# bu aşama da ne yapılmalı? duygusu kalmayan bir adamın kalbi nasıl atar?

Dün gece erkek arkadaşımla kavga ettik abi 24 saat ulaşamadım ve sürekli aradım durdum başına bir şey geldi sandım bir kere açtı ve hastahnede olduğunu söyledi arıyacağım seni diyip kapattı hemen gece yarısı mesaj atmış sabaha doğru yeni geldim yorgunum vs öğlene doğru aradı sonra beni darlıyorsun artık bıktım yoruldum çözmek istemiyorum hiç bir şey sen paranoyaksın vs şeyler dedi akşam konuşuruz olursa olur olmaz dedi bende biraz üzüldüm ve kendine iyi bak diyip kapattı telfonu atak geçirdim galiba vücudum titremeye başladı biranda ve kendimi kontrol edemeyip ağlamaya başladım tüm hayatım boyunca ağlamayan babam gidince ağlamayan ben onun için ağlamıştım isteyerek ağlamıyordum biranda dökülüverdi ve ona mesajlar attım kendimi anlatamadım çünki mesajlarda konuştuk biraz sevmediği yapmamam gerekenleri söyledi kendimi o an kukla gibi hissettim neden bir insan bu kadar bencil olur ki 3 sene yi bir anda çöpe atmak ister halbuki hiç daralmıyordum her kadın gibi kıskançlık iç güdülerim baskındı fakat ben onu her gün sürekli 7/24 konuşalım demiyordum ki oturup dersimi çalışıp kitabımı okuyup akşam olmasını bekliyordum belki arar ya da mesaj atar yapıyordu da hakkını yemiyeyim ama dün ki konuşmadan sonra kendime yediremediğim şeyler oldu kadınlık gururuma dokundu sanki bir dilenci gibi yalvarışım affet diye bir ayağına kapanmadığım kalmış gibiy di kendimi içime kapattım sorunlarımı problemlerimi artık bir deftere yazacağım benle alakalı hiç bir şeye tahammülü yok fakat biz kadınlar neden bağlanırız çok ya da neden bitirmeyi bilmeyiz biraz umut besleriz sonuçta göbek bağımız bir kesilmedi ama kadın neden hep alttan alan , ilk yazan , hep bekleyen , kavga edince susan olur artık bunların hiç birinide benim tahammülüm yok kendimize biz değer vermiyoruz aslında o niye versin değil mi? ama en çok biz sevdiğimizden en çok ta aptal biz oluyoruz sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
# bu aşama da ne yapılmalı? duygusu kalmayan bir adamın kalbi nasıl atar?