Zaman o işi halleder. Öğrenmeye ve ilerlemeye ara vermemek gerekir. Büyük acılar yırtılan bir kas lifi gibidir. İyileşir. İyileşmiyorsa ruha zarar vermiştir. Yanlış bir inanç vardır. Değişmesi gerekir insanın.
Kırılan kalp tamir olmaz. Öyle bir ilaç henüz bulunmadı. Ancak yeni umutlara yelken açılır ki, bu serüven daha meşakkatli ve güvensiz olur. Çünkü yaşanmışlıklar artık insana korku vermektedir. Ama her zaman bir umut vardır. Daha güzel aşklar yaşanabilir. Kaderin önüne kimse geçemez. Sadece vakti ve zamanını bekleyip bulmak lazımdır. 😎
Rica ederim
kalp kırmak çok kolaydır
önce bir özür dilemek
sonrasında yapılan hatayı düzeltmeye çalışmak
en son da zamana bırakmak en iyi düzeltme yoludur
Ben üstesinden gelemiyorum pek. Ama dogru kisi cikinca insanin karsisina- hic cikmadi ama galiba oyledir- kalbin kirilmasi degil kelebeklere nispet nedeli atmasidur galiba beklenen.
Kalp kirikliginin ustesinden gelmede venim icin en etkiki yontem film. Dramatik ve melankolik degil tabii komedi. Sonra dans, müzik vs
Çok güzel 😊
Cevap
34Cevap
Önem verdiğim insanlar kırmaz. Önemsiz ve alakasız kişilere de bu haddi tanımam. Pek kırıldığım söylenemez. Önem verdiğim insanlardan inadına kıran olursa da artık önem vermem. Velhasıl kelam önemsiz ve gereksiz kişilere hayatımızda yer vermedigimiz takdirde kırılmayız:)
Görsel cok güzel.
Ben gelemiyorum, ömür boyu o kiriklar kaliyor.. unutamiyorum..
Teşekkür ederim
Tabii ki sihirli cümle "Seni seviyorum" Her zaman işimi görür ama çoğunlukla kırmamaya özen gösteriyorum ikinci daha mantıklı yani.
Zamana bırakarak. Hayat kötü anları düşünecek kadar uzun değil. En değerli olan insanın kendisi bosvermek gerekiyor.
Bi kalp kırılmışsa eğer kolay kolay üstesinden gelinemez üstünden yıllarda geçse hep bi kırgınlık olur.
Genelde üstesinden pek gelinebilen bir durum değildir
Zamana bırakmak ve yaşama devam etmek tek çözümdür
Gerçekten üzgünsen ve düzeltmek istiyorsan zaten düzeltirsin. Bunun yolu senin yaratıcılığına kalmış.
Kendine boş vakit bırakmayarak kafanı dağıtarak Ciddi anlamda kırıldıysan eğer , yoksa düşünmemek elde olmuyor istemsiz geliyor aklına.
Ben öylesi durumda o kıran kişiyi yıpratarak içimi rahatlatırım bide üst üste başka bişeyler aklıma getirip düşününce yatıştırırım kırgınlıgmı.
Hiçbir şekilde üstesinden gelinmez. Klişe ama zamanla geçip gidiyor.
"Kırık bi' kalbin hesabı bu dünyaya fazla ağır gelir". Üstesinden gelemezsin, malesef.
Kalbinizi kıran kişiyi bir daha kalbinize yakın tutmayın.
Kırıkları 401 ile yapıştır üzerine alçı dök aal sanaa taaşş kalpp😏 eskisinden sağlaam olduu
Üstad böyle sorular sorma kafalar zaten karışık bak...
Erteliyorum..
Acısını yaşarsam başedemiyorum çünkü. Fazlasıyla zorlanıyorum.
Zaman ve alkol kanka ama bu devirde seni üzeni sende üzeceksin ki anca o zaman seviliyorsun
Zaman akıp gidiyor
Ömrümle yarışacak
Her sıkıntı geçiyor
Geçmişle karışarak
Ben istemediğim müddetçe kimse kalbimi kıramaz.🤷♀️
O acı bitene kadar çekiyorsun, tavsiye veren olursada inanma. ağrısı geçiyor ama ona benzer bir şey gördüğünde bile izlerini hissediyorsun. Ölünce biter..
Kırılacağını bilerek
Kendi kendini teselli ederek.
Zaman unutturur. Özel bir çabaya gerek yok.
Bilmem, ben gelemiyorum.
kırarak..
En kısa yol yeni bir şeylerle ilgilenmek
İşine odaklanican gezicen tozucan
Ağlayarak veya içerek
Unutuyorum ben o kisiyi sonra düzenliyorum
Gelinmez. Geçmiyor ki
Hiç olmadı şuana kadar
Hep yanında olarak ilgilenerek
Kalbi olan bilir.
Ben bilmiyorum
Zaman zaman zaman zaman zaman