Kalbimi kırdılar. Haklı olan bendim haksız olan onlar. Bunu biliyorum ama yine de kalbim kırıldı ve bunlar olduğu için üzülüyorum. Nasıl güçlü kalırım? Kendimi toparlarım?
1 ay
Kalp kırıklığı nasıl geçer?

Kalbimi kırdılar. Haklı olan bendim haksız olan onlar. Bunu biliyorum ama yine de kalbim kırıldı ve bunlar olduğu için üzülüyorum. Nasıl güçlü kalırım? Kendimi toparlarım?
Her şeyin bir sonu vardır, bu kalp kırıklığının da bir sonu var. Hayatta kalp kırıklığı gibi pek çok olumsuzluklar ile burun buruna geleceğini unutma ve bu ne ilk ne de son olmayacak o yüzden hayatının merkezine olumsuz olanı değilde hedeflerini koysan senin için daha iyi olacaktır.
Selamlar,
Bana göre zaman her zaman her şeyin ilacıdır kalp kırıklığı öyle hemen geçecek bir şey değil maalesef. O yaşadığınız olayın üstüne fazla düşmeden ya da bu konuyu çok fazla düşünmeden zamanla atlatabileceğinizi ümit ediyorum. Bu süreçte çok fazla yalnız kalmayıp sevdiklerinizle vakit geçirirsiniz daha iyi hissedeceğinize eminim.
Merhaba, takılmamanız lazım çünkü haklı da olssnız kimse sizin kadar hassas veya düşünceli olmayabilir. Kafaya takmaya değmeyecek insanları kafaya takmadan hayata pozitif bakarak ilerlemeniz gerekiyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
3Cevap
Konuyu az çok tahmin edebiliyorum ama yoluna bak , herkes kendine yakışanı yapar hakliysan zaten Rabbime havale et o halleder sorunu 😊🙏
Ağladığında bir şey değişmeyeceğini anlarsan, geçer
Zaman içinde geçer
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap