Aşk İlişkileri Belanızı aramak istiyor musunuz? Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Ben çok isterim ama yok işte Güncellemeler+1 yıl Ben sadece aşk şeysine demdim ki ima Belanızı aramak istiyor musunuz? Cevapla İş Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kubilayc74 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ya buna görselle cevap verebilsem kısmetse olur'daki Melis'in "baş belan geldi bebeğim" görselini koyacaktım :d 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bulursan senin için Twitter'dan hastag açarız dert etme. Adalet vs 1 0 Yorumla
kuçukuçu35 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl Bende çok istiyorum ama öyle dominant ve çapkın bir kadın yok 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Çok aradım buldum hep yoruldum. Huzur arıyorum şimdi buldumda 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aman babacım, huzurlu yaşam tercih sebebi.Belayla işim olmaz, tehlikeden koşarak uzaklaşırım.. 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten belayız ya, adım attığım yer ayağımızdan kayıyor 1 0 Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl yoluna cikmaya cesaretim yok belalim benim belalim benim 1 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Evine gir güzelce banyoya girip çok soğuk bir duş al 0 0 Yorumla
Yakupatok Takip Et Xper 7 Yaş: 77 , eic 97% +1 yıl Nasıl bir bela aradığına bağlı belkide o bela ben olabilirim. 0 0 Yorumla
Phantasmagoria Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen belani bulmussun zaten 1 3 Yorumla Bnçbn +1 yıl Hanii nerde knkkk Yorumla Phantasmagoria +1 yıl Alttaki himbillardan sec begen. Yorumla Bnçbn +1 yıl Aa teşekkür ederim Yorumla
omerdogu_26 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Rabbim Allah bana bir bela vermiş o da yaşamak denen savaş şükürler olsun 1 0 Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Evet istiyorum aksiyon dıkşın dıkşın 3 0 Yorumla
MrTyper Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ask dedigin huzur verecek korku deil🙂🕶👌😎👌 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yar ben belanın ta kendisiyim 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bana benden büyük bela mı var? 🤗🤗🤗 1 0 Yorumla
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl bela beni buluyor zaten aramama gerek mi var 1 0 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Aşktan yana belanı bulursan daha ayağı kalkamazsin 1 0 Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Bende çok isterim ama yok işte malesef 1 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allah belamı vermiş zaten 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yar ben belanın ta kendisiyim 1 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur, banada farklılık olurdu 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. İstemem. Yeterince var başımda dert 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. İstemem. 2 0 Yorumla
Üzülmeyedeğmez Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Belan olurum haa skssjdjjejejw 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İstemem 💁♂️ 1 0 Yorumla
OmenTonrim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Ben sana bela olurum 1 0 Yorumla
teraziburcuyumm Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bela benim gobek adim cagirdin geldim soyle😎 1 0 Yorumla
summertimesadness89 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl evett 1 2 Yorumla Bnçbn +1 yıl Behlül ne güne duruyor xd Yorumla summertimesadness89 +1 yıl yokki nerde bu behlül yaa Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl ergen kafası bunlar 0 1 Yorumla Bnçbn +1 yıl Puahahahhahaha tamam dayı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Ya buna görselle cevap verebilsem kısmetse olur'daki Melis'in "baş belan geldi bebeğim" görselini koyacaktım :d
Bulursan senin için Twitter'dan hastag açarız dert etme. Adalet vs
Bende çok istiyorum ama öyle dominant ve çapkın bir kadın yok
Çok aradım buldum hep yoruldum. Huzur arıyorum şimdi buldumda
Aman babacım, huzurlu yaşam tercih sebebi.
Belayla işim olmaz, tehlikeden koşarak uzaklaşırım..
Zaten belayız ya, adım attığım yer ayağımızdan kayıyor
yoluna cikmaya cesaretim yok belalim benim belalim benim
Evine gir güzelce banyoya girip çok soğuk bir duş al
Nasıl bir bela aradığına bağlı belkide o bela ben olabilirim.
Tam olarak böyleyim.
Sen belani bulmussun zaten
Hanii nerde knkkk
Alttaki himbillardan sec begen.
Aa teşekkür ederim
Rabbim Allah bana bir bela vermiş o da yaşamak denen savaş şükürler olsun
Evet istiyorum aksiyon dıkşın dıkşın
Lütfen belam beni bulsun
Ben Hiç İstemem Kardeşim Hiç
İstemiyorum zaten yeterince var
Ask dedigin huzur verecek korku deil🙂🕶👌😎👌
Olabilir, en kötü ölürüz.