hoşlandıgım biri var sizce onun kalbini nasıl kazanabilrim ?
Cevabın nedir?
1-Hoşlandığını çok beli etme g*tümüz kalkıyo bakmıyoz.
2-Dikatini çemeye çalışma.
3-Arada bir sohbet kur kısa kısa ama sürekli(onun gündeminde ol)
4-Sabah görüyorsan günaydın de akşam görüyorsan iyi akşamlar filan
5-Bir arkadaşı ile ikileme girdiğinde onu tut
6-Birazda güzelsen 1 hafta sonra çıkma teklifin hazır...51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçok kasma kendini, kendini ve onu mutlu edecek şeyler zaman içerisinde oturur.
fakat hep kızlar şöyle bir hataya düşer; hep peşimden koşsun, hep gözümün içine baksın diye çocuğu sürekli zorlar, bu da bir süre sonra ilişkiyi yorar.
öncelikle kendinizi mutlu edin, çünkü bir erkek için öncelikle sevgilisinin mutluluğu daha önemlidir.02 Yorumla- +1 yıl
sen bilirisin tabi ki son karar senin olmalı.
unutmaki hiçkimse insanın kendisinden önemli değildir.
asıl önemli olan senin mutluluğun
gelecekteki "helalin" onun bunun kalbini fethetmek icin orda burda neydigi belirsiz insanlara fikirlerini sordugun icin sana kizmasin sonra?
04 Yorumla- +1 yıl
evet dinde herhangi birinin altina yatabilirsin yeter ki o insanla nikahin olsun diyor sevmesen de olur diyor haklisin.hayvanlar bile kur yapiyorlar ciftlesmeden once...sana güzel ailen/cevren guzel üflemisler kafa yapin muthis. ha bir de cok gerekmedigi surece dini karistirma olur olmaz yerlerde biraz mantigini kullanman yeterli olur ok.
bence onu en çok doğallıgınla etkıleyebılırsın yanı oldugun gıbı davran onun yanında hee bıde bakımlı ol yeter emınım etkılenıcektır :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkegin kalbini fethetmek zordur. hemen hemen her kız erkekle sevişip onu elde ettigini o kızı erkegin cok sevdigini zanneder. bu sizce öylemidir_? isin gercegi sadece sevişmeyi sevmiştir. sevişmekten hoslanmıstır. Yoksa sevişmeden uzun süre o erkekle sevgili ol bakalım ne yapacak. terkedip gidecek mi? yoksa gercekten sevmiş mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun gözünde iyi birşey yaparak olabilir ama bunu sırf göstericem diye yapma kendin olduğun için yap
https://www.youtube.com/watch?v=7AVcxGmoKUEbu filmi izledin mi adam sırf kıza bu hareketinde aşık oluyor.
00 YorumlaTatlı muhabbet, dişi bir çekicilik, bir de geçmişinden kalmış biriyle rekabet. Yalnız üçüncüsü çok kalmayacak, en başta kullanılıp sonra uzay aracı gibi aşağı salınacak.
00 Yorumla
+1 yılne istiyosun garibandan . bırak kendi hayalleri olsun bırak insan gibi yaşasın deli gibi aşık olursa eline ne gececek :)
06 Yorumla- +1 yıl
:) inşallah olur ama aşk hesap işi değildir. çık karşısına ellerini önünde bağla :) gözlerini kırp gözlerine ak kısık sesle şöyle de :) seni seviyorum aşığım elime el değmeden gözüme göz değmeden al gönlüm senin olsun sende beni sev kalbini ver bana de :) yok derse allah belasını versin ...
- +1 yıl
olmazzzzzzzzzzzzzz inan sen ana ben bu işi biliyorum. ilacı olupda başına süremeyen tek kel benim.
- +1 yıl
ence öyle yap derim erkek kısmı kendini süzen kızdan nefret eder ama direk konuşana ıg gık etmez :)
ahanda formül bu günlerde bayağıda meşhur yani
1-sokakta hanımefendi
2-mutfakta aşçı
3-yatakta o*...pu
bu üçünü yap kalbi değil cebini bile fetedebilirsin:)))06 Yorumla
+1 yılgüzel olman gerek...güzel olmasan bile onun seni güzel bulması gerek..onun dışında birşey yaparak fethedemezsin..
00 YorumlaErkeği kazanmak kolaydır. Önemli olan senin onla birlikteyken mutlu olabilecek misin ? Gerçekten yapacaklarına değecek biri mi ? Yoksa sadece hoşlandığın biri mi ?
00 Yorumla
+1 yılçok ilgilenmiyeceksin :) Sempatik ve kadınsı olucaksın .. az biraz nazlanacaksın herşeyden önce samimi olucaksın... zira bu aralarsamimi insanların sayısı oldukca az...
20 Yorumla
+1 yılsevdiğini her an belli et ona..ilişkinizi hep saygılı yaşayın...güven duyduğunu ve sanada güvenmesini hissttirdiğin anda fetholmuştur zaten..
05 Yorumla- +1 yıl
o zaman o seni sevgili gözüyle görmüyor arkadaşım...Sadece sanal ortam arkadaşı olarak görüyo..gerçek seven ya da hoşlanan insan ne yapar eder buluşmanın yollarını arar..
- +1 yıl
aynen öyle..önce onun buluşma teklifi etmesi lazım ki.sende ona göre tanıyp hareket edesin..sonuçta sohbet ettiğin kişi belki o bile değil ki cesaret edemiyo sana yüzünü göstermeye...bence ilgisiz davranmaya bak .yinede senin kendi düşüncen saygı duymak lazım...
+1 yılKazanamazsın sadece belirli bir süre kiralayabilirsin.
10 YorumlaDuygularına, cesaretine zırh giydir. Oklarını, mızrağını al ve kalbinin sınırlarına dayan.
Onun kalbini ordunla yenebilirsen kalbini fethedebilirsin.00 Yorumla
+1 yılOna şunu hiseetireceksin. "en yalnızca sana aitim dünyadaki 3 milyar erkekten yalnızca sana"
07 Yorumla- +1 yıl
O zaman fethetme hayallerini daha fazla büyütme ;)
- +1 yıl
ülkece böbrek mafyaları hatsafada nerden bilsin seninle buluşacağını
- +1 yıl
Bende aynı şehirde olmadığım için ayrılmıştk. Ve ayrılmasaydık muhtemlen şu sıralar evlenicektik. Sabredemedik. Yazık ettik.
+1 yıltip kazanip doktor falan olursan, guzelsen ve basariliysan, onla bunla gezip tozmuyorsan, aile kiziysan bir de porsche 911 carreran varsa seni elde etmek icin epey cabalarim,
00 Yorumlaonce fethedilmeye deger mi onu bir anla sona nasil fethedecegini dusunursun
00 Yorumla- 00 Yorumla
ona ret edemeyeceği ve unutamayacağı bir teklif sunarak...
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kazanmak mı, yoksa kendini ispatlamak mı?
00 Yorumla
+1 yılAnnesinin yerini doldurabiliyorsan fethedebilirsin :)
00 YorumlaBence çok kolay ama siz kolayı sevmezsiniz hep zoru seversiniz o yüzden işiniz zor beyinlerimiz tamamen ters çalışıyor
10 YorumlaGözlerine bak. Futbolu seviyorsa tuttuğu takım ile ilgili konuş. Ama gözlerine bakmayı ihmal etme.
05 Yorumlaerkekler kadınlar gibi naza cekmez beyenmediyse beyenmemıştır boş yere uğraşma derim.
10 Yorumla
+1 yılOlmuyacak bir şeyi zorlama, git biraz ilgilen yanında ol, baktın reaksiyon yok, see you later ^^
00 Yorumla
+1 yılçok sev yeterli , yıllar sürsede vazgeçme. // peki ya kadınların nasıl ?
00 YorumlaFetih 1453 ü izledin mi?
Hah ordaki Fatih Sultan Mehmet'in taktikle yardır. Kalp senindir.00 Yorumla
+1 yılgüzel bir yemek yap:)))) erkeğin kalbine giden yok midesinden geçer aha aha :D
012 Yorumla- +1 yıl
sen de güzel yap be güzelim :))))))))))
- +1 yıl
hmm o zaman ondan iş yok ya:))))))
- +1 yıl
laf olsun diye :D
- +1 yıl
valla aranızdaki iletişimin düzeyi nedir bilmiyorum ama buluşmak isteyen şu ana kadar buluşurdu;)
- +1 yıl
salla gitsin vaktini boşuna tüketme derim
- +1 yıl
yani bence öyle
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. imalı konuş ve hareketlerinden falan da belli et anlayınca o gerisini yapar zaten...
10 YorumlaŞahsen kendim ve çevremden cevap veriyim. Önce namusa bakarız ;) sonra fiziğe.
00 Yorumla
+1 yılerkeğin kalbine giden yol ayıptır söylemesi uçkurundan geçer
00 Yorumla
+1 yılgemileri karadan geçir. büyük toplar döktür. iç karışıklık yarat
00 YorumlaErkeğin gönlü kadın güzelse zaten feth oluyor. Ayrı bir kudrete gerek olduğu kanısında değilim
00 Yorumlailk önce onun güvenini ve saygısını kazan kalp kolay iş kazanırsın
00 Yorumlagözlerinin içine kesintisiz bakarak ve elini tutarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnelerden hoşlandığını öğren onun sevdiği şeyleri yap;;)
00 Yorumlagüzel yemek yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYapmacık olma derim başka bişey demem.
00 Yorumlasenden hoşlanmıyorsa nafile ne yaparsan yap
30 YorumlaErkeğimin Fatih'i olacağım diyosun yani.
00 Yorumla
+1 yılHer erkegın kalbıne giden yol mıdesınden gecer
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılilk önce kuşatacaksın sonra saldırıya geçeceksin
03 Yorumla- +1 yıl
feth edilmeyecek kalb yoktur yeterki analizi iyi yap iyi tanı
zorla anca şehirleri alabilirsin güzelimmmm :)
00 Yorumlagüzel yemek yapcan :D
10 Yorumla
+1 yılboşver uğraşma akışına bırak sen
10 Yorumla
+1 yılaçıl ve düşüncelerini öğren
00 Yorumlaonun huyuna git sevdiği şeyleri öğren
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. mideden geçiyor şunu öğrenin artık :D
00 Yorumla
+1 yılOna küçük sürprizler yap
00 Yorumla
+1 yılnaz yapıp. onu süründürterek
01 Yorumla- +1 yıl
kezban ! :D
+1 yılgemileri karadan yürütmen lazım .
00 Yorumla
+1 yılKalp ile mide arasındaki o gizli yolu bularak :D
00 YorumlaOnun gözünde çok iyi birisi ol..
10 Yorumlastriptiz yap
10 YorumlaKendin ol yeter.
10 YorumlaKılıç ve atlılarla:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseverek bakımlı olarak
00 Yorumla
+1 yılsözlerinle
00 Yorumlailgi alanlarını bul
00 Yorumla
+1 yılmidesine giden yolla
00 YorumlaAdam gibi severek...
00 Yorumlaona dokunarak