Psikolojik destekde alıyorum ama geçmiyor devamlı stalklayıp umtsuz oluyorum benimleyken 1 kilo vermeyen adam 20 kilo verdi kas yaptı burnunu yaptırdı kızlarla takılıyor. 3 yıllık ilişkiyi 14 şubatta beni aniden terk ederek bitirdi. Sonrasında karşılaştığımızda bile yüzünü çevirdi barışma isteklerimi reddetti ben intiharın eşiğine geldim beni anneme ispiyonlayıp sakın bi daha arama deyip her yerden engelledi. Sende hiç mi gurur yok değersiz misin diyebilirsiniz bunca olaydan sonra aklım nasıl devamlı onda bende anlayamıyorum hiç. Bu kişi resmen bende travma yarattı. Her şeyi sildim ama yeni halini görüp stalkladıkça üzülüyorum aklıma geliyor yine özlüyorum. Önüme bakıyorum başkalarıyla flört edeyim diyorum tam mutlu olcam yine aklıma geliyor herkesi onla kıyaslıyorum. Artık arkadaşlarımda bıktı kimseye bunu anlatamıyorum geçmiyor. Nasıl geçecek bu ya çok kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tamamını okumaya gerek bile yok. Çünkü stalklıyorsun. En büyük hata; stalklarkrn unutmayı beklemek.
İşte engel olamadığım için bu duruma psikolga başladım ama 2 ay oldu faydasını göremedim
Önce sen istemelisin. Psikolog doğru karar fakat stalkladığın sürece yılların boşa gidecek ve sağlığın bozulacak. Seçim senin.
Aslında 10 gün falan bakmadığım zamanalr oldu ama ne zaman yeni foto atıyor benim için dünya duruyor
Bakmıyorsan yeni foto attığını nereden biliyorsun?
10 gün falan bakmıyorum sonra açıyorum yeni bişey sorna yine devamlı bakasım geliyor
Derdin eski sevgilin değil, yani onu seviyor falan değilsin. Derdin; onun senden sonra daha iyi görünmesi, olması ve mutlu olması. Bunları çözmen lazım. Peki sen daha iyi olmayı hak etmiyor musun?
Bende değiştim ondan sonra iyi anlamda fiziken. Hatta şu an benden hollanna biri var bile yani ama mutlu olmayı kendime hak görmüyorum. Açıckaıs bi daga asla onun gibi birisini bulamayacağımı düşünüyorum
Neyse ki anormal bir durumun yok. Takip ve merak etme, daha iyisini bulamayacağını düşünme... Bunlar en bilindik ayrılık sonrası sorunları. Demek ki zamanla geçecek. Dünyada hatta yaşadığımız ilçelerde bile ne kadar özel insanlar var, biliyor musun:)?
Umarım ya onum bu kadar hızlı toparlanıp benim hala ağlıyor oluşumu kaldıramıyorum bunları hak etmedim:( haklısınız"(
2-3 ay olmuş. 3 yıllık ilişkinin bitişi için kısa bir zaman.
Ayrıca o da büyük ihtimalle toparlanmış falan değil, öyle görünmek istiyor.
Gerçekten de, bu dünyada, seni bir anda bırakan adamdan daha iyisini bulamayacağını mı düşünüyorsun? Ne kadar mantıksız değil mi:)?
Artık 27 yaşındayım ve sosyal ortamımda erkek aday çok yok
Nerede yaşıyorsun, özel değilse?
Kadıköy. Aslında ben bir doktorum ortamım var yaskalar beni etkilemiyor ancak dediğim gibi kadın çevrem çok
Sen bari yapma. En hareketli ilin yine en hareketli ilçelerinden birinde yaşıyorsun ve henüz 27 sin. Eğitimlisin, akıllısın. Yapma bunu kendine.
Nedrn böyleyim işte onu bu yüzden anlamlandıramıyorum ya. Ben hiç kendim gibi davranmıyoru
Zaman tanı kendine. Paylaşımlarından olabildiğince uzak durmaya çalış ve "kendine zaman ver".
üzücü bir durum ne kadar süre oldu ayrılalı
14 şubatta işte
seni anlayabiliyorum. iyisi mi sen flört vs yapma bir süre. acını sonuna kadar yaşa. yaralarını sar.
Âçbiriyle konuşamzsam yiicr kmtü oluyorum gerçektne intiharı bile düşğndim ben bu kadar değersiz miyim niye hala onu özleyebiliyorum diye. Flörtüme de anlattım bu olsyları bu yüzden onu kullanmıyorum destek oluyor
daha 3 ay olmuş hangi ara flört yaptın?
O da 50 tane manita değiltirdi
karşılaştırmaya girmek zorunda değilsin
Stalktan kasıt nedir
Sosyal medyalarına bakıyorum istemsiz alışkanlık gibi oldu
Peki yenisi var mı
Bi flörtüm var ama ona kötü davrnaıyorum ona da anlattım böyle bi ayrılık yaladığımı iyi biri destek oluyor ama ben düzelmiyorum
Yakın olmuyor mu sana etkiliyormı srni