Allah hepimize yardım etsin günahlarımızı affetsin ne diyeyim 🙏
Cevap sahibi+1 yılevet bende tek bağlıyorum şal falan da
Cevap sahibi+1 yıl😅ben çeşit çeşit takıyorum her renk şalım var ya 😅
Soran+1 yıl@rızıo kıza özelden yaz istersen de rahatsız etme daha fazla beni
Soran+1 yılSana karışmaz
+1 yılKeşke sadece oje sürseler bee
03 Yorumla
Soran+1 yılNapiyolar baska
- +1 yıl
Her şeyi ama hepsi değil tabi
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok zıt
16 Yorumla
Soran+1 yılbu yorum hakkında ne düşünüyorsun canım? Canları istediği için. Biraz empati kurun düşünün siz dininizin gereğini getiriyorsunuz ve kendinizi bir kaç şeyden kısarak dininize Max bir şekilde uymaya çalışıyorsunuz ama affedersiniz bir kaç "dangalak" atlayıp kapalılar ruj süremez ! kapalılar oje süremez !
Diyor ve sanki kapalılar insan değil de… [+]
Biraz artık düşünün medeni olun çok mu zor empati kurmak?
Cevap sahibi+1 yılSaçma bi yorum olmuş her kim yaptıysa
Soran+1 yılSırf kapalı diye yapamaz diyemezsiniz diyor. Lan biz demiyoz ki Tanrı diyor🤣
Cevap sahibi+1 yılBu tip kapalıların kafasındaki türbanı neden taktığını sorgularım herkes Allahın emri ve rızasını gözetmek için örtünmüyor. Baskı ile kapanan da çok var.
Soran+1 yılKesinlikle. Zaten o yüzden sürüyorlar ojeyi vs. İçlerinde uhte kalıyor
- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılBakimli olmanin kapalilikla ne alakasi var?
06 Yorumla
Soran+1 yılAbdest geçmiyor ya hani
- +1 yıl
Batil inanc
Soran+1 yılSaçmalama istersen
- +1 yıl
Nerede yaziyor abdest gecmedigi?
Soran+1 yılGit araştır sana link atmakla mi ugrasayim
- +1 yıl
Neyse sen devam et beynini yikamaya
Mk bn onların knk sjjs
02 Yorumla
Soran+1 yılDcndnnsnss küfür de etmeyelim ya
Neden yakısıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılKapalılar yakisiyor açıklar yakışıyor diye bir şey söyleyemeyiz. Bireye yakışır veya yakışmaz.
Soran+1 yılAnlatamıyorum sana
+1 yılSüremez mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılSüremez dinen
- +1 yıl
Açık ta süremez
Soran+1 yılNiye? Engel nedir? Açık bir kişi müslüman olmayabilir.
- +1 yıl
Tamam da açık müslüman da süremez? 😀
Soran+1 yılBen onlar sürebilir demedim ki
Modern kapalı sürebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gul diye bebisim
11 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi onlardansin
+1 yılSana ne mk
01 Yorumla
Soran+1 yılFark ettiysen bu platformun amacı soru sormak
+1 yılBanada öyle