Lüften okuyun. Eski sevgilimi aklımdan bir türlü atamıyorum bana bir akıl verin kafayı yicen napmalı?

Psikolojik destekde alıyorum ama geçmiyor devamlı stalklayıp umtsuz oluyorum benimleyken 1 kilo vermeyen adam 20 kilo verdi kas yaptı burnunu yaptırdı kızlarla takılıyor. 3 yıllık ilişkiyi 14 şubatta beni aniden terk ederek bitirdi. Sonrasında karşılaştığımızda bile yüzünü çevirdi barışma isteklerimi reddetti ben intiharın eşiğine geldim beni anneme ispiyonlayıp sakın bi daha arama deyip her yerden engelledi. Sende hiç mi gurur yok değersiz misin diyebilirsiniz bunca olaydan sonra aklım nasıl devamlı onda bende anlayamıyorum hiç. Bu kişi resmen bende travma yarattı. Her şeyi sildim ama yeni halini görüp stalkladıkça üzülüyorum aklıma geliyor yine özlüyorum. Önüme bakıyorum başkalarıyla flört edeyim diyorum tam mutlu olcam yine aklıma geliyor herkesi onla kıyaslıyorum. Artık arkadaşlarımda bıktı kimseye bunu anlatamıyorum geçmiyor. Nasıl geçecek bu ya çok kötüyüm
Lüften okuyun. Eski sevgilimi aklımdan bir türlü atamıyorum bana bir akıl verin kafayı yicen napmalı?