Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın?

Benim yaklaşık 3 yıllık ilişkim vardı herşey çok iyi gidiyordu kızı çok sevdim gerçekten çok güvendim oda hep arardı her gün mesaj atardi sevgisini belli ederdi bana fotoğraf falan güzel sözler söylerdi ama geçen bir Instagram hesabından şüphelendim fake hesaptan istek attım baktım onun takipleştigi erkekler var foto paylaşmış ama ben onun hesabını kendi hesabımdan aratınca cıkmıyor başka diğer tüm hesaplardan çıkıyor ben ona diyorum niye engelledin beni yemin ediyor diyo seni engellemedim falan sen bana niye yalancı diyon daha babam bana demedi gibi bende dedim bana yalan söyledin dedim ayrılmak istiyorum bana diyor beni sevmemişsin keşke sana güvenmeseydim falan bunlar bahane ayrilamak için gibi şeyler söylüyor bende dedim beni engellemedigini kanıtla şifreyi ver diyor kendimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim falan daha o beni suçlu çıkarıyor bana diyor çık git herşey bitti gibi şeyler diyor bana diyor benim erkeklerle işim olmaz ailem böyle beni yetiştirmiş ben senden önce ailme göre hareket ederim diyor bana diyor sen pireyi ettin deve ayrılmak için bahane arıyon ben ona hakkımı helal etmedim çünkü bana yalan söyledi ona bana yalan söylediğini söyledim bana diyor babam bile bana yalancı dememiş sen nasıl dersin ben direk lafları bastım engelledim üstünde bir ay geçti bana mesaj attı diyor ben çok kötü bişeymi yaptimda sen ayrıldın bu kadar basit olmamaliydi herşey ben sevmişim sen zaman gecirmişin falan bana diyor her gün yazmanı bekledim ama sen yazmadın umrunda değil hiç birşey niye böyle yaptın baglandim sana ben diyor vazgeçemiyorum diyor ama hâlâ üste çıkıyor diyor ben bu acıyı hak edecek bişey yapmadım bunların hesabı elbet sorulur falan diyor böyle mesaj attı şimdi ona cevap vermedim sizce mesaj atmalimiyim? (benden özür bile dilemedi ona o fırsatı bile verdim)
Arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var çok kararsızım ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın?