Selam arkadaşlar hayatımda ilk defa aylar önce evli birinden sevgilim ol teklifi aldim. Cok ilgincime gitti. Yani bize böyle şeyler ters sonra zatrn kendi vazgeçti belliki kafasina yatmadı uzak oluşumuz. Sonra beni bir süre tuttu telefonunda sonra sanirim sildi ama iş işten geçti ben hiç buluşmadık. Ama benim sürekli aklımdaydı aklıma girdi bir kere ama bende ne kadar ondan hoşlansa m bile ven evli biriyle olamam dedim. Zaten oda benden vazgeçmişti belki başkasını buldu belki pişman oldu ben çok boşluğa düştüm çünkü tam bosandigim sıra karşıma çıktı. Sizin böyle hikâyeniz var mı? Uzak durdunuzmu ilişki yasadinizmi pişman oldunuzmu? nefsimize yenik dustunuuzmu? Sizce ben uzak durmakla iyi yaptimmi?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bugun kendi karsisini aldatan yarin senide aldatir bu dongu boyle bile bile halen gorusuyosan kusura bakma ama sende kasiniyon o zaman evli biriyle gorusmenin ne mantigi varki
Soruyunokursan görüşmüyorum dedim
Gorustunkimteklif geldi bianda yolda yururken hic gorusmedigi birine soylemedi ya bu adam
Direkten dönmüşsün valla iyi ki böyle bişeyin içine girmedin. Eşine de yazık sana da yazık. Bekar adam daha iyidir boşver seveceğin biri çıkar karşına
Çok canım acıyor ama
arada olur öyle insan boşluktayken yanlış kişilerden hoşlanabilir ama bu hoşlantının sebebi onun ruh ikizin ideal eşin falan olduğundan değil tamamen tercih yapacak psikolojik güçte olmamandan dolayı. kendine bunu hatırlat duygusal boşluk geçince ıy ondan mı hoşlandım bile dersin
Belkide canim peki beni silmişmi sence profil resmi hakkında yi kapatmış olabilirmi
kapatmış da olabilir, silmiş de ama yerinde olsam silmesini tercih ederdim çünkü şu hassas döneminde sana gelse ısrar etse çok arkanı dönebilecek durumda değilsin en güzeli onun uzak durması
Aynen ama kapttimi diyon birde kız durumlara gizli bakiliyormus
silme ihtimali daha yüksek geliyor açıkçası
Nerden bildin
halihazırda bir eşi var ilk sebep bu ikincisi senin yüz vermeyeceğini anlamış üçüncüsü yüzde doksan başka kadınlara da yazıyor bu
Anladim kuzum
Basta buluşacaktım ama vazgeçtim çünkü tojtokta açık kızları ekleyip sildiğini gördüm
inan şu hareketine bi süre sonra şükredeceksin iyi ki buluşmadım diye. bu olay dipsiz kuyu hem bir başka kadının mutsuzluğunda pay sahibi oluyorsun hem de duygusal boşlukta başlanan ilişkileri iyi bilirim onunla hayata döndüm sanar vazgeçemezsin o da elinde oynatır
Geçemedim işte yazsın bana istedim. Yanlisnbiliyorum ama kalbime söz geçmiyor buluşamadıkça çıldırdım farklı sehirdeyiz onun şehrine gitmeyi bile göze aldim kendimden çıktık resmen çok kotunkimsenin başına gelmesin
Ama şu whatsap olayı kafaminkurcaliyor
İnsan duygularına söz geçiremiyor bu yüzden seni doğru yanlış diye yargılayamam ama bu boşluk durumunun geçeceğini ve karşındakinin aslında bu kadar değerli olmadığını bil. Başka biriyle olmayı denedin mi?
Senin ondan hoşlanman bile hata sonuçta evli bunu düşünmemen gerekirdi yuva yıkanın yuvası olmaz
O kadının yerine kendini koy ne hissederdin
Haklisin canim ama insanın duyguları elinde degilki aylarca beni takip etti sonra sildi sanirim profil resmi falan gorunmuyir
Bence uzak dur canım bu ilişkiden Zararlı sen çıkarasın karısına bunu yapan sana neler yapmaz hayatın boyu pişmanlık yaşarsın
Hah şöyle uyarın beni nolur yardımcı olun ben sağlıklı düşünemiyorum hala
Birşeyler yaşasam pişman olurdum dmi
Tabikide olursun vicdan azabı çekersin ileride zaten karakterli biri olsaydı evliyken sana yazarmıydı böyle adamlardan uzak durun
Çocuğu var mı adamın
Var
Herşeyi geç çocuğu hiçbir çocuk bunu hak etmez. Dediğim gibi ileride vicdan aZabı çekip üzüleceğine şimdi üzül ve ondan vazgeç emin ol birkaç aya unutursun ama birseyler yaşarsan bunun vicdan azabını bir ömür çekersin
Inşallah vicdan azabı çekmeyelim hicbirzaman canim amin
Çok yakın bir arkadaşım eşinin aldattığını öğrendi ve kız yıkıldı ailesiyle birlikte evden eşyalarını toplamaya geldiler gülerek geldiği evden ailesiyle birlikte ağlayarak çıktı ailesinin ve kendisinin halini görseydin ne demek istediğimi anlardın
Yaa böyle hikayeleri anlayın bende kendimi toplayım bende boşandım zatrn
Çocuğu varmiydi
Çocuğu yoktu. Çocuğu yokken bukadar kötü oldular düşün şimdi eşi peşinden koşuyor pişmanım diye ama kız istemiyor boşanma davası açtı senin de öyle olur emin ol eşi öğrense onun peşinden gider ortada kalan sen olursun
Haklisin. Istemem zaten inş vicdan azabı çekmeyelim canim amin de
Olur öyle şeyler tercih edip etmemek senin bileceğin iş
Çok üzdü beni ama keşke karşıma cikmasaydi
Çıktın madem devamını getirseydi en azından konuşsaydı
Konuşmadı kesti sonradan
Uzun aure takip etti sonra sildi galiba ya da silmiş gbin yapio wp profil yok hakkında yok çevrimiçi görünüyor
Cesaret edemedi belki de 🙄
Bilemiyorum uzak dur sıkıntılarım var derdim bana yetiyor dedi
Senin üzülmeni istemiyorum demiş vazgeçmiş
Canın istiyor seninde. Bunu kendine itiraf edemiyorsun. Uzaklaş. Ortam değiştir gerekirse. Kendini faydalı şeylere ver. Boş ve karanlık şeyler bunlar.
Dedimya hoşlandım ondan diye aylardır aklımdan cikmadi
senin de* Çabalamam zorundasın çıkması için.
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Uzak durarak iyi yapmışsın boş ver kimle takılırsa takılsın evli adamdan uzak durmak en iyisi
Aynen canim çok üzüldüm ama birşeyler yaşasam daha çok uzulurudm bence
Tabiki. Karısının seni öğrendiğini düşünsene. Bir insanın yuvasını yıkan olmak iğrenç bir şey. Biraz da o kadının yerine koyunca kendini berbat oluyorsun
Aynen canim peki sence beni sildimi profil resmi hakkında kısmı görünmüyor sadce çevrimiçi gorunuyor
Biyografi kısmı gözüküyor mu?
Biyografi ne oluyor canim
Profilinde yazan yazı oluyor ya
Profil resim yok hakkında kısmı yok mobil yazıyor numarası birde çevrimci görünüyor durumlarıma bakmıyor ya da gizli bakiyor tam Anlamadim orasını. Silmiş gbi yapıyor olabilirmi
Olabilir. Aman diyim uzak dur sen
Kuzum zatrn artık yazmıyorum en son evli adamla olmam ben uzak dur dedim oda bana uzak dur ben skntiliyim dedi bir bildiğim varki diyorum dedi ama hep takipteydi içinde bana birseyi varsa yine takip edermi emin olamadım sildigine
Yani umarım silmiştir. Allah'ın salağı
😂
Istemeden yuva yikabilirdim
Aynn
Kötü zamanda verilen doğru karar gibi yani normal zamanda böyle bişey yapsan olabilir
Neden normal zamanda olabilir
Normal zamanda sağlıklı düşünebilirsin
Normal zamanda sağlıklı düşündüğüm için yok derdim ama boşluğunda belki hata yapabilirdim şimdi aklım hep onda profil resmi hakkında yok durumlara bakmıyor çevrimci olduğunu görüyorum sizce beni sildimi silmiş gibimi yapıyor
Silmiş gibi yapar 😀 senin gibi fırsat kaçmaz
Normal zamanda hata olarak düşündüğüne inanıyorsan o hatadır ama
Hadi be
Dalga geçme ya gerçekten silmismidir
Yok be niye dalga geçeyim sen fırsatın
Iyide en son ben evli adamla olmam dedim umudu kesmiştir zatrn
Kesmez o 😀 fikrimi değiştin sen
Fikrimi değişti sen ned emek
🙄 Anladım
Beyi anladin
Pişman olacağını düşünğyorsan hiç bulaşma ama yaşamak istiyorsanda yaşa ne olacak sanki o hemen döner sana
Dönmezse nasıl yaşayaca m zaten ben yasamak istedim ama sonra bana yazma benden uzak dur bulaşma bildiğim var deyince bende ben evli adamla yaşamam bise defim
O zaman önüne bakacaksın 😀 aşk tek kişiye olmuyor
Evet oldu pismanligim olmadı
Neden pismannolmadiniz
Bilmem hatta aklımda halan
Birşeyler yaşayınca daha çok baglaniliyormu
Baglaniliyor evet ama yanlış olmasına rağmen güzel
O zaman yaşamamış olmam daha iyi çünkü o muhtemelen beni bırakır giderdi ben perişan olurdum
Yani çok duygu kaymaya gerek yok
Hiç olmadı ama olsa nasıl olurdu merak ettim
🙂
adamlardan teklif almıyorum şükür
🙂
Yeniden evlilik arayışın var mı
Hayır
🙂