Kısa boylu erkekler = 1.77 den kısa erkekler
Kısa boylu kızlar = 1.63 den kısa kızlar
Boyum 1.76 ve 1.50 hanım beni reddetti
Kısa boylu kızlar = 1.63 den kısa kızlar
Boyum 1.76 ve 1.50 hanım beni reddetti
Yani illahi boy değilde, tip görünüş, giyim şekli, konuşma tarzı, duruş, bakışlar vs vs bir kızın bir erkeği beğenmesi illahi boy üzerinden olmaz genel olarak olur, boyu uzun ama tipsizin önde gelen erkekleri var mesela onlarıda kimse sevmiyor.
Beğenme meselesi, mesela ben uzun boylu siyah saçlı, hafif kirli sakallı, düzgün giyimli erkeleri beğenirim.
İç güzellikte en başta önemli ama madem soru buydu cevaplim dedim.
Yani kızın seni reddetmesini boy veya başka bizi olarak değerlendirmemek lazım.
Belkide konuşma şeklini ya da karekterini veya yüzünü sevmemiştir. ya da kızın aklında başka birisi vardır 🙃
Cevap
4Cevap
Kanka 1.76 boyunla 1.50 kizla ne işin var aw
Senin 1.60larla takilman lazim, takilma onlara sorunlu ergen kafasından kurtulamamislar.
Geçen de bir kiz 1.50yim 190 sewim var sarilamiyorum falan diyordu, yakin akrabalardan da var komplekslinim teki, sirf boyun icin reddediyorsa o kiside sorun vardir zaten yoluna bak.
(1.70 alti kisadir bilginiz olsun)
Ya şu kızların kendilerinden illa bir metre uzun erkek istemelerini anlamıyorum cidden. Ya tamam her kız erkekğin yanında kısa kalmak ister ona eyvallah ta. Boy farkının uçurum olmasına gerek yok be kardeşim. Yani 3-4cm fark oldu mu yeter işte.
Kardeşim önemli olan akıldır boy değil devedede boy var amma velakin eşşeğin arkasından gidiyor yani uzun lafın kısası akıl en önemli etkendir
Valla ne oğlanlar tanıdım 1,50 boyuyla at gibi kızlarla çıkıyorlardı. Maharet boyda değil dil de.
kısa kızların uzun erkeklere karşı daha bi hassasiyeti var. yani yine kafanı kaldırıp bakıyorsun ben 167yim tabi 180 olsa çok güzel olur ama boy yüzünden de 176 birisini reddetmem
Lan şu kısa boylu kızlara gıcık olmaya başladım abi kız 150 ve 190 erkek istiyo gelde çıldırma
Önemli olan özgüven, kişinin kendini nasıl gördüğü. Sadece boy reddetme sebebi olmaz diye düşünüyorum. Özellikle de böyle bir boy.
ya ne alaka kendisine göre sen uzunsun bu yüzden mi terk etti
Kısa kızların kendilerine bakmadan gereksiz upuzun erkekleri istediklerini gözlemledim ben ben 164 üm ve yani 170in üstünde herhangi bir boy olabilir
1.63 üstü uzun mu oluyor
ok
boyun için mi reddetti?
neden olmasın
Niye bakmasinlar
Ya kız mal heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?