Flört aşamasında nasıl davranılmalıdır?

Ya arkadaşlar ben yaklaşık bir hafta önce biriyle konuşmaya başladım ve 1 kere görüştük tamam çocuk hoş çocuk ama ne bileyim günaydın mesajı felan atmıyor ben atıyordum daha önceleri ama daha önce flört ettiklerim sürekli bı ilgiliydi yani gunyadin iyi geceler mesajı atalrladi mutlaka dün akşam onunla konuşmak için yazdım hani saatte o kadar geç değildi gece yarısı felan yani işte ben muhabeet olsun diye sorular soruyorum Yani cevaplıyor onu tanımaya çalışıyorum ama çocuğu soru yağmuruna bulamadım yani onada soru hakkı veriyorum felan yani şu varki bı anda o kısa cevaplar veriyor ben napmam lazım bide ikizler burcu biraz fazla rahat bı çocuk ama ilk bulusmada baya benimle ilgilendi bilmedim şimdi ben nasıl bı izlenim yapmalıyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Haklısınız arkadaşlar ama ben benimle ilgilensin istiyorum o yüzden buraya sorma gereksiminde bulundum onun ilgisini tamamen nasıl cekebilirim zor. Felan demişsiniz ama cidden bunu istiyorum diğer flortlerim gibi ilgili olmasını nasıl başarabiliriz 🙄🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı kişilere uyarım gereksiz yorum geçiyorsa aklınızdan aklınızda kalsın tavsiyeleriniz için teşekkürler hepinize ben bazı yorumları silmekten yoruldum cidden trol bı soru sormadım yani neden bu tavrınınız
Flört aşamasında nasıl davranılmalıdır?